Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

ΘΕΜΑ: Νέο μέλος κι εγώ, φρέσκο ψάρι!

Νέο μέλος κι εγώ, φρέσκο ψάρι! 16 Χρόνια 9 Μήνες πριν #5184

• Nadina
  • Το Άβαταρ του/της Nadina
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Καλημέρα κι από μένα. Ελπίζω να χωράω στην παρέα σας! :D

Σήμερα αρχίζει και η δική μου μάχη με τη ζυγαριά. Σας μιλάει μια υπερ-εξαρτημένη από τους υδατάνθρακες! Οπότε θα είναι μια δύσκολη μάχη. hungry ngry

Μετά από 4 εγκυμοσύνες, η τέταρτη τελείωσε πριν 5 μήνες με 2 τρελόφατσες (τα διδυμάκια μου). Από την πρώτη μου έχω τον σούπερ γιο στην Α' γυμνασίου, από τη δεύτερη την κοράκλα μου στην Δ' δημοτικού και από την τρίτη δυστυχώς δεν έχω παιδί στα χέρια μου, αλλά ένα αγγελούδι, τον Μάριο που ταξίδεψε στον ουρανό 10 λεπτά αφού γεννήθηκε.

Θέλω να χάσω γύρω στα 18 κιλά.

Έχω πάρει αρκετό κουράγιο από σας που σας διαβάζω εδώ και 4 μέρες. Πραγματικά θαυμάζω την υπομονή και την επιμονή σας, ειδικά κάποιων που ακούω ότι έχουν ρίξει πολλά κιλά και ότι κρατάνε αυτή τη διατροφή για μήνες/χρόνια.
Marina είσαι ήρωας!
Αλλά με έχει εντυπωσιάσει και η Νατάστα με τα 26 (αν δεν κάνω λάθος) μείον κιλά της!
Και οι υπόλοιποι όμως βλέπω ότι έχουν πείσμα και μπράβο τους!!!!
Ελπίζω να το βρω κι εγώ!
Κάντε με σας παρακαλώ να μη θέλω να ξαναδώ γλυκό και μακαρόνι μπροστά μου!

Την καλημέρα μου σε όλους και καλή εβδομάδα με νέες δυνάμεις!
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: Νέο μέλος κι εγώ, φρέσκο ψάρι! 16 Χρόνια 9 Μήνες πριν #5192

• roulaki
  • Το Άβαταρ του/της roulaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 57
Γεια σου Nadina μου, καλωσορισες στην παρεα μας, και να χαιρεσαι ολα τα παιδακια σου.
Σου υποσχομαι προσωπικα, οτι αν ακολουθησεις σωστα τη διατροφη, σε ενα δυο μηνες απο τωρα, θα βλεπεις ανθρωπους να τρωνε μακαροναδες και προφιτερολ, και θα τους λυπασαι. Οχι μονο γιατι θα εχεις καταλαβει, ποσο κακο κανουν στον εαυτο τους, αλλα γιατι εσυ, δεν θα θελεις, ουτε να τα μυρισεις.
Βεβαια, σαν κοριτσακι που εισαι, μια λιγουριτσα για γλυκο, καποιες συγκεκριμενες μερες του μηνα, θα την εχεις. Εχουμε ομως εδω, τοσες πολλες συνταγες που δεν θα δυσκολευτεις καθολου.
Καλη αρχη, και καλη επιτυχια.
love your self

Re: Νέο μέλος κι εγώ, φρέσκο ψάρι! 16 Χρόνια 9 Μήνες πριν #5193

• athina_elpida
  • Το Άβαταρ του/της athina_elpida
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Καλημέρα Nadina!!!!
Καλώς μας ήρθες!!!
Μην ξεχάσεις να ζητήσεις από το Ρουλάκι την ΤΕΛΕΙΑ συνταγή για μια εύκολη, γρήγορη και απίστευτα καλή μους για τις λιγουρίτσες!!!
Εγώ έτσι τα κατάφερα και μετά από 18 μέρες δεν έχω ΟΥΤΕ ΜΙΑ παρασπονδία!!!!!
Μόλις πήγα να ξεφύγω, μου είπε την συνταγούλα και ... ΣΟΥΠΕΡ!!!!
Καλή συνέχεια στην διατροφή,
Φιλιά
Αθηνά

Re: Νέο μέλος κι εγώ, φρέσκο ψάρι! 16 Χρόνια 9 Μήνες πριν #5194

• tzair
  • Το Άβαταρ του/της tzair
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Nadinaki μας καλώς ήρθες στην παρέα μας... grouphug ouphug
όπου όλοι οι καλοί χωράνε...:)

Να χαίρεσε τα κουκλάκια σου και πολλά φιλιά στα τρελοφατσουλοδιδυμάκια... hug g

Εγώ θα ήθελα να σου πω ότι ξεκινώντας αυτό το είδος της διατροφής θα δεις ότι από μόνη σου δεν θα θες να ξαναβουτήξεις στην κατσαρόλα με τα μακαρόνια ή στο δισκάκι με τα γλυκα.!!!
Το λέω αυτό από προσωπική μου εμπειρία....
είμαι άτομο που έτρωγα γύρω στις 4 φορές τη βδομάδα μακαρόνια....
(με διάφορες παραλλαγές: άσπρα, κόκκινα, με κρέας, με σάλτσα ντομάτα)
ότι μπορείς να φανταστείς... τα δε γλυκά δεν μένανε για μέχρι το επόμενο πρωί...
θα τα είχα εξαφανίσει...

Επίσης, κάπως έτσι ξεκίνησα εγώ... έχοντας στο παρελθόν ένα σωρό αποτυγχημένες προσπάθειες για δίαιτα (τα γνωστά χάνεις 3 παίρνεις 6)... προσπαθούσα να καταλάβω τι φταίει με μένα την ίδια και δεν μπορώ να επιβληθώ στον εαυτό μου....
και ξύπναγα μια μέρα και πάει η δίαιτα που με τόσο κόπο είχα προσπαθήσει να κρατήσω για μια βδομάδα.

Ψάχνοντας λοιπόν στο Internet έπεσα πάνω σε αυτό το θαυματουργό site :)
από τότε που ξεκίνησα με την συμπαράσταση εδώ της παρέας μετράω -14 κιλά... και προχωρώ ακάθεκτη.
Είναι λες και μου ταιριάζει αυτός ο τρόπος διατροφής και ας βλέπω τα μακαρόνια με το τηλεσκόπιο.
Περιττό να σου πω ότι μετά από τις 2-3 πρώτες μέρες... το μάτι μου δε γυάλιζε πια στη θέα των μακαρονιών και των γλυκών.

Με ικανοποιεί με αυτόν τον τρόπο διατροφής η ποσότητα που μπορώ να τρώω τώρα άφοβα χωρίς να είμαι αγγαλιά με τη ζυγαριά ώστε να μην ξεπεράσω τα 150γρ. ψητό κοτόπουλο....
με ικανοποιεί αυτός ο τρόπος διατροφής με τα λιπαρά φαγητά που μπορείς να φας...
π.χ. η μπριζολίτσα δεν είναι ανάγκη να μην έχει το ορατό λίπος... δεν είναι ανάγκη να μην ξεπερνάει τα 100γρ, στο ψαράκι του φούρνου που τώρα πια δεν το μετράς με τη ζυγαριά... βάζεις και μια λογική ποσότητα μαγιονέζας...

όλα αυτά λοιπόν μου έχουν διώξει την επιθυμία για τα αγαπημένα μου μακαρόνια... αλλά και γλυκά.

Να σημειώσω επίσης ότι μπορεί και να είναι η πρώτη φορά που τα γράφω αυτά εδώ:) είναι κάποιες συνειδητοποιήσεις που έκανα σήμερα το πρωί... και σκέφτηκα να τις παραθέσω εδώ ελπίζοντας να μπορώ να βοηθήσω λιγάκι με αυτόν τον τρόπο στο να μην θες να ξαναδείς και εσύ γλυκό ή μακαρόνι.

Λοιπόν αυτά από μένα... (που μετράω -14 αλλά έχω ακόμα δρόμο μπροστά μου... αφού θα ήθελα να χάσω άλλα 38)...

goodluck odluck goodluck odluck goodluck odluck

και όρμα κατά μέτωπο επίθεση στον εχθρό.... να τον εξολοθρεύσουμε....

Φιλιά πολλά...! sitepoint_smilie_v1_2 tepoint_smilie_v1_2
γιατί έτσι απλά μου ταιριάζει.

Re: Νέο μέλος κι εγώ, φρέσκο ψάρι! 16 Χρόνια 9 Μήνες πριν #5196

• Nadina
  • Το Άβαταρ του/της Nadina
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Σας ευχαριστώ για το καλωσόρισμα!!!! wordthanx rdthanx wordthanx rdthanx wordthanx rdthanx
Πραγματικά δεν μπορείτε να φανταστείτε (μάλλον μπορείτε :lol: ) πόσο ανακούφιση νιώθει κανείς βλέποντας ότι δεν είναι μόνος του στην προσπάθειά του!
Θα ήθελα να σας πω τις φοβίες μου. Πρώτον μήπως λυγίσω στην πορεία και δεύτερον και πιο σημαντική φοβία μου μήπως μετά ξαναπάρω διπλά ότι θα έχω χάσει :( . Δηλαδή μήπως μετά προσθέτοντας και τον παραμικρό υδατάνθρακα η ζυγαριά εκτινάσσεται στα ύψη! Αυτό θα είναι μαρτύριο!

Re: Νέο μέλος κι εγώ, φρέσκο ψάρι! 16 Χρόνια 9 Μήνες πριν #5198

• Δημητρης
  • Το Άβαταρ του/της Δημητρης
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
welcome2 lcome2 welcome2 lcome2 welcome2 lcome2 στη παρεα μας. sitepoint_smilie_v1_2 tepoint_smilie_v1_2 sitepoint_smilie_v1_2 tepoint_smilie_v1_2 sitepoint_smilie_v1_2 tepoint_smilie_v1_2
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.149 δευτερόλεπτα

Syndication