Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: Πως διαβαζουμε τις ετικετες των τροφιμων οεο!!!

Απ: Πως διαβαζουμε τις ετικετες των τροφιμων οεο!!! 14 Χρόνια 5 Μήνες πριν #16930

• DIMZAN
  • Το Άβαταρ του/της DIMZAN
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • i want my body back
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 7
το γραφει πισω στα συστατικα οτι εχει πολυολες και ποσες...φυσικα μιλαμε παντα για τη σοκολατα s&b οχι για ολες....παντως αν θες γλυκο ειναι τελειο το εξης ταχινι-ζαχαρινη-κακαο-βουτυρο. αλλα παρε και σοκολατα σε καλυπτει απολυτα και δεν επιβαρυνει καθολου τη διατροφη μας...
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": FANIZA71

Απ: Πως διαβαζουμε τις ετικετες των τροφιμων οεο!!! 14 Χρόνια 2 Μήνες πριν #17359

• veratr
  • Το Άβαταρ του/της veratr
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
DIMZAN έγραψε:
το γραφει πισω στα συστατικα οτι εχει πολυολες και ποσες...φυσικα μιλαμε παντα για τη σοκολατα s&b οχι για ολες....παντως αν θες γλυκο ειναι τελειο το εξης ταχινι-ζαχαρινη-κακαο-βουτυρο. αλλα παρε και σοκολατα σε καλυπτει απολυτα και δεν επιβαρυνει καθολου τη διατροφη μας...

Δεν έχει το ένα κομματάκι 0,4 έχει ΟΛΗ η σοκολάτα!

Απλά προβληματίζομαι γιατί είναι και οι θερμίδες στην μέση.425 έχει όλη ... οπότε μάλλον δε λέει. Εγώ είμαι στη φάση 1 ...

Απ: Πως διαβαζουμε τις ετικετες των τροφιμων οεο!!! 14 Χρόνια 2 Μήνες πριν #17362

• DIMZAN
  • Το Άβαταρ του/της DIMZAN
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • i want my body back
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 7
αφου ολη η σοκολατα ειναι 100 γρμ και εχει 4 υδ, το κοματι που ειναι 16 γρμ εχει μονο 0,6(εκανα λαθος τυπογραφικο την αλλη φορα και ειπα 0,4). ξανα σκεψου το και θα δεις. ασε που αν την φας ολη το εντερο σου θα χορεψει τσιφτετελι!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 2 κοματακια ειναι υπεραρκετα για να σε καλυψουν...

Απ: Πως διαβαζουμε τις ετικετες των τροφιμων οεο!!! 14 Χρόνια 2 Μήνες πριν #17375

• Liana
  • Το Άβαταρ του/της Liana
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • είμαι εδώ για να τα καταφέρω,,,
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 22
εγώ μια μέρα έφαγα όλοκληρη την σοκολάτα η κοιλιόδουλη και δεν έπαθα τίποτα σε αντιθέση με τον χαλβά Δραπετσώνας που περιέχει ξυλιτόλη ένα κομματάκι έτρωγα και μετά απο 10 λεπτά η κοιλιά μου διαμαρτυρότανε. Οπότε τον έκοψα και εγώ γιατί ωραίος ο χαλβάς αλλά έχουμε και μια αξιοπρέπεια χαχαχαχααχα!!
Ξεκίνησα 12/12/2011

Απ: Πως διαβαζουμε τις ετικετες των τροφιμων οεο!!! 14 Χρόνια 2 Μήνες πριν #17376

• christinaki1989
  • Το Άβαταρ του/της christinaki1989
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 67
Εγω πλεον εχω παθει ψιλοανοσια.Μετα απο τοοοοοσες πολυολες που εχω καταναλωσει μαλλον τους συνηθισε το εντερακι μου!Στις αρχες με μιση s&b ετρεχαααα :lol: ...τωρα και ολοκληρη να φαω μια χαρα!
Τελευταία διόρθωση: 14 Χρόνια 2 Μήνες πριν από christinaki1989.

Απ: Πως διαβαζουμε τις ετικετες των τροφιμων οεο!!! 14 Χρόνια 2 Μήνες πριν #17378

• Liana
  • Το Άβαταρ του/της Liana
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • είμαι εδώ για να τα καταφέρω,,,
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 22
πραγματικά έτσι είναι και εγώ στην αρχή με την σοκολάτα έτρεχα για τουαλέτα αλλά μετά .... τις συνήθισε ο οργανισμός μου και πέρα βρέχει. Πάντως τον χαλβά δεν βλέπω να τον συνηθίζει ο οργανισμός μου με τίποτα και είναι τόσο ωραίος ο άτιμος!!!!

Christinaki να σε ρωτήσω ένας γνωστός μου έχει ξεκινήσει και αυτός την Ατκινς αλλά έχω την εντύπωση οτι ξεφευγει με τις θερμίδες αν μένει στους υδατάνθρακες σταθερά στους 20-25 αλλά λαμβάνει περισσότερες θερμίδες θα χάσει κιλά?
Ξεκίνησα 12/12/2011

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.186 δευτερόλεπτα

Syndication