efaki έγραψε:
Κατ'αρχάς καλώς μας ήρθες vpnmaster. Να μη φοβάσαι να προχωρήσεις στις επόμενες φάσεις. Διάβασε καλά εδώ να καταλάβεις τι πρέπει να κάνεις και μη φοβάσαι τίποτα!!!Από την άλλη, αν νιώθεις καλά με τους 20 υδ/κες και δεν αισθάνεσαι ότι στερείσαι κάτι, συνέχισε έτσι! Αν όμως θες να τρως και κανα φρούτο, ανέβασε τους υδ/κες. Εξάλλου είσαι ήδη κάτω από το ιδανικό βάρος για το ύψος σου!!! Ξέχνα λοιπόν τα κιλά και απλά απολάμβανε το φαγητό σου!!!
Tralalilalom, αποκλείεται να μην έχεις χάσει πόντους από τα 80 ως τα 75. Απλά το κακό είναι πως οι πόντοι δεν φεύγουν πάντα από εκεί που θέλουμε!!! ίσως να έχεις χάσει από τη μέση, τα χέρια, το στήθος (δυστυχώς) και όχι από την περιφέρεια. Αλλά θα χάσεις κι από κει! Οι μεσογειακοί σωματότυποι κρατούν όσο πιο καλά μπορούν το λίπος από τη μέση και κάτω. Το οποίο είναι καλό, γιατί το λίπος της μέσης θεωρείται επικίνδυνο για καρδιακά προβλήματα. Αλλά θες δεν θες, θα χάσεις κι από την περιφέρεια όσο πέφτεις!!!Και θα έρθει και η στιγμή που 8α κλαις τα λεφτά του τζην, γιατί θα σου πέφτει!!!
τωρά δεν ξέρω εάν είναι εδώ που πρέπει να γράψω. είμαι καινούριος στο σαιτ, σήμερα γράφτηκα παρόλο που διαβάζω καιρό. εγω την 1 του ιούνη είμουν 97 κιλά σημερα 5 ιούλη είμαι 8 6. το κανονικό βάρος μου είναι 75. στην αρχή έχασα 7 κυκλα σε 2 εβδομάδεσ περίπου. τωρα χάνω 1 κιλό την εβδομάδα. επειδή είναι η 4αρτη φορά που κάνω διατροφή με χαμηλούς υδατάνθρακες, για μένα είναι κάτι αρκετά χαλαρό και δεν πολυασχολούμε με το τι θα φάω. τους υδατάνθρακες τους μετράω εμπειρικά και δεν δίνω ιδιέτερη σημασία. αλλωτε μπορεί να είναι 10 άλλωτε 20 άλλωτε 25. δε χάλασε οκόσμος και ούτε κάθε μέρα είμαι πάνω από τη ζυγαριά! τρώω το κρεατάκι μου τα ψαράκι μου, σχεδόν κάθε μέρα τρώω πεγωτό 0% με 7,5 γραμάρια υδατ. /100γρ.χτυπάω και τις ζερο, καμιά φραουλίτσα μεσα μέσα και ενοείτε τα σαλατικκά μου. όταν ζυγιζόμουν κάθε μέρα με έπιανε απογοήτευση διότι άλλωτε έπεφτε και άλλωτε ανέβαινε η πλάστιγγα. επίσης στην δικιά την περίπτωση, συστηματικά και κάθε 2 βδομάδες έτρωγα ότι ήθελα. δεν είχα δει αρνητικά αποτελέσματα. αυτή τη φορά δεν έχω ανάγκη να το κάνω διοτι πλέον υπάρχουν τα παγωτάκια και η κοκα 0, η οποία είναι αρκετά ικανοπιητικό για τις υπογλυκαιμίες. τώρα εκείνο που ήθελα να ρωτήσω: μετά τις 2 επρώτες εβδομάδες εσείς παιδιά πόσα κιλά χάνετε συνήθως? και για να μην παρεξηγηθώ αυτή τη φορά δεν θέλω να υπάρξει άλλη φορά, απλά θέλω να μείνω για πάντα σε κανονικό βάρος. όπότε δεν με ενδιαφέρει και τόσο να χάσω τα κιλά μου γρήγορα δεν πολυασχολούμε. εκείνο όμως που καταβάλλω μεγάλη προσπάθεια είναι να βγάλω από τη ζωή μου το αλεύρι και τι ζαχαρη.πιστεύω πως άμα αυτά τα 2 βγουν τότε το βάρος θα έρθει με τον καιρο σε ικανοποιητικά επίπεδα. τώρα εάν γινει σε ένα μήνα σε 2 ή σε 10 δεν έχει σημασία για μένα. εκείνο που έχει σημασία είναι να βρω τον τρόπομ να διατηρήσω το βάρος μου σε ικανοποιητικά επίπεδα για όλη μου τη ζωή τρώγωντας σωστά. απλά ρωτάω για να δω πόση διαφορά έχει όταν εφαρμόζετε μέσα στα αυτστηρά ορια, και σε άλλης διοι η εμπειρία με τον εαυτο μου από προηγούμενες φάσεις που την έκανα, έχανα περίπου 2-2,5 κιλά ανάεβδομάδα.