Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: τις συμβουλες σας παρακαλω

τις συμβουλες σας παρακαλω 16 Χρόνια 9 Μήνες πριν #5329

• thalia_gr
  • Το Άβαταρ του/της thalia_gr
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
μολις προχθες ξεκινησα και γω την διαιτα Ατκινς απο πληροφοριες που βρηκα στο ιντερνετ. Εν το μεταξυ ξεκινησα και διαδρομο 1 ωρα την ημερα νηστικη με τους μεγιστους καρδιακους παλμους να φτανουν στο 65% με 70% . Εχω όμως πολλες απορίες. Θέλω να χασω 7 κιλά, δεν ειναι πολλα αλλα με εχουν δυσκολεψει κι αλλες φορες(τα χανω και τα ξαναπερνω). Για να μην τα πολυλογω ειμαι στην πρωτη φαση μετραω μεχρι και 15 γρ υδαταν την ημερα, κρεας σε κανονικη ποσοτητα γιατι ηδη εχω την αισθηση κορεσμου και πολυ νερο. Απο ποτε 8α αρχισει η κετοση; παιρνει μερες; εχω πει και στον φαρμακοποιο μου για τα κετοστιξ(δεν τα γνωριζει) αυριο ομως θα ξερει.Μπορω στην πρωτη φαση και αφου δεν ξεπερναω τα γρ να χρησιμοποιησω σε φαγητο κρεμα γαλακτος και αν ναι ποια μου προτεινετε;
Σας ευχαριστω
ΥΓ: περιμενω τις συμβουλες σας γενικα για την διαιτα και το τι 8α πρεπει να προσεξω.
τα tips σας δηλαδη.
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: τις συμβουλες σας παρακαλω 16 Χρόνια 9 Μήνες πριν #5330

• nanage
  • Το Άβαταρ του/της nanage
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
thalia καλως σε βρίσκουμε και καλή επιτυχία!!!

με τον διάδρομο σε συνδυασμό με τη διατροφή θα έχεις θεαματικά αποτελέσματα, πρόσεχε όμως μη σε κουράσει η τόση ένταση 1 ώρα κάθε μέρα. Το καλύτερο είναι να κάνεις άσκηση με αυξομειώσεις στην ένταση και την ταχύτητα και όχι μονοκόματο τρέξιμο. Έτσι ενεργοποιείς τον μεταβολισμό σου και οι καύσεις διαρκούν μέχρι και 1 ώρα μετά την άσκηση!!!

για την κρέμα γάλακτος, επιτρέπεται φυσικά. Θα ψάξεις στο σουπερμάρκετ όποια έχει τους λιγότερους υδ. Το θέμα έχει συζητηθεί. Μελέτησε τα ποστς και θα βρεις πολλά τιπς.

Re: τις συμβουλες σας παρακαλω 16 Χρόνια 9 Μήνες πριν #5337

• katerina27
  • Το Άβαταρ του/της katerina27
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 10
thalia bravo avo αν ξεκινα ςοσο δυναμικα με διαδρομο κ τετοια!! θα δεις σιγουρα αποτελεσματα μη αγχωνεσαι! με την κρεμα γαλακτος ναι αλλα με φιδο κ προσεχτικα κοιταζοντας παντα τους υδατανθρακες γτ δεν εχουν ολες τους ιδιους!! οσο για το ketostix αποκλειεται να μην το ξερει ο φαρμακοποιος σου!! απλα μπορει να μην εχει το συγκεκριμενο στην ονομασια! κ εγω εδω στα χανια δεν το βρηκα με αυτο το ονομα ειχε ομως κατι αλλο που ειναι το ιδιο το ketodiabur εσυ θα του πεις θελω στικ για να μετραω τους κετωνες στα ουρα σας αυτα που χρησιμοποιυν οι διαβητικοι! θα σου βρει σιγουρα μην αγχωνεσαι ;)

Re: τις συμβουλες σας παρακαλω 16 Χρόνια 5 Μήνες πριν #7022

• διστακτική
  • Το Άβαταρ του/της διστακτική
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Καλημέρα σε όλους!! Νομίζω ότι έκανα βλακεία και με έχουν πιάσει οι τύψεις!
Είμαι στην πέμπτη μέρα της πρώτης φάσης της δίαιτας. Κι ενώ τηρούσα κατά γράμμα τη δίαιτα, χθες ήπια ένα φλυτζάνι γαλλικό καφέ, εννοείται χωρίς ζάχαρη, και το βράδυ ήπια ένα σχεδόν ποτήρι λευκό κρασί! τά έκανα θάλασσα; τώρα είμαι φτου κι απ'την αρχή;
Καλή προσπάθεια παιδιά!! περιμένω εναγωνίως τις απαντήσεις σας!!

Re: τις συμβουλες σας παρακαλω 16 Χρόνια 5 Μήνες πριν #7024

• Stardust
  • Το Άβαταρ του/της Stardust
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Γαλλικό καφέ μπορείς να πίνεις!Δεν υπάρχει πρόβλημα!Αφου δεν βάζεις γάλα ή ζάχαρη βέβαια!
Το ενα ποτήρι λευκο κρασι δεν φέρνει την καταστροφή,απλά προσπάθησε να μην ξανα πιεις για λίγες μέρες!
Σε κατάσταση κέτωσης ακόμα και αν έχεις βγεί μπορείς να ξαναμπείς σε 2-3 μέρες το πολύ!Αρα δεν έγινε και τίποτα τραγικό.
Οσο αναφορά την γυμναστική,εκανες πολύ καλά που κάνεις αλλά να ξέρεις οτι αν μέχρι τώρα ησουν τελείως αγύμναστη μπορεί η γυμναστική να σε δυσκολέψει λιγάκι στην απώλεια κιλών!
Με την γυμναστική αδυνατίζεις αλλα δεν χάνεις βάρος εύκολα!
Θα μου πεις,πως είναι δυνατόν.
Και εγω θα σου δώσω ενα ακραίο μεν παράδειγμα αλλα ευκολα κατανοητο.
Θυμάσαι ο Πύρος Δημας πόσο αδύνατος ηταν;Και θυμάσαι και το ύψος του;Είχε τουλάχιστον 20 κιλά πάνω απο τα εκατοστα του ύψους του και παρ'ολα αυτα ηταν στεγνός απο λίπος.
Αυτό γίνεται γιατι οι μύες είναι πολύ πιο βαρύς σε συγκεκριμένο όγκο.Δηλαδή εσυ μετατρέπεις το λίπος σου σε μύες αλλα η μετατροπή αυτη σε βαραίνει στη ζυγαριά ενω ταυτόχρονα σε μικραίνει σε πόντους.Αρα για αυτό λέει συνέχεια ο Ατκινς στο βιβλίο του οτι κατα τη διάρκεια της δίαιτας δεν πρέπει μόνο να ζυγίζεσαι αλλά ταυτόχρονα να μετρας την περίμετρο της μέσης-στήθους-ποδιών.
Επίσης η γυμναστική ρίχνει τα επίπεδα σακχάρου του οργανισμού στο αίμα αρκετα. τα επίπεδα τα οποία είναι ηδη χαμηλά λόγω διατροφής-Ατκινς με αποτέλεσμα να σου αυξηθεί καπως η όρεξη λόγω υπογλυκαιμίας.Θέλει λίγο προσοχή.Και με μέτρο.Γιατι ο οργανίσμός έχει αντιροπηστικούς μηχανισμούς στην γρήγορη απώλεια κιλών που θα σε κάνουν τελικά να σταματήσεις την προσπάθεια στα μισα.

Re: τις συμβουλες σας παρακαλω 16 Χρόνια 5 Μήνες πριν #7025

• διστακτική
  • Το Άβαταρ του/της διστακτική
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Συγνώμη και πάλι που σας ζαλίζω, αλλά μήπως έχει κανείς από εσάς καμιά καλή ιδέα για το τι επιτρέπεται να πίνουμε από ποτά, όταν βγαίνουμε βράδυ, στην πρώτη φάση της δίαιτας;
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.077 δευτερόλεπτα

Syndication