Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
  • 3

ΘΕΜΑ: Αλαντικα;ποια;

Αλαντικα;ποια; 13 Χρόνια 2 Μήνες πριν #18455

• xrysad
  • Το Άβαταρ του/της xrysad
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Καλημέρα!ξεκίνησα εχθές την διαιτα Ατκινς και παλευω ακομα να συλλεξω οσες περισσοτερες πληροφορίες μπορώ ωστε να την κανω σωστά.προς το παρών μενω στα βασικα για να μην καάνω γκαφα.Βλέπω οτι τα αλλαντικα εποτρεπονται αλλα αυτα που εχω στο σπίτι εχουν η γαλοπούλα 8,5 γρ. υδατανθρακες τα 100 γρ και τα λουκανικα φρανκφουρτης 7,5 γρ.Να φανταστω οτι υπάρχουν μαρκες με λιγότερους υδατανθρακες που πρεπει να προτιμήσω;γιατι αυτα ειναι σχεδον το μισο της ημερησιας επιτρεπόμενης δόσης..
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Αλαντικα;ποια; 13 Χρόνια 2 Μήνες πριν #18460

• penelope1982
  • Το Άβαταρ του/της penelope1982
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Καλή αρχη ! Κι εγώ είμαι καινούρια στην Άτκινς και δεν μπορώ να σε διαφωτίσω 100% , νομίζω πάντως το λουκάνικο να το αποφύγεις προς το παρόν, τώρα για τη γαλοπούλα έχεις δικιο , τα αλλαντικά έχουν μέσα άμυλο σίτου και νομίζω τα light έχουν ακόμα πιο πολύ. Ψάξε κι άλλες μάρκες θα σου πρότεινα , και αν δεν βρεις κάτι με χαμηλότερους υδατάνθρακες απλά περιόρισε λίγο την καταναλωση . Κι εμένα αυτή που έχω τώρα λέει 6γρ ανά 100 , και 1,1 ανά φέτα, (έκανε λάθος ο συζυγος και μου πηρε light) οπότε δεν θα φάω πάνω από 3 φέτες όλη μέρα, θα προτιμήσω τυράκι.
Ελπίζω να βοήθησα!

Αλαντικα;ποια; 13 Χρόνια 2 Μήνες πριν #18463

• xrysad
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
σε ευχαριστω Πηνελόπη!μαλλον θα τα αποφυγω μεχρι να βρω καποιο με λιγοτερους υδατανθρακες

Αλαντικα;ποια; 13 Χρόνια 2 Μήνες πριν #18466

• belladonna19
  • Το Άβαταρ του/της belladonna19
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
loipon koritsia !!1loukanika kotas WUDI polu geystika kai polu oikonomika olo to paketo exei kapou sta 3 eyrw!zampon mpouti yfanths,exei ligous ydatanthrakes..kai ena salami aeros pou einai light to poulane sta lidl einai etsi san se piataki prasino kanei 1.30e nomizw.Den exei zaxarh kai oute ydatanthrakes!!!!!eseis pou eiste prwth fash sumvoulh.meinete makria apo zaxarines!!!!!xrhsimopoihste stevia pou den stamataei tn ketwsh!

Αλαντικα;ποια; 13 Χρόνια 2 Μήνες πριν #18467

• penelope1982
  • Το Άβαταρ του/της penelope1982
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
ευχαριστουμε! θα τα ψαξω τα λουκανικακια! Τωρα γυρισα απο σουπερ μαρκετ, πηρα οπως λες ζαμπον μπουτι υφαντης με 2γρ/100 (ειδα οτι ειχε και γαλοπουλα) ,επισης σαλαμι αερος υφαντης 1γρ/100.
Πηρα cheese mix για να ριχνω τυρακι στις σαλατες και ατομικα goudakia των 30 γραμμαριων .
Επειδη ειδα στις συνταγες για ενα ψωμακι με ταχινι,πηρα και μακεδονικο ταχινι,δεν εχω ξαναφαει ποτε,αραγε επιτρεπεται σε αυτη τη φαση? Πηρα επισης μορφατ creamy και μια σοκολατα sweet n balance.
Δεν το ηξερα για τις ζαχαρινες οτι σε κολανε, τις χρησιμοποιω 1-2 κουταλιες τη μερα,ευχαριστω πολυ belladonna!!

Αλαντικα;ποια; 13 Χρόνια 2 Μήνες πριν #18468

• xrysad
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Βelladona σε ευχαριστω πολυ!γλυκαντικα δεν εχω χρησιμοποιησει ακομα,παλευω να μαθω να πίνω τον καφε σκετο και μια και ειμαι στην πρωτη φαση ειπα να μην φτιαξω ακομα γλυκα.θα παρω αντως μια στεβια μολις βρω να υπάρχει.στα carefour εχει η σε ΑΒ;
οσο για το ταχινι εχει εαχιστους υδατανθρακες οπότε νομιζω πως επιτρεπεται.εγω σημερα εφτιαξα την ρουλοκρεπα για πρωινο.
Τελευταία διόρθωση: 13 Χρόνια 2 Μήνες πριν από xrysad.
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
  • 3
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.086 δευτερόλεπτα

Syndication