Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: Γεια σας και από εμένα!!!!

Γεια σας και από εμένα!!!! 16 Χρόνια 2 Μήνες πριν #8143

• roxy
  • Το Άβαταρ του/της roxy
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Καλησπέρα είμαι και εγώ καινούργια στην παρέα και ελπίζω στο τέλος να τα καταφέρω!!!. Θέλω να χάσω αρκετά κιλά, είμαι 1.70 και 93κιλά και θέλω να ξαναεπιστρέψω στα κιλά που με αγαπούσα. Ξεκίνησα και εγώ την δίαιτα χθες αλλά δυστυχώς σήμερα την κατέστρεψα. Περιμένω να αδιαθετήσω και έχω τρομερή έλξη για γλυκό. Έτσι έφαγα δυστυχώς μισό κομμάτι τούρτα :roll: που μας έφερε χθες ένας φίλος.

Ελπίζω να το πάρω απόφαση και να ξεκινήσω δυναμικά και εγώ όπως εσείς!!!
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: Γεια σας και από εμένα!!!! 16 Χρόνια 2 Μήνες πριν #8144

• Nicolin
  • Το Άβαταρ του/της Nicolin
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Roxy καλωσήρθες και καλή επιτυχία...!

Το μόνο που μορώ να πω απο εμπειρίες του παρελθόντος: μην κρατάς αυστηρά την δίαιτα όλη μέρα και το βράδυ την χαλάς. Έτσι έχεις και την αίσθηση της στέρησης και του περιορισμού και πάλι δίαιτα δεν κάνεις... Πάρε τον χρόνο σου αλλά δείξε πυγμή όταν πρέπει ;)

Φιλιά!!!
Ευτυχισμένη με Ατκινς

Re: Γεια σας και από εμένα!!!! 16 Χρόνια 2 Μήνες πριν #8146

• Linet
  • Το Άβαταρ του/της Linet
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 1
Επίσης επείδη έκανες μία παρασπονδία μην πεις....ΕΕΕ οκ...δεν πειράζει τώρα που τη χάλασα ας φάω σήμερα και απο αύριο ξανά δίαιτα....φτου κακό...!!! Να συνεχίσεις κανονικά σα να μην είχες φάει το γλυκάκι σου...και σιγά σιγά θα μάθεις στο προγραμμα!!! character43 aracter43 dance nce

Re: Γεια σας και από εμένα!!!! 16 Χρόνια 2 Μήνες πριν #8159

• roxy
  • Το Άβαταρ του/της roxy
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Σας ευχαριστώ πολύ για το καλοσώρισμα και για τις συμβουλές σας. Γνωρίζω ότι ήταν βλακεία αυτό που έκανα χθες αλλά σήμερα σηκώθηκα με μεγάλη αυτοπεποίθηση και στόχο!! Έφτιαξα και την υπέροχη πίτσα που δίνεται την συνταγή η οποία ειλικρινά με κράτησε από πείνα μέχρι που έφαγα το μεσημεριανό μου. Στόχος μου είναι να φτάσω κάποια στιγμή στα 58-60κιλά και αυτό θα προσπαθήσω. Βέβαια προσπαθώ να μείνω έγκυος και σίγουρα ότι χάσω μέχρι όποτε αποφασίσει ο θεός να μας το δώσει θα είναι καλό.

Και πάλι σας ευχαριστώ!!!!!
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.077 δευτερόλεπτα

Syndication