Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

ΘΕΜΑ: lipotox?

Re: lipotox? 15 Χρόνια 3 Μήνες πριν #12471

• ephoebe
  • Το Άβαταρ του/της ephoebe
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 1
αν δεν κάνω λάθος το πλάνο είναι στη συσκευασία με τη σκόνη σε φακελάκια (ρόφημα) και όχι στο κουτί με τα χάπια.

I did it once, I can do it again ...
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: lipotox? 15 Χρόνια 3 Μήνες πριν #12473

• maraki23
  • Το Άβαταρ του/της maraki23
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
εχεις δικιο,αλλα το ζητησα απο το φαρμακοποιο κ μου το εδωσε! ;)

Re: lipotox? 15 Χρόνια 3 Μήνες πριν #12478

• Andrikos
  • Το Άβαταρ του/της Andrikos
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
maraki23 έγραψε:
γεςια σας κ παλι!!εχω μια αποριουλα,επειδη εχω πολυκιστικες κ απο τισ πολλες διαιτες εχει χαλασει ο μεταβολισμος,με απλη θερμιδικη δεν χανω τιποτα,με την ατκινσ κατι εκανα αλλα με πολυ αργοοοοοοοοοο ρυθμο,εδω εσεις μιλατε για κιλααααα κ γω εχω να κανω με γραμμαρια κ αν...που την κανω κ ολοσωστα,το θεμα ειναι οτι εχω τοπικο περιφαιρεια πωπο,κ αυτα που χανω παντα ειναι απο το πρωσωπο χερια ..κατεληξα στην σκεψη να παρω λιποτοξ ,αλλα θελω να μαθω αν συνδυαζοντα με ατκνις γιατι δεν θελω να την σταματησω,επειδη κ αυτα εχουν την ιδιοτητα να καινε το αποθηκευμενο λιπος,υπεθεσα οτι θα ειναι καλος συνδυασμος κ οτι θα με βοηθησει,ποια η γνωμη σας??ή πρεπει να αλλαξω διατα ταιριαζουν μονο σε μια θερμιδικη διατα?

Κάτι δεν μετράς σωστά ή έχεις πρόβλημα στον θυροειδή για να μην χάνεις με υποθερμιδική διατροφή. Συγγνώμη που θα στο πω και θα ήθελα μην το πάρεις στραβά αλλά είναι όνειρο θερινής νυχτός το να περιμένεις να γίνει δουλειά με σκευάσματα τέτοιου τύπου. Απλά ξέχασε το. Στη διατροφή γίνεται το παιχνίδι. Ψαρωτικό όνομα το "lipotox" αλλά αν δούλευε θα το ξέραμε.

Ερώτηση: Τι έχει μέσα ξέρει κανείς; Γιατί εγώ με μία αναζήτηση στο νετ δεν βρήκα πληροφορίες.

Re: lipotox? 15 Χρόνια 3 Μήνες πριν #12482

• Jubilee
  • Το Άβαταρ του/της Jubilee
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 6
Θα συμφωνησω με τον Ανδρικο και θα προσθεσω οτι ολα αυτα τα προιοντα (κρεμες, χαπια, ροφηματα) σου προτεινουν να τα συνδιασεις με σωστη διατροφη . Τυχαιο?
Κατα καιρους το ειχα ψαξει και εγω με τα συστατικα δεν εχουν καμια μαγικη φορμουλα τα περισσοτερα, κατεχινες, γκουαρανα , βιταμινες και κλπ εχουν !
Ο ρολος που παιζουν ειναι ψυχολογικος κατα την γνωμη μου.
Λες στον εαυτο σου '' καλα τωρα πηρα το λιποτοξ και θα φαω σαν μοσχαρακι? οχι δα! ''

Αν δεν υπαρχουν ορμονικα προβληματα , ο μονος τροπος για να αδυνατισεις ειναι να καψεις παραπανω ενεργεια απο αυτην που πηρες με την τροφη σου.
Τουλαχιστον στην διατροφη χαμηλων υδ/ων πετυχαινεις η ενεργεια που καις να ειναι το ιδιο σου το λιπος. Αυτο δεν σημαινει ομως οτι αμα θα δωσεις παραπανω ενεργεια θα αναγκασεις το σωμα σου να καψει. Ισα ισα. Γιαυτο τα παντα με μετρο.
Κανε τις εξετασεις που χρειαζονται, υπολογισε τον μεταβολικο σου ρυθμο, προσαρμοσε την ατκινς στα μετρα σου και αν δεν χασεις (εννοειται παντα αν δεν υπαρχουν προβληματα υγειας) τοτε εισαι ο μαναδικος ανθρωπος στον κοσμο που αψηφα τους νομους της φυσικης.
Με αγαπη στα λεω , δεν σε μαλωνω .
if only mosquitoes sucked fat instead of blood

Re: lipotox? 15 Χρόνια 3 Μήνες πριν #12486

• prepeinadynatisw
  • Το Άβαταρ του/της prepeinadynatisw
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
maraki23 έγραψε:
γεςια σας κ παλι!!εχω μια αποριουλα,επειδη εχω πολυκιστικες κ απο τισ πολλες διαιτες εχει χαλασει ο μεταβολισμος,με απλη θερμιδικη δεν χανω τιποτα,με την ατκινσ κατι εκανα αλλα με πολυ αργοοοοοοοοοο ρυθμο,εδω εσεις μιλατε για κιλααααα κ γω εχω να κανω με γραμμαρια κ αν...που την κανω κ ολοσωστα,το θεμα ειναι οτι εχω τοπικο περιφαιρεια πωπο,κ αυτα που χανω παντα ειναι απο το πρωσωπο χερια ..κατεληξα στην σκεψη να παρω λιποτοξ ,αλλα θελω να μαθω αν συνδυαζοντα με ατκνις γιατι δεν θελω να την σταματησω,επειδη κ αυτα εχουν την ιδιοτητα να καινε το αποθηκευμενο λιπος,υπεθεσα οτι θα ειναι καλος συνδυασμος κ οτι θα με βοηθησει,ποια η γνωμη σας??ή πρεπει να αλλαξω διατα ταιριαζουν μονο σε μια θερμιδικη διατα?

γεια σου μαρακι!ουτε εγω εχανα με υπο8ερμιδικη γ αυτο και ξεκινησα ατκινσ. εγω παιρνω παραλληλα τα λιποτοξ. 5 την ημερα ειναι και 6 σε περιπτωση που πεινας πολυ...δεν εχω παρει ποτε 6... ειναι συμπληρωμα διατροφης τα λιποτοξ. ναι εχει ενα φυλλαδιο μεσα με πλανα διατροφης αλλα πολυ στερητικα. τωρα το δικο σου δεν ξερω γιατι δεν το ειχε μεσα! πιστευω πως ταιριαζει απολυτα η ατκινσ με τα λιποτοξ. δεν κανει να συνδυαζονται με αλλα χαπια αν παιρνεισ. βοηθα στο καψιμο του απο8ηκευμενο λιπους και οχι στο λίπος που παιρνεισ απο την τροφη. ειναι ενα καλο βοηθημα. :)
[url=http://www.diaet-ticker.dye:13b6aefk]
[/url]

Re: lipotox? 15 Χρόνια 3 Μήνες πριν #12491

• maraki23
  • Το Άβαταρ του/της maraki23
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
αυτα που λετε τα κανω εδω και καιρο πηγα σε 2 διαιτολογους τις 2 πρωτες εβδομαδες εχανα απο 1 κιλο μονο κ μετα κολλημαααααααααα ειληκρινα σας μιλαω αφου το παραδεχοντουσαν κ οι ιδιοι τους,το ιδιο κ με την ατκνισ χανω 2-3 το πολυ κ μετα στασιμη για πολυ καιρο,κ βεβαια δεν πιστευω οτι θα μου κανουν θαυματα ενοειται οτι τρωω ελαχιστα αυτα απλα θα σπρωξουν λιγο το μεταβολισμο μου...ποτε δεν εχω φαει σαν μοσχαρακι μια ζωη ειμαι μες στην μιζερια..κ ναι μεν δεν με ενοχλει αλλα με στεναχωρει..που δεν τρωω κ δεν χανω,κ το θεμα ολο ειναι οτι 5 σκασμενα κιλα θελω να χασω κ προσπαθω μηνεςςςςςςςςςςς
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.158 δευτερόλεπτα

Syndication