Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: Εδώ Βεατρίκη

Εδώ Βεατρίκη 15 Χρόνια 8 Μήνες πριν #9356

• veatriki
  • Το Άβαταρ του/της veatriki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Χαιρετώ την ωραία παρέα, είμαι η Βεατρίκη. Σας ανακάλυψα κι εγώ τυχαία ψάχνοντας πληροφορίες για την άτκινς. (Τη διατροφή αυτή την έχω κάνει πολύ αυστηρά πριν 2 χρόνια και είχε απόλυτη επιτυχία, αλλά το ξανάριξα στους υδατάνθρακες και σιγά σιγά ξαναπήρα αυτά τα ανεπιθύμητα κιλά.) Ξεκίνησα πριν μια βδομάδα για να χάσω 6 κιλά. Δεν έχω ζυγαριά σπίτι, από την τελευταία φορά που ζυγίστηκα σε φαρμακείο ήμουν 58 κιλά (έχω ύψος 1,65 και είμαι 34 χρονών). Αισθάνομαι ήδη πολύ καλύτερα (ξεφούσκωτη) και την παλεύω καλύτερα με την αφόρητη ζέστη! Πιστεύω ότι ένα κιλό το έχω χάσει γιατί το βλέπω στα ρούχα μου που κουμπώνουν λίγο πιο άνετα! Ξεκίνησα κατευθείαν στη δεύτερη φάση γιατί δεν βιάζομαι -κι ένα κιλό τη βδομάδα είναι μια χαρά. Στα 52 κιλά που ήμουν παλιότερα αισθανόμουν τέλεια, γι' αυτό και θέλω να ξαναβρώ τον εαυτό μου. Τρώω με μέτρο σαλάτες και φρουτάκια και δε νιώθω να στερούμαι τίποτα γιατί χορταίνω με την τροφή και δε λιμοκτονώ όπως με τις άλλες δίαιτες. Από βδομάδα θα πάω διακοπές και δεν θα σταματήσω, θα την εφαρμόσω κανονικά. Νερό πίνω με το ζόρι, αλλά πρέπει.
Χαίρομαι που σας βρήκα και θα προσπαθήσω να διαβάσω όλα τα ποστ για να μην επαναλαμβάνω τις ίδιες απορίες!
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: Εδώ Βεατρίκη 15 Χρόνια 8 Μήνες πριν #9358

• katerina27
  • Το Άβαταρ του/της katerina27
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 10
καλοσηρθες βεατρικη με το ωραιο ονομα!! ;) αφου την εχεις ξανακανει στο παρελθον τοτε ξερεις καλα τι γινεται καθως κ τα αποτελεσματα! να σε ρωτησω ομως αν εκανες σωστα το πρωτο σταδιο το κρατησες 14 μερες τουλαχιστον κανονικα αφου θες να μπεις στο 2ο?? γτ ακομα κι αν δεν κανεις διατα πρεπει να ακολουθησεις τα σταδια τουλαχιστον στο μινιμοπυν για να καταλαβει ο οργανισμος οτι εχεις αλλαξει διατροφη! αντε καλη συνεχει λοιπον κ καλες διακοπες!1 beach ach

Re: Εδώ Βεατρίκη 15 Χρόνια 8 Μήνες πριν #9359

• veatriki
  • Το Άβαταρ του/της veatriki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Γεια σου Κατερίνα σε ευχαριστώ για το θερμό καλωσόρισμα! wordthanx rdthanx
Στο παρελθόν (πριν 2 χρόνια) τα στάδια τα ακολούθησα κατά γράμμα (πειθαρχώ όταν είμαι αποφασισμένη) και είχα το αποτέλεσμα πολύ νωρίς -σε λιγότερο από μήνα. Μετά το τρίτο στάδιο, τα θαλάσσωσα. Έπεσα με τα μούτρα στους υδατάνθρακες, χωρίς ομαλή μετάβαση.
Αυτή τη φορά (ξεκίνησα την Πέμπτη 05/08) ακολουθώ κατευθείαν το β' στάδιο (διάβασα στο βιβλίο ότι μπορεί να γίνει αυτό, όταν πρόκειται για λίγα κιλά), δεν έκανα καθόλου το α', για να χάσω με πολύ αργό ρυθμό κι από ό,τι βλέπω, δουλεύει. Θα ακολουθήσω το δεύτερο στάδιο για πολύυυ καιρό, μέχρι να φτάσω στο στόχο (6 κιλά) και μετά στο τρίτο, ίσως να μείνω και για πάντα!
Σε ευχαριστώ για την υποστήριξη, καλή συνέχεια σε όλους παιδιά, θα τα λέμε συχνά!

Re: Εδώ Βεατρίκη 15 Χρόνια 8 Μήνες πριν #9364

• Marina
  • Το Άβαταρ του/της Marina
  • Αποσυνδεμένος
  • Administrator
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 16
Καλώς ήρθες και από μένα Βεατρίκη. Ακριβώς επειδή είναι λίγα τα κιλά κινδυνεύεις να την πατήσεις όπως την πρώτη φορά. Κάνε το 2ο στάδιο μέχρι να τα χάσεις και μετά ανέβαζε ανά εβδομάδα μέχρι να βρεις το όριό σου. Εκεί πλέον θα μείνεις για μια ζωή και δεν θα ξαναέχεις δράματα! :)
Να σε προσέχεις, Marina
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.078 δευτερόλεπτα

Syndication