Liana έγραψε:
αν είναι δυνατόν τόσους πολλούς υδστάνθρακες έχουν τα άτιμα?? Θα φάω τις κοτσίδες μου και δεν θα έχω και άδικο.
Καλά εγώ τον Αύγουστο θα φαω καρπούζι και πιστέψτε με δεν θα αρκεστώ σε μισό φλυτζάνια....είναι απο τα αγαπημένα μου μιαμ-μιαμ και θα κάνω μια εξαίρεση να προσθέσω λίγο παραπάνω καρπουζίδιους!!
Και να σκεφτείς ότι τώρα είναι τα καλύτερα καρπούζια. Εμένα πήρε ο άντρας μου και μου το έχει στο ψυγείο, κομμένο στη μέση, ζουμερό, ζουμερό. Βασικά μισό φλιτζάνι τι να σου κάνει... Εγώ σκεφτόμουν πάντως την άλλη εβδομάδα που μπαίνω στη φάση 2 να βάλω κανένα φρουτάκι στη διατροφή ... αλλά στη φάση 2 πρέπει να βάζεις 5γρ υδατάνθρακες την εβδομάδα ... άρα αν πούμε πχ ότι θέλω να φάω ένα ροδάκινο θα πρέπει να το κόψω στα 3 και να τρώω ένα τρίτο την ημέρα. Έλεος!
Εντωμεταξύ βρε κορίτσια πώς γίνεται να την κάνει κάποιος μια ζωή με 50-60γρ υδατάνθρακες την ημέρα? 20γρ μόνο παίρνεις από αυτά που τρώμε τώρα (που στην ουσία δεν έχει και κάτι ...). 1φρουτάκι να βάλεις κι ένα γιαουρτάκι ή ένα ποτήρι γάλα τελείωσες! Ψωμι δλδ ολικής μία φετούλα δε θα ξαναφάμε ποτέ στη ζωή μας? όλο αυγά θα τρώμε για πρωϊνό??