Nadinaki μας καλώς ήρθες στην παρέα μας...

ouphug
όπου όλοι οι καλοί χωράνε...
Να χαίρεσε τα κουκλάκια σου και πολλά φιλιά στα τρελοφατσουλοδιδυμάκια...

g
Εγώ θα ήθελα να σου πω ότι ξεκινώντας αυτό το είδος της διατροφής θα δεις ότι από μόνη σου δεν θα θες να ξαναβουτήξεις στην κατσαρόλα με τα μακαρόνια ή στο δισκάκι με τα γλυκα.!!!
Το λέω αυτό από προσωπική μου εμπειρία....
είμαι άτομο που έτρωγα γύρω στις 4 φορές τη βδομάδα μακαρόνια....
(με διάφορες παραλλαγές: άσπρα, κόκκινα, με κρέας, με σάλτσα ντομάτα)
ότι μπορείς να φανταστείς... τα δε γλυκά δεν μένανε για μέχρι το επόμενο πρωί...
θα τα είχα εξαφανίσει...
Επίσης, κάπως έτσι ξεκίνησα εγώ... έχοντας στο παρελθόν ένα σωρό αποτυγχημένες προσπάθειες για δίαιτα (τα γνωστά χάνεις 3 παίρνεις 6)... προσπαθούσα να καταλάβω τι φταίει με μένα την ίδια και δεν μπορώ να επιβληθώ στον εαυτό μου....
και ξύπναγα μια μέρα και πάει η δίαιτα που με τόσο κόπο είχα προσπαθήσει να κρατήσω για μια βδομάδα.
Ψάχνοντας λοιπόν στο Internet έπεσα πάνω σε αυτό το θαυματουργό site

από τότε που ξεκίνησα με την συμπαράσταση εδώ της παρέας μετράω -14 κιλά... και προχωρώ ακάθεκτη.
Είναι λες και μου ταιριάζει αυτός ο τρόπος διατροφής και ας βλέπω τα μακαρόνια με το τηλεσκόπιο.
Περιττό να σου πω ότι μετά από τις 2-3 πρώτες μέρες... το μάτι μου δε γυάλιζε πια στη θέα των μακαρονιών και των γλυκών.
Με ικανοποιεί με αυτόν τον τρόπο διατροφής η ποσότητα που μπορώ να τρώω τώρα άφοβα χωρίς να είμαι αγγαλιά με τη ζυγαριά ώστε να μην ξεπεράσω τα 150γρ. ψητό κοτόπουλο....
με ικανοποιεί αυτός ο τρόπος διατροφής με τα λιπαρά φαγητά που μπορείς να φας...
π.χ. η μπριζολίτσα δεν είναι ανάγκη να μην έχει το ορατό λίπος... δεν είναι ανάγκη να μην ξεπερνάει τα 100γρ, στο ψαράκι του φούρνου που τώρα πια δεν το μετράς με τη ζυγαριά... βάζεις και μια λογική ποσότητα μαγιονέζας...
όλα αυτά λοιπόν μου έχουν διώξει την επιθυμία για τα αγαπημένα μου μακαρόνια... αλλά και γλυκά.
Να σημειώσω επίσης ότι μπορεί και να είναι η πρώτη φορά που τα γράφω αυτά εδώ

είναι κάποιες συνειδητοποιήσεις που έκανα σήμερα το πρωί... και σκέφτηκα να τις παραθέσω εδώ ελπίζοντας να μπορώ να βοηθήσω λιγάκι με αυτόν τον τρόπο στο να μην θες να ξαναδείς και εσύ γλυκό ή μακαρόνι.
Λοιπόν αυτά από μένα... (που μετράω -14 αλλά έχω ακόμα δρόμο μπροστά μου... αφού θα ήθελα να χάσω άλλα 38)...

odluck

odluck

odluck
και όρμα κατά μέτωπο επίθεση στον εχθρό.... να τον εξολοθρεύσουμε....
Φιλιά πολλά...! sitepoint_smilie_v1_2 tepoint_smilie_v1_2