Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: Γεια σας!

Γεια σας! 15 Χρόνια 7 Μήνες πριν #9730

• katrina
  • Το Άβαταρ του/της katrina
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Γεια σας!
Είμαι καινούριο μέλος k χαίρομαι πολύ που βρίσκω εδώ μέσα ανθρώπους να υποστηρίζουν αυτού του είδους την διατροφή. Εγώ την ξεκίνησα πριν 3 εβδομάδες k ήδη από την τεταρτη μέρα ένιωσα εφορία. Προσπαθώ να μυήσω k άλλους σε αυτόν τον τρόπο τις διατροφής αλλα δυστυχώς ή είναι πολύ "δύσπιστοι" ή πολύ kleistomualoi.. Διάβασα το βιβλίο του Dr. Atkins το οποιο με εντυπωσίασε καθώς είχε απαντήσεις σε κάθε είδους ερώτηση, μου έλυσε κάθε απορία:) Η διατροφή αυτή μπορεί να είναι μονότονη στην αρχή αλλα άμα έχεις καλές σχέσεις με την κουζίνα μπορείς να το ξεπεράσεις! Σοκαρίστηκα με το γεγονός ότι δεν πεινας καθόλου k δεν μου λείπει καθόλου η ζάχαρη k οι κακοί "ουδαναθρακες". Υπήρξα μεγάλη λιγούρα k δεν με αναγνωρίζω πλέον hahaha! Δεν έχω πολλά κιλά είμαι 1,63 ύψος k πλέον είμαι 63,5 κιλά.. αλλα για λόγους υγείας πρέπει να φτάσω πολύ χαμηλά κιλά.. Θέλω να ρωτήσω τους πιο έμπειρους εδώ μέσα.. Ολοκλήρωσα επιτυχώς την πρώτη Φάση χάνοντας κοντά στα 4 κιλά-3,5 την πρώτη εβδομάδα k μισό κιλό την δεύτερη, τώρα συνεχίζω την πρώτη φάση απλά πρόσθεσα 3 ποτήρια αλκοόλ διάσπαρτα σε όλη την εβδομάδα. Το αποτέλεσμα ήταν στο τέλος τις τρίτης εβδομάδας να μην έχω χάσει γραμμάριο. Δεν είναι αρκετά νωρίς για να "κολλήσω"? 'Η φταίει το γεγονός ότι έβαλα λίγο αλκοόλ? Το θέμα είναι ότι συνεχίζω να τρώω πολύ λιγότερους υδατάνθρακες από 20g k φυσικά τρώω μονο πράσινα λαχανικά, ντομάτα k τυρί (εκτος από αβγά, κρέας κτλ) k δεν τρώω μαγιονέζα (όλες περιέχουν ζάχαρη στο εμπόριο) k από μουστάρδα ελαχιστη, την γαλλική
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: geia sas! 15 Χρόνια 7 Μήνες πριν #9731

• lamare
  • Το Άβαταρ του/της lamare
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 1
Καλώς μας όρισες Katrina !!
Αρχικά ~επειδή είναι στους κανόνες του forum ~ θα ήταν θεμιτό να γράφουμε ελληνικούλια !! Τόσο τα greeklish όσο και τα κεφαλαία κουράζουν το μάτι , ειδικά εκείνων που όλη μέρα είναι μπροστά από ένα Pc !!!
Πάμε στις ερωτήσεις σου !
Τί λόγοι υγείας είναι αυτοί ;; Σου είπε κάποιος γιατρός να πας πολύ κάτω ;; 63, 5 είσαι τώρα με 1,63 ύψος , άντε να πας 54-55 . Και πάλι είναι αρκετά κάτω . Και εγώ εκεί θέλω να φτάσω ..
Ωστόσο, έχει διαφορά. Τα κιλά, χωρίς μετρητή λίπους, μυϊκής μάζας (αν γυμνάζεσαι) , νερού και πόντων δε μας λένε κάτι ! ;)
Δώσε λίγο χρόνο στη διατροφή να εισέλθει στη ζωή σου για τα καλά ..Χρόνο θέλει κ ο οργανισμός σου ~να συνηθίσει~ γιατί αυτή θα είναι η δια βίου καθημέρινότητά του ! Αν νομίζει ότι θα φάει πάλι ζάχαρες και άσπρα αλεύρια πλανάται πλάνην οικτρά ! :lol:
Για μένα, άσε λίγο απ'έξω το αλκοόλ και το προσθέτεις σιγά σιγά . Ή ξεκίνα με κρασάκι που δεν έχει τόσους πολλούς υδατάνθρακες . Κόψτο για μια βδομάδα και κοίταξε τη ζυγαριά ! Ή τους πόντους σου !
Μαγιονέζα, χωρίς ζάχαρη από ό,τι γράφει η συσκευασία είναι αυτή του ΑΒ Βασιλόπουλου (και του πουλιού το γάλα ! :lol: )
Μουστάρδα, όου γες ! French στο κοτόπουλο, French στο ψάρι , French παντού !!!
Δεν έχεις πολλά κιλά να χάσεις...Επιμονή κ υπομονή .. Ο οργανισμός σοκάρεται..Δώστου χρόνο να προσαρμοστεί και θα σε ανταμείψει !!!
goodluck odluck goodluck odluck goodluck odluck goodluck odluck
Male parta, male dilabuntur ~ Άσχημα χάνεται, ό,τι άσχημα αποκτάται.-

Re: geia sas! 15 Χρόνια 7 Μήνες πριν #9733

• katrina
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου, έχω εδω και πολλά χρόνια την μάστιγα των πολυκυστικών ωοθηκών κ πρόσφατα εμφάνισα πολύποδα.. Πήγα σε 2 γυναικολόγους και οι 2 μου είπαν να ρήξω πολύ τα κιλά μου και να γίνω πολυ αδύνατη σε επιτρεπτα όρια φυσικά για τον οργανισμό μου. Ουσιαστικά αυτή ειναι η θεραπεία μου είτε μου αρέσει είτε οχι... Χθες δηλαδη μου είπε η γυναικολόγος μου οτι πρέπει να χάσω 10 κιλα τουλαχιστον. Εννοείται δεν βιάζομαι, ετσι κ αλλιώς θέλω να υοθετήσω αυτήν την διατροφή ισόβια. Γι'αυτό έγινα κ μέλος της παρεάς σας :)
Εύχομαι στην πορεία να μάθω περισσότερα πράγματα γι'αυτήν την διατροφή απο όλους σας :)

Re: geia sas! 15 Χρόνια 7 Μήνες πριν #9734

• lamare
  • Το Άβαταρ του/της lamare
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 1
Οκ τότε, στα ίδια καταλήγουμε ! :mrgreen: :mrgreen:
Να πας 53-54 εκεί γύρω !
Μια χαρά, έκανες και καλή αρχή ~φτου φτου σκόρδα ~ !!
Όλα καλά ! Μείνε κοντά μας και σίγουρα θα κάνουμε ό,τι μπορούμε να σε βοηθήσουμε !!! clap ap
Καλή συνέχεια και καλή επιτυχία !!! goodluck odluck goodluck odluck goodluck odluck
sitepoint_smilie_v1_2 tepoint_smilie_v1_2
Male parta, male dilabuntur ~ Άσχημα χάνεται, ό,τι άσχημα αποκτάται.-

Re: geia sas! 15 Χρόνια 7 Μήνες πριν #9735

• katrina
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Σε ευχαριστώ πάρα πολύ :)

Re: Γεια σας! 15 Χρόνια 7 Μήνες πριν #9749

• Marina
  • Το Άβαταρ του/της Marina
  • Αποσυνδεμένος
  • Administrator
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 16
Τυφωνούλα μου, το θέμα με το αλκοόλ είναι υπαρκτό και σαφές. Το αλκοόλ μας κολλάει. Εγώ όποτε πιω μπύρα, ξέρω ότι την επομένη δεν θα έχω χάσει γραμμάριο. Απλά γιατί το αλκοόλ μεταβολίζεται πρώτο, πρώτο κατά συνέπεια, πρώτα θα καεί αυτό και μετά το λίπος.
Να σε προσέχεις, Marina
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.082 δευτερόλεπτα

Syndication