Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: Πως διαβαζουμε τις ετικετες των τροφιμων οεο!!!

Απ: Πως διαβαζουμε τις ετικετες των τροφιμων οεο!!! 12 Χρόνια 8 Μήνες πριν #17380

• christinaki1989
  • Το Άβαταρ του/της christinaki1989
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 67
Αν τρωει περισσοτερες απο αυτες που καταναλωνει λογικο ειναι να μη χανει.Μη το ριχνει στα μπεικον και στα λιπη φουλ γιατι δε τον βλεπω να χανει....
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Απ: Πως διαβαζουμε τις ετικετες των τροφιμων οεο!!! 12 Χρόνια 8 Μήνες πριν #17384

• Liana
  • Το Άβαταρ του/της Liana
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • είμαι εδώ για να τα καταφέρω,,,
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 22
άσε και μου κάνει νερά!! Εξακολουθεί να πίνει και ποτά. Το ουισκι αλήθεια έχει υδατάνθρακες??

Προχθές το βράδυ έφαγε το βραδινό του κανονικά και μετά πιο αργά που βγήκε ήπιε ουισκι με κοκα-κολα δεν ξέρω αν ζήτησε έστω κοκα-κολα zero τον ρώτησα αν το είπε στο γκαρσόνι και δεν θυμάται μάλλον δεν του το είπε καθόλου.

Πόσους υδατάνθρακες να έχει ενα ποτηράκι ουισκι με κοκα -κολα κανονική αλήθεια??
Ξεκίνησα 12/12/2011

Απ: Πως διαβαζουμε τις ετικετες των τροφιμων οεο!!! 12 Χρόνια 8 Μήνες πριν #17386

• christinaki1989
  • Το Άβαταρ του/της christinaki1989
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 67
Το αλκοολ ειναι καυσιμο,δεν ειναι θεμα αν εχει υδατ. αλλα οσο υπαρχει στον οργανισμο δεν καιει λιπος.Απλο! :)

Απ: Πως διαβαζουμε τις ετικετες των τροφιμων οεο!!! 12 Χρόνια 8 Μήνες πριν #17394

• Liana
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
μάλιστα αυτό δεν το ήξερα ευτυχώς που εγώ δεν πίνω καθόλου αλκοόλ ούτε καν κρασί , ουτε καν μπύρα. Αλήθεια η μπύρα έχει υδατάνθρακες?
Τώρα είμαι στην διαδικασία να κόψω και τα αναψυκτικά light ήδη τα έχω μείωσει αλλά θέλω να τα βγάλω εντελώς απο την ζωή μου.

Εχθές σε μια εκπομπή έλεγε για τα υποκατάστατα ζάχαρης και είπανε οτι η ασπαρτάμη πρέπει να καταργήθει απο όλα τα αναψυκτικά και γενικά να καταργηθεί εντελώς και να λαμβάνουμε μόνο stevia.
Εγώ πάντως παρήγγειλα απο το internet splenda τώρα είναι δεν είναι καλή θα την δοκιμάσω και θα σας πω.
Ξεκίνησα 12/12/2011

Απ: Πως διαβαζουμε τις ετικετες των τροφιμων οεο!!! 12 Χρόνια 8 Μήνες πριν #17398

• alalumaki
  • Το Άβαταρ του/της alalumaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 10
Η splenda είναι σουκραλόζη νομίζω ότι στέβια....

Δοκίμασε τη λεμονάδα της εψα με στέβια είναι τέλεια...
making small changes to see big results...

Απ: Πως διαβαζουμε τις ετικετες των τροφιμων οεο!!! 12 Χρόνια 8 Μήνες πριν #17404

• Liana
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
alalumaki δεν έχω βρει καθόλου αυτα τα προίοντα της εψα με stevia. Κάποια στιγμή θα καταφέρω και θα τις βρω τις λεμοναδίτσες δεν θα μου ξεφύγουν.
Ξεκίνησα 12/12/2011

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.295 δευτερόλεπτα

Syndication