Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
  • 3

ΘΕΜΑ: Τα 25 Φρούτα με τους λιγότερους υδατάνθρακες.....

Απ: Τα 25 Φρούτα με τους λιγότερους υδατάνθρακες..... 14 Χρόνια 2 Μήνες πριν #17441

• Liana
  • Το Άβαταρ του/της Liana
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • είμαι εδώ για να τα καταφέρω,,,
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 22
χαχαχαχαχα αγαπώ Βίκυ Σταυροπούλου...... τι πλάκα είχε αυτή η σειρα. Συγνώμη ένα καρπούζι όντως έχει 1500 θερμίδες?????
Αυτό θα κάνω Χριστινάκι θα αυξήσω το καρπούζι και θα μειώσω απο κάτι άλλο .....πλάκα - πλάκα στηρίζουμε την παγκόσμια οικονομία χαχαχαχα!!
Ξεκίνησα 12/12/2011

Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Απ: Τα 25 Φρούτα με τους λιγότερους υδατάνθρακες..... 14 Χρόνια 2 Μήνες πριν #17444

• christinaki1989
  • Το Άβαταρ του/της christinaki1989
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 67
Ε αν το σκεφτεις ενα ολοκληρο καρππουζι εχει αρκετη φυσικη ζαχαρη αρα γι'αυτο. Παντως θυμαμαι πριν χρονια οταν ημουν 16-17 χρονων ειχα κανει διαιατα και ειχα χασει αρκετα κιλακια(πρεπει να ημουν γυρω στα 65 και ειχα φτασει 58-59) και ετρωγα κυριως καρπουζι και ρυζι,τωρα πως εξηγειται αυτο ελα μου ντε!
Τελευταία διόρθωση: 14 Χρόνια 2 Μήνες πριν από christinaki1989.

Απ: Τα 25 Φρούτα με τους λιγότερους υδατάνθρακες..... 14 Χρόνια 2 Μήνες πριν #17448

• Liana
  • Το Άβαταρ του/της Liana
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • είμαι εδώ για να τα καταφέρω,,,
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 22
καλέ τι δίαιτα είναι αυτή που έτρωγες κυρίως ρυζι και καρπουζι περίεργη μου φαίνεται κάπως αλλά αφού σου έκανε δουλειά μην το πεις ούτε του παπά.
Ξεκίνησα 12/12/2011

Απ: Τα 25 Φρούτα με τους λιγότερους υδατάνθρακες..... 14 Χρόνια 2 Μήνες πριν #17449

• christinaki1989
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Καλα μονη μου τα ετρωγα ,δε μου τα ειχε πει κανεις.Ηταν καλοκαιρι,μου αρεσε το καρπουζι και ετρωγα συνεχεια,και ρυζι σε ολες τις εναλλακτικες.Τωρα τι να σου πω παντως ειχα χασει,μετα βεβαια τα πειρα ολα πισω στο αψε σβησε :lol: !

Απ: Τα 25 Φρούτα με τους λιγότερους υδατάνθρακες..... 14 Χρόνια 2 Μήνες πριν #17451

• veratr
  • Το Άβαταρ του/της veratr
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Liana έγραψε:
αν είναι δυνατόν τόσους πολλούς υδστάνθρακες έχουν τα άτιμα?? Θα φάω τις κοτσίδες μου και δεν θα έχω και άδικο.
Καλά εγώ τον Αύγουστο θα φαω καρπούζι και πιστέψτε με δεν θα αρκεστώ σε μισό φλυτζάνια....είναι απο τα αγαπημένα μου μιαμ-μιαμ και θα κάνω μια εξαίρεση να προσθέσω λίγο παραπάνω καρπουζίδιους!!

Και να σκεφτείς ότι τώρα είναι τα καλύτερα καρπούζια. Εμένα πήρε ο άντρας μου και μου το έχει στο ψυγείο, κομμένο στη μέση, ζουμερό, ζουμερό. Βασικά μισό φλιτζάνι τι να σου κάνει... Εγώ σκεφτόμουν πάντως την άλλη εβδομάδα που μπαίνω στη φάση 2 να βάλω κανένα φρουτάκι στη διατροφή ... αλλά στη φάση 2 πρέπει να βάζεις 5γρ υδατάνθρακες την εβδομάδα ... άρα αν πούμε πχ ότι θέλω να φάω ένα ροδάκινο θα πρέπει να το κόψω στα 3 και να τρώω ένα τρίτο την ημέρα. Έλεος!
Εντωμεταξύ βρε κορίτσια πώς γίνεται να την κάνει κάποιος μια ζωή με 50-60γρ υδατάνθρακες την ημέρα? 20γρ μόνο παίρνεις από αυτά που τρώμε τώρα (που στην ουσία δεν έχει και κάτι ...). 1φρουτάκι να βάλεις κι ένα γιαουρτάκι ή ένα ποτήρι γάλα τελείωσες! Ψωμι δλδ ολικής μία φετούλα δε θα ξαναφάμε ποτέ στη ζωή μας? όλο αυγά θα τρώμε για πρωϊνό??

Απ: Τα 25 Φρούτα με τους λιγότερους υδατάνθρακες..... 14 Χρόνια 2 Μήνες πριν #17452

• christinaki1989
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
60 υδατανθρακες παντως δεν ειναι λιγοι.Μπορεις να τρως οσπρια,ρυζι και πολλα ακομη.Αυτα που εχουν πολλους υδατ. ειναι ο,τι εχει αλευρι,μπισκοτα,μακαρονια και αλλα τετοια υγιεινα.Αυτα θα τα τρως πιο σπανια,πχ μακαρονια 1 φορα τη βδομαδα.Βεβαια μπορει το δικο σου οριο υδατανθρακων να ειναι πιο πολλοι,ο καθενας με δοκιμες βρισκει το δικο του.Αλλα αν θες την ιδια μερα να φας και τοστ και μακαρονια και ψωμι ε ναι τοτε δε σου φτανουν οι υδατ.
Τελευταία διόρθωση: 14 Χρόνια 2 Μήνες πριν από christinaki1989.
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
  • 3
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.108 δευτερόλεπτα

Syndication