Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2

ΘΕΜΑ: 135άκιλος θέλει να γίνει 75κιλος

Re: 135άκιλος θέλει να γίνει 75κιλος 15 Χρόνια 11 Μήνες πριν #9367

• mini m
  • Το Άβαταρ του/της mini m
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Αστεριξ καλωσορισες.
Καλη επιτυχια σου ευχομαι που την εχεις στο τσεπακι απο το ρυθμο που βλεπω να χανεις αλλα και απο το οτι φαινεσαι πραγματικα αποφασισμενος.Οσο για τους αλλους απλα μην τους δινεις σημασια.Εγω προσωπικα δεν τους κατηγορω γιατι κι εμενα αν μου ελεγε καποιος πριν 4 μηνες οτι με αυτα που τρωω θα εχανα χωρις κοπο 22κιλα θα τον λυπομουν και θα τον περνουσα για τρελλο.Καλως η κακως εχουμε αγνοια για την Ατκινς ειδικα στην ελλαδα.Τωρα ομως οταν με βλεπουν (αλλη μινι μου λενε δεν εισαι εσυ) μου ζητουν μονοι τους πληροφοριες και λεπτομεριες.Ειδικα ανθρωποι που εχουν να με δουν καιρο στην αρχη με κοιτουν και με ξανακοιτουν για να σιγουρευτουν οτι ειμαι εγω.Και μετα αρχιζει η ανακριση κι εγω αρχιζω την "παρουσιαση" της διατροφης.Και παλι ενω εχουν το ζωντανο παραδειγμα μπροστα τους αμφιβαλουν για το οτιδηποτε.Ο καθενας ειναι υπευθυνος για τον εαυτο του και τις επιλογες του.Γι αυτο κι εγω πια ειμαι περιφανη για την επιλογη μου και την επιμονη μου στην Ατκινς.Το ιδιο θα νιωθεις κι εσυ λιαν συντομως.Καλη δυναμη σε ολους μας...
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: 135άκιλος θέλει να γίνει 75κιλος 15 Χρόνια 11 Μήνες πριν #9369

• katerina27
  • Το Άβαταρ του/της katerina27
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 10
καλωσορισες asterix! κ καλη συνεχεις! εχεις δικιο σε ολα οσα αναφερεις παραπανω! κ στο βασικο θεμα οτι καμιΑ διαιτα δεν αντεχεται επειδη πεινας κ στην αναταποκριση του κοσμου οταν τους λες γιαυτη τη διατροφη! ειναι ομως αρκετοι πια ακομα κ αν κοιταξεις ποσοι ειναι εγγεγραμενοι εδω μεσα ασχετα αν τη συνεχιζουν η οχι που τη δοκιμασαν κ την εμπιστευθηκαν, ανταμειβοντας τον εαυτο τους με τα αποτελεσματα! ευελπιστω αλλα κ βλεπω τουλαχιστον απο γυρω μου οτι αρχιζει να ανταποκρινεται ο κοαμος κ ο βασικος λογος ειναι οτι δεν πειναει! τα υπολοιπα τα αντιλαμβανονται μετα!!! καλη αρχη λοιπον ξανα κ ευχομαι να φτασεις στο στοχο σου χωρις καθυστερηση κ με την ιδια ορεξη! character43 aracter43 congratualtions ngratualtions

Re: 135άκιλος θέλει να γίνει 75κιλος 15 Χρόνια 11 Μήνες πριν #9372

• angelosssss
  • Το Άβαταρ του/της angelosssss
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Welcome asterix.

Θα δεις θεαματικα αποτελεσματα! Εγω μεσα σε 6 μηνες (μεχρι σημερα) εχω χασει 30 κιλα και απο τα 135 τωρα να ειμαι λιγοτερος απο 105.

Θα σου προτεινα εφοσον εχεις τον χρονο μολις φτασεις στα 115 να αρχισεις βαρη. Προσφατη ερευνα εδειξε οτι τα βαρη επιταχυνουν την απωλεια κιλων περισσοτερο απο την αεροβια ασκηση. Και εγω ειμαι η αποδειξη αυτου :lol: :lol: :lol:

Αν θες να χασεις γρηγορα και σωστα βαλε την ασκηση μεσα στην ζωη σου. Εγω περνουσα εξω απο γυμναστηριο και εβγαζα σπυρια, πλεον δεν μπορω χωρις γυμναστικη.

Παντα φιλικα ολα αυτα και καλη επιτυχια!

Re: 135άκιλος θέλει να γίνει 75κιλος 15 Χρόνια 11 Μήνες πριν #9373

• Marina
  • Το Άβαταρ του/της Marina
  • Αποσυνδεμένος
  • Administrator
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 16
Καλώς ήρθες και από μένα asterix! Πάλι καλά που δεν έβαλες Οβελίξ γιατί μετά που θα αδυνάτιζες θα έπρεπε να το αλλάξουμε. Λολ!

Το ίδιο με τον αθλητισμό -μεταξύ άλλων- το έχω πάθει και εγώ. Ο οργανισμός έχει συνηθίσει να κάνει περισσότερες καύσεις και όταν ξαφνικά του κόβεις την άθληση ξεχνάς ότι πρέπει να μειώσεις το φαί.

Λοιπόν, άντρας είσαι μια χαρά θα τα καταφέρεις. Κάνε και το γυμναστήριο που λέει ο angel gel os όταν θα φτάσεις πιο κάτω και θα γίνεις συλφίδος.
Να σε προσέχεις, Marina

Re: 135άκιλος θέλει να γίνει 75κιλος 15 Χρόνια 11 Μήνες πριν #9374

• asterix
  • Το Άβαταρ του/της asterix
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
mini m, katerina27, agelosssss, ke marina!!! Σας ευχαριστώ πάρα πολύ!! wordthanx rdthanx Marina το λεξιλόγιό σου είναι πλούσιο!! συλφίδος, δεν το ακούς πολύ συχνά. Έψαξα στο google και το βρήκα!! Ναι, ναι συλφίδος θέλω να γίνω!! όπως ήμουν κάποτε!! Θα βγάλω παλιές φωτογραφίες να με καμαρώνω, και να παίρνω δύναμη για την συνέχεια!! Σας έυχομαι όλους να γίνεται ή να μείνετε συλφίδες!!!Άγγελε ο αθλητισμός ήταν κάποτε η ζωή μου!! Έχω βάλει κάποιους στόχους στο μέλλον!! Όταν έρθει η ώρα θα σας το πώ ευχαρίστως!! Marina απο οτι κατάλαβα είσαι η μαμά αυτής της σελίδας!! Συγχαρητήρια!! Όσο πιο πολλά διαβάζω τοσο μ'αρέσει!! Μάλλον κόλλησα για τα καλά με αυτό το site !! grouphug ouphug

Re: 135άκιλος θέλει να γίνει 75κιλος 15 Χρόνια 11 Μήνες πριν #9377

• anna9889
  • Το Άβαταρ του/της anna9889
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Καλώς ήρθες μικρέ Γαλάτη....

Μήπως τα 75 κιλά είναι λίγα για το ύψος σου? Εύχομαι πάντως να .... "καταλήξεις" σαν τον Capoman, να θες να σταματήσεις να χάνεις κιλά και να μην μπορείς!
Πάντως θα σε συμβούλευα να πάρεις το βιβλίο για να καταλάβεις όλη την φιλοσοφία, που είναι σημαντικό.... Το site είναι ποοολύ κατατοπιστικό και γεμάτο συνταγές, αλλά σε συνδυασμό με το βιβλίο που έχει όλα τα στάδια συγκεντρωμένα... είναι ο δρόμος σου για να ξαναγίνεις κούκλος και να ξαναβρείς την υγεία σου...

welcome2 lcome2
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.103 δευτερόλεπτα

Syndication