Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: Γεια σας!!

Γεια σας!! 16 Χρόνια 2 Μήνες πριν #6805

• Ioanna
  • Το Άβαταρ του/της Ioanna
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Καλησπέρα στην όμορφη παρέα!!
Είμαι νέο μέλος αν και σας παρακολουθώ εδώ και μια εβδομάδα σαν απλός επισκέπτης.
Μπράβο σε όλους για τα επιτεύγματα σας και ένα μεγάλο μπράβο στην δημιουργό αυτού του site!!!
Λοιπόν λίγα λόγια για μένα...ζω στο εξωτερικό σε μια χώρα που δυσκολεύεσαι να βρεις αυτά που 8ες ευτυχώς τα βασικά υπάρχουν... επίσης είμαι με μια βαλίτσα και ένα laptop στο χέρι!! Κατά συνέπεια δεν έχω ζυγαριά ούτε για τα κιλά μου ούτε για τα φαγητά!!
Ξεκίνησα την ατκινς πριν από 2 εβδομάδες, υπολογιζω να τρωω περιπου 3 φλυτζανια σαλατα την ημέρα (μαρουλάκι με λίγη πιπεριά) οπότε λογικα ειμαι μεσα στα πλαισια που πρέπει, δεν τρώω απαγορευμένες τροφές και πάω κατά γραμμα ... όμως κάτι δεν πάει καλά... μη έχοντας ζυγαριά χρησιμοποιώ μεζούρα και μετριέμαι κάθε 3-4 μέρες έχασα 3 πόντους από μέση και κοιλιά και κάτι ψηλά σε όλα τα άλλα σημεία. Μ'αρέσει πολύ η δίαιτα αυτή, μπορώ και την ακολουθώ χωρίς να έχω στερήσεις και χωρίς να πεινάω, πολύ βασικό για μένα που είμαι πολύ φαγανό παιδί!!
Θα συνεχίσω γιατί έχω πεισμώσει και θέλω επιτέλους να νοιωσω καλά με το σώμα μου.
Ευχαριστώ όλους σας γιατί από εσάς παίρνω δύναμη και συνεχίζω, μπαίνω καθημερινά και όλο και κάτι καινούργιο διαβάζω.
Συνεχίζουμε λοιπόν όλοι την προσπάθεια μας και εύχομαι σε όλους να φτάσουν τον στόχο τους!!!!
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: Γεια σας!! 16 Χρόνια 2 Μήνες πριν #6810

• Stardust
  • Το Άβαταρ του/της Stardust
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Καλώς όρισες.Σου εύχομαι να τα καταφέρεις και μόλις φτάσεις στα κιλά που θες, να συνεχίσεις την διατροφή Ατκινς γιατι με αυτη θα μπορέσεις ευκολα να συντηρήσεις το αποτέλεσμα.

Re: Γεια σας!! 16 Χρόνια 2 Μήνες πριν #6822

• Marina
  • Το Άβαταρ του/της Marina
  • Αποσυνδεμένος
  • Administrator
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 16
Καλώς μας βρήκες!

Υπάρχουν μικρούλες ζυγαριές για τα φαγητά που μπορείς άνετα να κουναλήσεις μαζί σου. Εγώ πήρα 2 σαν αυτές που έχουν οι κοσμηματοπώλες (κοσμήματα ζυγίζω μην νομίζετε :p) και δεν πιάνουν χώρο ακόμη και όταν θες να τις κουβαλήσεις μέσα στην τσάντα.
Να σε προσέχεις, Marina
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.070 δευτερόλεπτα

Syndication