Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2

ΘΕΜΑ: Νέο Μέλος...

Νέο Μέλος... 15 Χρόνια 10 Μήνες πριν #8421

• LianaK
  • Το Άβαταρ του/της LianaK
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Γεια σε όλους.
Είμαι ένα κοριτσάκι 36 Δεκεμβρίων και υπέρβαρη σαν παιδί, έφηβη και ενήλικη. Τα τελευταία 22 χρόνια παλεύω να αποχωριστώ τον δεύτερο εαυτό μου (γιατί μία, δεν με λες…) και τα έχω ψιλοκαταφέρει. Ζυγίζω 72 κιλά από τα ενενήντα κάμποσα που ήμουν κάποτε… Έχω κάνει όλες τις δίαιτες – διατροφές που έπεσαν στην αντίληψη μου, έχω πάει σε διαιτολόγους, ενδοκρινολόγους, χειρουργούς και βρίσκομαι ένα βήμα πριν πάω σε εξορκιστή να μου εξορκίσει το κακό δαιμόνιο…
Έχω βάλει και βγάλει γαστρικό δακτύλιο, έχω πάρει reductil, xenical, accomplia, και βρίσκομαι στην φάση να βάλω τα αθλητικά μου και να πάρω και τα βουνά….
Έχω δύσκολο μεταβολισμό… Βρήκα απείρους τρόπους να αδυνατίσω την αδελφή μου, τις φιλενάδες μου, τους γνωστούς, συγγενείς, φίλους… αλλά εγώ τίποτα…
Νομίζω ότι μια δοκιμή με την Ατκινς θα δείξει… Το περίεργο που μου συμβαίνει είναι ότι έχασα 2 κιλά την πρώτη εβδομάδα και την δεύτερη τίποτα (πήρα και 400 γραμμάρια). Τηρώ την δίαιτα ευλαβικά αλλά ακόμα τίποτα… Αν χάσω άλλα 2 κιλά τις επόμενες 2 εβδομάδες θα είμαι ευτυχής…
Μέχρι τώρα ο ρυθμός που έχανα, όταν έχανα, ήταν μισό κιλό το μήνα και αν… Οπότε όταν έχασα τα 2 κιλάκια πήρα μεγάλη χαρά…
Στον δρόμο για τα 57 κιλά κατάλαβα ότι χρειάζομαι βοήθεια, από ανθρώπους που ξέρουν, καταλαβαίνουν κτλ.
Έτσι σας βρήκα…
Καλώς σας βρήκα λοιπόν… και άλλο κιλό να μην με βρει!!!
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: Νέο Μέλος... 15 Χρόνια 10 Μήνες πριν #8429

• rourou
  • Το Άβαταρ του/της rourou
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Γειά σου βρε LianaK,
καλά έκανες και κατέληξες στην Atkins. Είναι σίγουρο ότι θα τα
χάσεις τα κιλά σου. Ίσως λίγο πιο αργά από άλλους μιας κι έκανες
το μεταβολισμό σου να χοροπηδάει με τόσες δίαιτες στα τόσα χρόνια,
αλλά με επιμονή και στήριξη θα τα καταφέρεις. Το έχω γράψει κι'αλλες
φορές και το επαναλαμβάνω.... Ζήτα συμμετοχή από το περιβάλλον σου.
Εάν δεν βρεις κάποιον να κάνετε μαζί τη δίαιτα, βάλε κάποιον δικό σου
στο παιχνίδι. Να σε ρωτάει τι τρως κάθε μέρα, πόσο έχασες, τι απορίες
έχεις, αν θέλεις να σου ετοιμάσει κάτι. Επίσης εδώ είμαστε όλοι πρόθυμοι
για να ακούσουμε και να απαντήσουμε ο ένας στον άλλο. Πάνω απ'όλα
team work!!! bravo avo bravo avo bravo avo

Re: Νέο Μέλος... 15 Χρόνια 10 Μήνες πριν #8433

• roulaki
  • Το Άβαταρ του/της roulaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 57
Γεια σου βρε Λιανα. Καλως ορισες στην παρεα μας. Κατ'αρχην εχεις χιουμορ. Και αυτο, ειναι το δευτερο απαραιτητο συστατικο, για να χασεις τα κιλα σου. Το πρωτο ειναι η θεληση και το πεισμα. Και απο οτι βλεπω, δεν εισαι ατομο που τα παραταει ευκολα.
Περιγραφεις τις προσπαθειες σου να χασεις κιλα. Περα απο τον δακτυλιο, περιγραφεις εμενα.
Μετα απο δεκαδες διαιτες, χαζες και μη, διαιτολογους, γυμναστηρια, κλπ, κλπ, εχανα με το ζορι 1/2 κιλο. Και μολις ετρωγα κανονικα, εβαζα 1 1/2!!! Οταν ξεκινησα, ημουν 78 κιλα. Εχω φτασει, μεχρι τα 64, χωρις ζορι, και αν ηθελα, θα κατεβαινα κι αλλο. Ο σωματοτυπος μου ομως, και η εικονα μου, (που διχνει πολυ λιγοτερο απο 64), με εβαλαν στη δια βιου συντηρηση.
Δεν θελει κοπο, θελει Ατκινς....
love your self

Re: Νέο Μέλος... 15 Χρόνια 10 Μήνες πριν #8437

• LianaK
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Σας ευχαριστώ πολύ όλους! Ελπίζω ότι με την βοήθεια και την στήριξη σας θα τα καταφέρω. Με στηρίζει φυσικά και ο υπομονετικός και fitness σύζυγός μου! Που τρώει ότι του φτιάχνω: διαιτιτικά, πρωτεινικά, και ό,τι άλλο κατα καιρούς μου ερχόταν!!!
Α παρεπιπτόντως έφτιαξα πίτσα εχθές με ρουλόψωμο... Ρούλα σ'ευχαριστώ... Θα σε ανακυρήξουμε εθνικό ευεργέτη!!!

Re: Νέο Μέλος... 15 Χρόνια 10 Μήνες πριν #8440

• Marina
  • Το Άβαταρ του/της Marina
  • Αποσυνδεμένος
  • Administrator
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 16
Καλώς μας ήρθες Λιάνα. Δεν είσαι μόνη το έχεις καταλάβει αυτό. Υπομονή και επιμονή θέλει η Άτκινς. Και επειδή στην αρχή όλα θα είναι πανεύκολα αλλά κάποια στιγμή θα βαλτώσεις όπως όλοι μας και μετά θα ξαναπάρεις την κάτω βόλτα επίσης όπως όλοι μας, προετοιμάσου από τώρα για την νέα σου ζωή... ;)
Να σε προσέχεις, Marina

Re: Νέο Μέλος... 15 Χρόνια 10 Μήνες πριν #8461

• LianaK
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Η αλήθεια είναι ότι εχω απογοητευτεί γενικώς πολλές φορές από διάφορα εγχειρήματα που έχω κάνει. Και τώρα που είμαι στην τρίτη εβδομάδα και δεν έχω χάσει παρα μόνο 2 κιλά με χαλάει... Με πιάνουν τρέλλες να αρχίσω πάλι τις πείνες, να τρέφομαι με βαθιές ανασες μήπως και μπορέσω να χάσω αυτά τα 15 κιλά που θέλω... Γι ανα είμαι ειλικρινείς και 10 να χάσω θα κάνω πάρτι...
Τέλος πάντων ελπίζω να μου πάει καλά. Σήμερα άρχισα να σημειώνω και θερμίδες εκτός από υδατάνθρακες μήπως και κάνω κάτι λάθος.

Αυτά... Λιγο μαύρα αλλα θα ανοίξει όπου να ναι ο παλιόκαιρος....
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.091 δευτερόλεπτα

Syndication