Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2

ΘΕΜΑ: newbe με αποριες

newbe με αποριες 15 Χρόνια 3 Μήνες πριν #12573

• Freya
  • Το Άβαταρ του/της Freya
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Γεια σας, ειμαι η Φρεγια και μετα απο παροτρυνση φιλης μου σας επισκευθηκα!!!!!
Θελω να χασω 15 κιλα(μελλοντικα 20) και σκεπτομαι να ακολουθησω την ατκινς...
το προβλημα ειναι οτι δεν ειμαι και πολ της πρωτεινης...δεν μου αρεσουν δηλαδη τα κρεατα τυρια κλπ....τα τρωω απο συνηθεια οταν τυχει χωρις να μου αρεσουν με μπολικη γαρνιτουρα....αντιθετω λατρευω τους υδατανθρακες και μαλλον γι αυτο το λογο εχω παχυνει και τοσο πολυ....
αυτα που με απασσχολουν ειναι τα εξης....
:arrow: την φαση 1 ποσο καιρο θα την κανω?μεχρι να χασω τα μισα κιλα απο αυτα που θελω συνολικα να χασω η μονο για 2 εβδομαδες?
:arrow: ποσα κιλα θα χανω την εβδομαδα?χοντρικα αν μπορειτε να μου πειτε
:arrow: τι μπορω να τρωω οταν ειμαι εκτος σπιτιου δεδομενου οτι δεν μπορω να φαω σκετο τυρι η αλλαντικο?
:arrow: θα επιρρεασει η ατκινς την πνευματικη μου διαυγεια?ερχεται εξεταστικη και με περιμενει πολυ διαβασμα, θα καταφερω να ανταπεξελθω?
:arrow: γιαουρτι θα μπορω να τρωω?φασολακια,αρακας επιτρεπονται?

αυτες ειναι οι πρωτες αποριες.....ευχαριστω οποιον κανει τον κοπο να απαντησει :)
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: newbe με αποριες 15 Χρόνια 3 Μήνες πριν #12576

• roulaki
  • Το Άβαταρ του/της roulaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 57
Καλώς όρισες.
Λοιπόν, αν ψάξεις καλά μέσα στο φόρουμ, θα βρεις απαντήσεις σε όλα τα θέματα. Χονδρικά όμως θα σου λύσψ τις απορίες σου.
Στην α' φάση, μένεις για όσο καιρό θέλεις. Είναι σημαντικό όμως, να περάσεις σταδιακά και από τις υπόλοιπες, για να σταθεροποιήσεις το αποτέλεσμα.
Τα κιλά που θα χάσεις, εξαρτώνται από τον μεταβολισμό σου και από το πόσα παραπανίσια έχεις.
Θα μάθεις να τρως αυγουλάκια, και ζαμπόν κασέρι σκέτα, σαν αρχή.
Η άτκινς θα επηρεάσει την πνευματική σου διαύγεια. Ως προς το καλύτερο πάντα.
Γιαούρτι ναι, αλλά λίγο. Φασολάκια ναι, αλλά λίγα. Αρακά, οχι!
love your self

Re: newbe με αποριες 15 Χρόνια 3 Μήνες πριν #12581

• Freya
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
roulaki ευχαριστω για την απαντηση...
ψαχνω το φορουμ απο χτες, ωστοσο εχω κι αλλες αποριες
:arrow: εστω οτι κανω ολες τις φασεις, χανω τα κιλα που θελω να χασω και προσπαθω να διατηρησω το επιθυμητο βαρος....θα μπορεσω να ξαναφαω υδατανθρακες?πχ ενα πιατο μακαρονια η μια παστα?η δημητριακα πρωινου?η απαγορευονται ολα εφ ορου ζωης?ξερω οτι σταδιακα προσθετουμε υδατανθρακες μεχρι να αρχισει η ζυγαρια να ανεβαινει και εκει σταματαμε, ποσο μπορει να ειναι το ανωτερο?ενα μεσο ορο....πχ 80 υδατανθρακες την ημερα η λεω πολυ?

Re: newbe με αποριες 15 Χρόνια 3 Μήνες πριν #12582

• roadrunner
  • Το Άβαταρ του/της roadrunner
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 5
καλως ηρθες και απο μενα ,
θα βρεις πολλες απαντησεις στα θεματα που σε απασχολουν , και οσο πιο πολυ διαβαζεις τοσο πιο πολυ θα κατανοεις τι γινεται ακριβως ,. τωρα για την ερωτηση σου για αριθμο υδ/κων ,αυτο κανεις δεν μπορει να σου το πει γιατι στο καθενα ειναι διαφορετικο ..εξαλου αυτο δεν ειναι κατι που θα σε απασχολησει απο τωρα που θα μπεις στην πρωτη φαση ,αλλα πολυ αργοτερα στην τριτη φαση θα ψαχτεις γι αυτο το θεμα ..τωρα φροντισε να σταματησεις οτι εχει σχεση με ζαχαρη πατατες ψωμια μακαρονια ρυζια γενικα επεξεργασμενους , για την 1φαση μεινε επισης μακρια απο φρουτα αν μπορεις ,αν δεν μπορεις καθημερινα να τρως κρεας η ψαρια θα χανεις πιο αργα γιατι απλα δεν θα μπει στη διαδικασια ο οργανισμος σου να καιει λιπος ..που αυτο ειναι και το πλεονεκτημα της ατκινσ ..να καψουμε το αποθηκευμενο που προερχεται απο τους επεξεργασμενους και το καθισιο μας...για οσους το κανουμε φυσικα.. :) )

σου ευχομαι καλη αρχη goodluck odluck
θέλω να γίνω αυτό που ονειρεύομαι .Με ένα στόχο κάθε μέρα .

Re: newbe με αποριες 15 Χρόνια 3 Μήνες πριν #12583

• roadrunner
  • Το Άβαταρ του/της roadrunner
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 5
επισης ναι προσθετουμε υδατανθ.αλλα καθαρους οπως ειναι οι σαλατουλες και παλι σαλατουλες οχι γλυκακια απο αυτα που τρωγαμε μεχρι τωρα , εξαλου εχει και συνταγες με γλυκα και αλμυρα στο φορουμ για ολα τα ατκισιανα γουστα ..
καλη τυχη λοιπον
θέλω να γίνω αυτό που ονειρεύομαι .Με ένα στόχο κάθε μέρα .

Re: newbe με αποριες 15 Χρόνια 3 Μήνες πριν #12585

• Freya
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
ευχαριστω για την απαντηση:)
αυριο ξεκιναω....θα μετραω καθαρους υδατανθρακες η και φυτικες ινες?
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.094 δευτερόλεπτα

Syndication