Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2

ΘΕΜΑ: Psyllium husk για χαρούμενη διαμονή στο μπάνιο...

Re: Psyllium husk για χαρούμενη διαμονή στο μπάνιο... 16 Χρόνια 1 Μήνας πριν #8703

• tralalilalom
  • Το Άβαταρ του/της tralalilalom
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Marina έχω μία ακόμα ερώτηση..Πήρα απ'το internet Psyllium Husk των 700mg. Συστήνει ως ημερήσια πρόσληψη 2 κάψουλες 2 φορές την ημέρα. Πολλές μου φαίνονται! Εσύ που παίρνεις μόνο 2 την ημέρα των πόσων mg είναι;;

Σημειωτέον, για όποιον ενδιαφέρεται πήρα 2 κουτιά από αυτό [url:21kmti36]www.iherb.com/Now-Foods-Psyllium-Husk-Ca...80-Capsules/758?at=0[/url] (ελπίζω να μην πειράζει το link). Το site είναι αξιόπιστο, το έχω τιμήσει πολλάκις, έχει μεταφορικά μόνο $4 και αν κάνετε ένα search στο google θα βρείτε discount coupon (συνήθως των $5). Οπότε με 11,5 ευρουλάκια περίπου έχουμε 360 κάψουλες! dance nce
Μου είχες πει πως θα 'ρθει κάποια μέρα που ό,τι αντικρίζω θα το ερωτεύομαι..Τώρα αρχίζω και θυμάμαι..
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: Psyllium husk για χαρούμενη διαμονή στο μπάνιο... 16 Χρόνια 1 Μήνας πριν #8704

• Marina
  • Το Άβαταρ του/της Marina
  • Αποσυνδεμένος
  • Administrator
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 16
Λοιπόν είδα το κουτάκι. Των 520 mg είναι η κάψουλα και συνιστά 6 την ημέρα. 3120 mg δηλαδή. Και εσένα πάνω κάτω τα ίδια συνιστά. Εγώ με τις 2 είμαι μια χαρά. Ξεκίνα με μία και αν δεν δεις αποτέλεσμα πήγαινέ το στις 2. Παραπάνω αποκλείται να χρειαστείς.

Με το λινκ δεν υπάρχει θέμα εκτός και αν το σάιτ είναι δικό σου ή παίρνεις προμήθεια από τις πωλήσεις. :P
Να σε προσέχεις, Marina

Re: Psyllium husk για χαρούμενη διαμονή στο μπάνιο... 16 Χρόνια 1 Μήνας πριν #8708

• tralalilalom
  • Το Άβαταρ του/της tralalilalom
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Εντάξει όσον αφορά το link ούτε δικό μου είναι ούτε προμήθεια παίρνω (θα'θελα βέβαια :lol: )! Σ'ευχαριστώ και πάλι για την άμεση απάντησή σου.
Μου είχες πει πως θα 'ρθει κάποια μέρα που ό,τι αντικρίζω θα το ερωτεύομαι..Τώρα αρχίζω και θυμάμαι..
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.121 δευτερόλεπτα

Syndication