Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

ΘΕΜΑ: lipotox?

lipotox? 15 Χρόνια 3 Μήνες πριν #12428

• maraki23
  • Το Άβαταρ του/της maraki23
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
γεςια σας κ παλι!!εχω μια αποριουλα,επειδη εχω πολυκιστικες κ απο τισ πολλες διαιτες εχει χαλασει ο μεταβολισμος,με απλη θερμιδικη δεν χανω τιποτα,με την ατκινσ κατι εκανα αλλα με πολυ αργοοοοοοοοοο ρυθμο,εδω εσεις μιλατε για κιλααααα κ γω εχω να κανω με γραμμαρια κ αν...που την κανω κ ολοσωστα,το θεμα ειναι οτι εχω τοπικο περιφαιρεια πωπο,κ αυτα που χανω παντα ειναι απο το πρωσωπο χερια ..κατεληξα στην σκεψη να παρω λιποτοξ ,αλλα θελω να μαθω αν συνδυαζοντα με ατκνις γιατι δεν θελω να την σταματησω,επειδη κ αυτα εχουν την ιδιοτητα να καινε το αποθηκευμενο λιπος,υπεθεσα οτι θα ειναι καλος συνδυασμος κ οτι θα με βοηθησει,ποια η γνωμη σας??ή πρεπει να αλλαξω διατα ταιριαζουν μονο σε μια θερμιδικη διατα?
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: lipotox? 15 Χρόνια 3 Μήνες πριν #12430

• roulaki
  • Το Άβαταρ του/της roulaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 57
Θα πρέπει να το ψάξεις πολύ. Να σιγουρευτείς ότι καίει μόνο το αποθηκευμένο λίπος, και όχι το λίπος από τις τροφές, γιατί εκεί,...έχασες! Η διατροφή μας, βασίζεται στο εισερχόμενο λίπος, ως εναλλακτικό καύσιμο. Αν το εξουδετερώσεις, δεν θα χάσεις ποτέ και τίποτα. (Μιλάω πάντα για την lowcarb διατροφή).
love your self

Re: lipotox? 15 Χρόνια 3 Μήνες πριν #12432

• maraki23
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
μακαρι να ηξερα που να το ψαξω,ετσι μια αναζητηση που εκανα ειδα οτι το λιποτοξ καιει το αποθηκευμενο,ενω το ξενικαλ αντιθετως καιει το φαγωσιμο λιπος,αλλα απο μια ματια εριξα η διαιτα που προτεινη το κουτι των λιποτοξ,περιεχει φρουτα-λαχανικα σαν βαση μετα πρωτεινη κ τελαιταιο ελαχιστη ποσοτητα λιπαρων,επισεις απαγορευει τα ασπρα ζαχαρι- αλευρι,αρα απο οτι καταλαβαινω πλησιαζει πολυ την ατκνισ εκτος των λιπαρων

Re: lipotox? 15 Χρόνια 3 Μήνες πριν #12454

• sylvioula
  • Το Άβαταρ του/της sylvioula
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
η μαμά μου τα έπαιρνε όταν έκανε παρασπονδίες στην άτκινσ :lol:
και λέει ότι βοήθησαν πολύ.
εγώ έπαιρνα ένα καλοκαίρι πριν χρόνια που απλά πρόσεχα, κι έχασα 2-3 κιλά. νομίζω κάτι κάνουν. λέει το κουτί να παίρνεις έξι, εγώ έπαιρνα μόνο 2-3 τη μέρα και σε συμβουλεύω να κάνεις το ίδιο, θα κρατήσει και παραπάνω το κουτί και χημείες καλό είναι να παίρνουμε με μέτρο! αν τα πάρεις ενημέρωσέ μας πώς πήγε!

Re: lipotox? 15 Χρόνια 3 Μήνες πριν #12455

• maraki23
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
λοιπον τα πηρα 30 ευρω κ ξεκιναω χτες,αλλα μια απορια εχω,απο οτι διαβασα στο ιντερνετ υπαρχει ενα διτροφικο πλανο που το συνδιαζεις με τα χαπια,το κουτι που αγορασα δεν περιεχει καποιο χαρτι μεσα,ξερει καποιος αν επρεπε να εχει μεσα το κουτι ενα χαρτι με διατροφη κ γενικες πληροφοριες με το προιον???

Re: lipotox? 15 Χρόνια 3 Μήνες πριν #12456

• maraki23
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
χαχαα ξεκιναω αυριο ηθελα να πω!!!!
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.221 δευτερόλεπτα

Syndication