Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: Τι τρώμε στην πρώτη φάση της Δίαιτας Ατκινς;

Απ: Τι τρώμε στην πρώτη φάση της Δίαιτας Ατκινς; 14 Χρόνια 1 Εβδομάδα πριν #17650

• christinaki1989
  • Το Άβαταρ του/της christinaki1989
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 67
Οι μπάρες πολλους τους κολλανε..Επισης και η γυμναστικη.Βεβαια δε σου λεω να σταματησεις τη γυμναστικη αλλα λενε νομιζω λόγω του οτι αναπτυσσεις μυικη μαζα(δε ξερω αν τα λεω και σωστα) δε φαινεται διαφορα στη ζυγαρια.Ποντους με μεζουρα μετρας?Ειχε τυχει να μενω καιρο κολλημενη αλλα να φευγουν οι ποντοι νερακι.Στα ρουχα αλλαγη βλεπεις?Το ξερω οτι η ζυγαρια ειναι αυτη που μας καιει ολες αλλα κοιτα και τα αλλα που σου ειπα.
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Απ: Τι τρώμε στην πρώτη φάση της Δίαιτας Ατκινς; 14 Χρόνια 1 Εβδομάδα πριν #17653

• veratr
  • Το Άβαταρ του/της veratr
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
έχω μειωθεί σε πόντους αλλά στην αρχή που έχασα τα κιλά!

Απ: Τι τρώμε στην πρώτη φάση της Δίαιτας Ατκινς; 14 Χρόνια 1 Εβδομάδα πριν #17678

• kittaki
  • Το Άβαταρ του/της kittaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
γεια σας κι απο μενα!!δεν ειναι καινουργια στη διατροφικη προσεγγιση του ατκινς αλλα τον τελευταιο χρονο λογω πολλων ανακαταταξεων στη ζωη μου πηγε πισω και η προσοχη του εαυτου μου!εχω να πω οτι αν κ προσπαθω να προσεχω γενικα ειμαι φανατικη της διατροφης αυτης ακομα κ οταν δε γινοταν για διαφορους λογους ν τη κανω ακριβως!
λοιπον ξεκινησα σχεδον πριν 2 μερες εισαγωγικα αλλα απο αυριο αρχιζω παλι με ημερολογιακι για να μπω παλι στο κλιμα αν κ η ελλειψη ζυγαριας με δυσκολευει λιγο στα λαχανικα που λατρευω κ χανω τον υπολογισμο..οι αποριες μου:
1)προτεινετε να παραλειπουμε κ την κοκα λαιτ κ τη s&b τις πρωτες 14 ημερες ακομα κ αν εχουν ελαχιστους υ/ες;;τσαι λιπτον χωρις ζαχαρη;;
2)ειπαμε καλυτερα καθαρη διατροφη κ μετα προσθετουμε αρκει να μενουμε στο οριο των 20 υ/ων.με το θεματακι τυρι τι γινεται;θυμαμαι κατι για οριο 110γρ τη μερα.πολλοι λενε κρεας ψαρι σαλατα τυρι!αρα;
3)ξερω για το ποτο,αλλα ξερει κανεις ποσους υ/ες εχει η ρακη;για ουζο οκ δε παιζει..ακομα!
επισης veratr η γνωμη μου οτι το μονο που μπορει να σε κολλησει ειναι οι μπαρες(προσωπικη πειρα) το γαλα και η ντοματα!η γυμναστικη πιστευω οτι βοηθαει ακομα περισσοτερο!
αυτα απο μενα κ συγγνωμη για το μεγαλο ποστ αλλα χαρηκα πολυ που ξαναμαζευομαι!

Απ: Test, just a test 13 Χρόνια 5 Μήνες πριν #18240

• christinaki1989
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Quirtyzit έγραψε:
Hello. And Bye.

urerhg.com/
uregkg.com/
urenqx.com/
urehuy.com
urekor.com/
urebtl.com/
urewwy.com/
urexx.com/
ureoch.com/

You can post new topics in this forum
You can reply to topics in this forum
You can edit your posts in this forum
You can delete your posts in this forum
You can vote in polls in this forum

Ο,τι να 'ναι!!!Ας διαγραψει αυτα τα spam καποιος moderator.....

Απ: Τι τρώμε στην πρώτη φάση της Δίαιτας Ατκινς; 13 Χρόνια 5 Μήνες πριν #18242

• Liana
  • Το Άβαταρ του/της Liana
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • είμαι εδώ για να τα καταφέρω,,,
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 22
λέω και εγώ τι είναι αυτά που γράφει ο άνθρωπος.

Χριστινάκι μου τι κάνεις? Πως τα πας? Εγώ κολλημένη στα 31 κιλά αλλά η αλλαγή μεγάλη, βέβαια 'εχω πολύ δρόμο μπροστά μου και κάνω υπομονή.

Σήμερα πρόσεξα οτι έκλεισα 1 χρόνο απο τότε που ξεκίνησα , έφτιαξε η μητέρα μου γαλακτομπούρεκο και λέω να φάω ένα μικρό κομματάκι πιστεύω οτι το δικαιούμαι θα είναι το πρώτο γλυκό μετα απο έναν χρόνο. Τώρα αν πάρω γραμμάρια δεν πειράζει, απο την Τετάρτη θα είμαι πιο αυστηρή στην διατροφή.
Ξεκίνησα 12/12/2011

Απ: Τι τρώμε στην πρώτη φάση της Δίαιτας Ατκινς; 13 Χρόνια 5 Μήνες πριν #18247

• christinaki1989
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Εγω τοσο καιρο παλευω καποιες μερες τρωω κανονικα καποιες κανω Ατκινς και παει λεγοντας....Αυτες τις μερες ειμαι σε Ατκινς γιατι θελω τα Χριστουγεννα να φαω κανα μελομακαρονο :D !Δε πηραζει που εισαι κολλημενη,φτανει που δεν την εχεις παρατησει τη διατροφη.Στους 20 υδατ. τη μερα εισαι?
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.106 δευτερόλεπτα

Syndication