Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: Ας συστηθω και εγω!

Ας συστηθω και εγω! 16 Χρόνια 2 Μήνες πριν #8383

• angelosssss
  • Το Άβαταρ του/της angelosssss
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Καλησπερα σε ολους και σε ολες :D

Με λενε Αγγελο και ειμαι στα 115 κιλα πλεον :D D D D D

Πριν απο περιπου ενα διμηνο ενας φιλος απο το bytheway.gr μου προτεινε να τσεκαρω την σελιδα σας μιας και εκανα ατκινς. Ποσταρα πρωτη φορα κατα τον Απριλιο και η υποστηριξη σας ηταν μεγαλη και σας ευχαριστω ολους και ολες.

Διαβαζοντας ιστοριες επιτυχιας, συμβουλες κλπ μου δωσατε το κουραγιο να μην παρατησω ακομα μια διατροφη (διοτι την λεξη ΔΙΑΙΤΑ θελω να την βαλω ΦΩΤΙΑ!). Απο μικρος ειχα προβλημα με τα κιλα ειδικα μετα τα 12 που ζυγιζα 70 κιλα (!) οταν οι αλλοι ηταν 50...
Λογοι? ψυχολογικοι (χωρισμενοι γονεις κλπ ας μην το αναπτυξω καλυτερα) αλλα και η κληρονομικοτητα. Η γιαγια μου ειχε θυροειδη, τον οποιο τον περασε στην μητερα μου και απο κει χτυπησε και την δικη μου πορτα...
Καθε χρονο ανεβαινα και ανεβαινα κιλα μεχρι που περυσι (Στα 22 μου, 145 κιλα) η γιατρος μου παρατηρησε περιεργες τιμες στις εξετασεις αιματος που εκανα και μου προτεινε να τσεκαρω θυροειδη.

Bingo! TSH=5,5 (με οριο το 4).
Η TSH ειναι η τιμη του θυροειδη που οριζει αν εχεις υπο ή υπερ θυροειδισμο, πανω απο 4 ειναι υπο κατω απο 2 ειναι υπερ (γενικα να καταλαβουν ολοι τι συμβαινει με την TSH).

Τωρα μετα απο θεραπεια 4 μηνων με Τ4 και με την ατκινς απο τα 135 που ημουν οταν ξεκινησα τον Φεβρουαριο σημερα ειμαι στα μισα της επιτυχιας της διαδρομης μου!
Μειον 20 κιλα μετα απο 3,5 μηνες! και η χαρα μου δεν περιγραφεται ειδικα για τους ποντους που εχουν φυγει απο πανω μου. Απο το 58 στα παντελονια πλεον φοραω 44(!) 2 ντουλαπες ρουχα πηγαν στον καδο επειδη πλεον μου ειναι μεγαλα :lol: :lol: Επισης να πω οτι απο κει που ακουγα γυμναστικη και εβγαζα σπυρια :lol: πλεον κανω καθε μερα 1 ωρα εκτος απο 1-2 μερες την εβδομαδα για ξεκουραση των μυων.

Το πλανο μου ειναι σε 6 μηνες απο τωρα να εχω φτασει τα 80 κιλα, που ειναι και το φυσιολογικο μου βαρος λογω βαρυτερου σκελετου και μεγαλυτερης μαζας μυων απο το κανονικο (συμφωνα με την μετρηση της γιατρου).

Συγνωμη για την μεγαλη ιστορια αλλα τετοιες ιστοριες επιτυχιας (εστω και μισης :lol: ) πρεπει να λεγονται. Ελπιζω να εδωσα κουραγιο σε ολους και ολες να συνεχισουν χωρις απογοητευσεις και να το βλεπουμε παντα αισιοδοξα!

Επιμενοντας ερχονται τα καλυτερα :D D D D
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: Ας συστηθω και εγω! 16 Χρόνια 2 Μήνες πριν #8384

• bouklitsa
  • Το Άβαταρ του/της bouklitsa
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Μπράααααβο σου Angelossssss!!!!!!!!!!!!
Εύχομαι να καταφέρεις να φτάσεις στον στόχο σου , που θα τα καταφέρεις δεν τίθεται θέμα, ο ενθουσιασμός σου είναι μεγάλος και τα αποτελέσματα που έχεις δει ακόμα μεγαλύτερα!!!
Αντε άντε τέτοια να βλέπουμε εμείς που είμαστε νέοι στην δίαιτα να παίρνουμε δύναμη απο τα δικά σας αποτελέσματα!
Καλή συνέχεια στην κατηφόρα!!!!!! sitepoint_smilie_v1_2 tepoint_smilie_v1_2
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.087 δευτερόλεπτα

Syndication