Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
  • 3

ΘΕΜΑ: Κάνουμε καλά;

Κάνουμε καλά; 16 Χρόνια 8 Μήνες πριν #5881

• Xrhstos
  • Το Άβαταρ του/της Xrhstos
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Καλημέρα Παιδιά και συγχαρητήρια για τη σελίδα σας!!!!!!!!!

Όντας νέος στον τρόπο ζωής που περιγράφετε έχω να θέσω κάποιες απορίες....
[22 χρονών, 1.80 , 86 κιλά]
Ένας φίλος μου συνέστησε τη δίαιτα επειδή του είχα πει ότι με ενδιέφερ να χάσω γρήγορα βάρος.

Η βασική μου απορία είναι... οκ τρώω λίγους υδατάνθρακες και καμιά φορά ξεφεύγω από το όριο των 20 γρ.

Απλως το να τρώω όλη μέρα κρέατα και αυγά , μαγιονέζα κτλ κτλ..... ΧΩΡΙΣ φρούτα και λαχανικά μου φαίνεται τρελό!!!!!!!!!! Μήπως κάνω κάτι λάθος? (ναι μεν έχω και βιταμίνες, όμως άλλο το χαπάκι και άλλο λάχανο, κουνουπίδι κτλ κτλ....)

Αν και τρελαίνομαι για μακαρόνια, έχω βρει κάτι noodle-ειδή που είναι 37γρ (εκ των οποίον 0.7 γρ ειναι σακχαρα) αυτά "κάνουν?"

για το ψωμί, είδα τη συνταγή αναρτημένη (και μπράβο στην εφευρέτρια)

πατάτατες και ρύζι δεν έχω βρει....

Να αναφέρω ότι η διατροφή μου τις τελευταίες δύο εβδομάδες είναι
κοτόπουλο στήθος, μπριζόλα, πλευρά, μπιφτέκια, λουκάνικα, αυγά, μπέικον, γαλοπούλα, κρέμα γάλακτος, μουστάρδα , μαγιονέζα και κέτσαπ, κανα πολύ μικρό κρεμύδι για το κρέας και ~50γρ πολτός ντομάτας. [το σκ αγόρασασ μανιτάρια, τόνο, γαρίδες και φιλέτο σολομού]

[να αναφέρω ότι είμαι άτομο όπου μου αρέσουν πραγματικά τα πάααααααααααααααααντα!!!!!! και αυτό μου φαίνεται πολύ περιοριστικό]

και από την άλλη στα ποτά???? (1 vodka και μέχρι 500 μλ κόκα-κόλα-dr pepper για όσους είναι από Αγγλία???) και το ούζο που έχω φέρει τι θα το κάνω θα το κοιτάω?

Πραγμάτικα πιστεύω ότι χρειάζομαι λίγο βοήθεια

Τέλος, αν και γυμνάζομαι 1-2 φορές την εβδομάδα, 2000 kcal θα με βοηθήσουν να χάσω τίποτα ή απλώς θα μου ανεβεί η χολιστερίνη και τα τριγλυκερίδια?]

Ευχαριστώ εκ των προτέρων μόνο και μόνο για τον κόπο να διαβάσετε αυτά που έγραψα
Χρήστος
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: Kanoume kala???? 16 Χρόνια 8 Μήνες πριν #5882

• mary
  • Το Άβαταρ του/της mary
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Κατ΄ αρχήν καλοσώρισες κοντά μας. welcome2 lcome2
Δεν έχω καταλάβει πως καταφέρνεις να μαζέψεις 20 υδατανθρακες αφού δεν τρως σαλάτα.
Σαλάτα (λάχανο, μαρούλι, χόρτα, μπρόκολο κλπ) μπορούμε να τρώμε 1-2 μικρές την ημέρα (1μεσημέρι-1βράδυ) συμβουλέψου τον κατάλογο τροφίμων δεξιά στην οθόνη.
Κέτσαπ, πατάτες, ρύζι ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ. Την ντομάτα πρόσεξέ την.
Φρούτα και μακαρόνια στην φάση της ενεργοποίησης ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ.
Δεν υπάρχει ποιο καλό πράγμα για να βοηθήσεις τον εαυτό σου από την γυμναστική.
Τέλος για να πάρεις ιδέες πως πρέπει περίπου να είναι ένα μενού, συμβουλέψου τη στήλη "τι έφαγα σήμερα (είναι στις συνταγες αρμυρά)".
[url][/url]www.diaet-ticker.de] [/url]

Re: Kanoume kala???? 16 Χρόνια 8 Μήνες πριν #5883

• Νατάσα
  • Το Άβαταρ του/της Νατάσα
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Παιδί μου εσύ λοιμοκτονείς.
Σαφώς και πρέπει να τρως λαχανικά δυο μπώλ την ημέρα.
Και φασολάκια πράσινα και μπάμιες και λαδερά γενικά.
Αλευροειδή, πατάτες ρύζια και όσπρια δεν τα ακουμπάμε.
Φρούτα ένα μικρό μέρα παρά μέρα δεν πειράζει.
Όσο για ποτά λίγο ουίσκι και τζιν επιτρέπεται μια φορά την εβδομάδα.
Τώρα για το ουζο, υπομονή σε λίγο θα μπορείς να πιεις και το ουζάκι σου.
Μέτρο σε όλα χρειάζεται και σε του λέει κάποια που σε περίπου 6 μήνες έχει χάσει περίπου 30 κιλά.
Και βέβαια συνεχίζω ακάθεκτη γιατί δεν θέλω ν΄ αλλάξω διατροφή και γιατί δεν νοιώθω να στερούμαι τίποτα.
Καλή επιτυχία

Re: Kanoume kala???? 16 Χρόνια 8 Μήνες πριν #5884

• roulaki
  • Το Άβαταρ του/της roulaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 57
Γεια σου Χρηστο και καλωσορισες στην παρεα μας.
Ποιος σου ειπε οτι πρεπει να τρως ολη μερα κρεατα και μαγιονεζες; Τα λαχανικα και οι σαλατες, επιβαλονται!!
Ναι, φρουτα τον πρωτο καιρο δεν θα τρως. Τι να τα κανεις αλωστε οταν περνεις τις βιταμινες σου απο τα λαχανικα. Τωρα μη μου πεις οτι τα μακαρονια και τα ρυζια εχουν βιταμινες!!! Και οχι, τα noodles δεν κανουν.
Για το ποτο τωρα.Η βοτκα, το υζιν, το ουισκι, ειναι ο.κ. Για το dr. pepper, δεν γνωριζω. Το ουζο εχει γλυκανισο και αυτο ανεβαζει τους υδ/ες.
Τελος η γυμναστικη, ειναι το Α και το Ω. Κανεις πολυ καλα που γυμναζεσαι, γιατι θα δεις και πιο γρηγορα αποτελεσματα.
Ελπιζω να βοηθησα.

Υ.Γ. Ως "εφευρετρια" του ψωμιου, οφειλω να σε ευχαριστησω για τα καλα σου λογια. :D
love your self

Re: Kanoume kala???? 16 Χρόνια 8 Μήνες πριν #5885

• memos
  • Το Άβαταρ του/της memos
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Καλοσώρισες...

Αυτό το link θα σε βοηθήσει στο πως εφάρμοσα εγώ την διατροφική προσέγγιση...<!-- l <a class="postlink-local" href="www.lowcarblife.org/viewtopic.php?f=19&t=556...">viewtopic.php?f=19&t=556...<!-- l .πάνω κάτω ιδια kg είμασταν απλά εσύ θα χάνεις πιο εύκολα βάρος από μένα λόγω ηλικίας

Στην διατροφή σου βλέπω πολλά λάθη...το βιβλίο το διάβασες...στο forum έριξες καμιά ματιά...που είναι τα λαχανίκα...που είναι το ψαράκι...αν θέλεις να χάσεις βάρος με δίαιτα χαμηλων υδατανθράκων ξέχασε το αλεύρι,το ρύζι,τις πατάτες την ζάχαρη κτλ κτλ..γυμναστική έιναι ένας από τους 3 κανόνες....πως να ανεβεί η χολυστερόλη και τα τριγλυκερίδια με την σωματική άσκηση!!!!.σαν άντρας έχεις το μεταβολικό πλεονέκτημα να έισαι αρκετά πιο χαλαρός

Re: Kanoume kala???? 16 Χρόνια 8 Μήνες πριν #5887

• memos
  • Το Άβαταρ του/της memos
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
σε 10 min 3 απαντήσεις not bad dance nce
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
  • 3
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.133 δευτερόλεπτα

Syndication