Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2

ΘΕΜΑ: Άλλη μια καινούργια στην παρέα

Άλλη μια καινούργια στην παρέα 16 Χρόνια 10 Μήνες πριν #4690

• nataly
  • Το Άβαταρ του/της nataly
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Μια γλυκιά (!) καλημέρα σε όλους-ες , αφού είναι το μόνο γλυκό που μπορούμε να γευτούμε...
Πρώτη μου φορά κοντά σας και να ! η πικρή μου ιστορία.
Για ένα περίπου χρόνο, μελετούσα το βιβλίο Ατκινς με δυσπιστία, αλλά τελικά είπα να δοκιμάσω και γώ.
Στο παρελθόν έχω δοκιμάσει άπειρες δίαιτες, με ή χωρίς διαιτολόγο.
Είμαι 53 ετών, 1,60 ,74κιλά.
Άρχισα 14 Ιουλίου, αποφασισμένη να κρατήσω τη φάση ενεργοποίησης οπωσδήποτε για ένα μήνα και έλπιζα σε τουλάχιστον 1 κιλό. Τώρα, μετά 69 μέρες ακόμα στο 1 κιλό βρίσκομαι και όπως είναι φυσικό δεν υπάρχει καμμιά διαφορά στα ρούχα...
Το βιβλίο έχει γίνει το καθημερινό μου ευαγγέλιο, συνέχεια ψάχνω τι λάθος κάνω, όταν μάλιστα διαβάζω εδώ για κάτι τρελά νούμερα που λέτε μερικοί ότι χάσατε.
Μείωσα το τυρί σε 40-50 γρ. καφέ πάντα ντεκαφεινέ, χωρίς γλυκαντικά, μόνο με κρέμα γάλακτος .Άρχισα γυμναστήριο 2 φορές την εβδομάδα. Σαλάτες λιγότερες απο 3 φλυτζάνια.
Κοντεύω να τρελαθώ, ΤΙΠΟΤΑ!!!
Εφιάλτης η ζυγαριά κάθε πρωί. Οι ΔΤΛ ανάμεσα στο 1ο και 2ο χρώμα .Αναρωτιέμαι αν πρέπει να σταματήσω, να ξεκινήσω κάποια άλλη δίαιτα απ'αυτές που έκανα πριν και όταν χάσω 5-6κιλά να γυρίσω στην ατκινς σαν συντήρηση και ό,τι χάσω απο κει και πέρα...
Ο σύζυγός μου την ξεκίνησε πέρυσι τον Αύγουστο χαλαρά, με άφθονους ξ.καρπούς, γάλα, κανονικό καφέ, αλκοόλ, τυριά σε τυχαίες ποσότητες και σε 1 χρόνο έχασε 12 κιλά. Εγώ γιατί??????
Είσαστε η μόνη μου ελπίδα...Πέστε κάτι βρε παιδιά !
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: Άλλη μια καινούργια στην παρέα 16 Χρόνια 10 Μήνες πριν #4691

• low-carber
  • Το Άβαταρ του/της low-carber
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Καλως ηρθες nataly :)

Δεν γραφεις τι ακριβως τρως 2-3 μερες συνεχομενα ωστε καποιος να μπορεσει να σε βοηθησει να βρεις τι λαθος υπαρχει στη διατροφη?

Μηπως ειναι λιγα τα λιπη?οι θερμιδες?Μπορει να ειναι οι τροφες οπως τις γραφει ο Ατκινς αλλα να μην ειναι σωστες οι ποσοτητες που παιρνεις στις αναλογιες πρωτ-υδατ-λιπη και αυτο να σε φρεναρει ;) Αυτο ισχυει για ολες τις διαιτες χαμηλων υδατανθρακων δεν ειναι οπως οι χαμηλοθερμιδικες που εκει χανεις γιατι παιρνεις λιγες θερμιδες

Για να σου πω ενα παραδειγμα...στη διαιτα "Eat Fat Get Thin" πρεπει να ειναι τουλαχιστον το 60-70% της καθημερινης προσληψης τροφων απο λιπη μετα οι πρωτεινες και λιγοτεροι οι υδατανθρακες.

Στη "South Beach" πρεπει τα λιπαρα να ειναι σχετικα χαμηλα και τουλαχιστον 6 κουπες λαχανικα την ημερα

Αν δεν τρωμε σωστα τις αναλογιες οπως εχει σχεδιαστει η καθε διαιτα δεν χανουμε.Εγω το βλεπω με τη South Beach που ακολουθω,τρωω τις ιδιες τροφες ακριβως με τις υπολοιπες διαιτες χαμηλων υδατανθρακων (ατκις-Eat Fat Get Thin-stillmans κλπ) αλλα ειναι πολυ διαφορετικη η κατανομη των συστατικων Υ-Π-Λ και αν τα ανακατεψω και κανω λιγο απο ολες κολλαω και δεν χανω τιποτα.

Re: Άλλη μια καινούργια στην παρέα 16 Χρόνια 10 Μήνες πριν #4696

• roulaki
  • Το Άβαταρ του/της roulaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 57
γεια σου nataly και καλως ηρθες στην παρεα μας. Χαιρομαι που το ηλικιακο ευρος της παρεας μας, ειναι μεγαλο. Θα συμφωνησω με lowcarber, να γραψεις 2-3 μερες της διατροφης σου, για να δουμε αν οντως κανεις κατι λαθος. Εμενα σαν αρχη, μου ηρθε στο μυαλο το θεμα της κλιμακτηριου. Σε τι φαση εισαι; Ως γνωστον οι ορμονες, μπερδευουν τα παντα στον οργανισμο. Απο την αλλη, εμεις οι γυναικες, αντιθετως απο τους αντρες, φοβομαστε να αυξησουμε τα λιπη στη διατροφη, απο φοβο. Μηπως ειναι αυτο; Μηπως τα λιπαρα στη διατροφη σου ειναι λιγα;
Περιμενουμε τις απαντησεις.
love your self

Re: Άλλη μια καινούργια στην παρέα 16 Χρόνια 10 Μήνες πριν #4705

• nanage
  • Το Άβαταρ του/της nanage
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Nataly καλως μας ήρθες και μη πτοείσαι θα τα φάμε μαζί τα κακά κιλά!
Συμφωνώ με τους προλαλήσαντες αλλά να προσθέσω ότι ο μεταβολισμός σου είναι ταλαιπωρημένος από τις πολλές δίαιτες που ανέφερες ότι έκανες με ή χωρίς διαιτολόγο. Είσαι στο σωστό δρόμο, κάνε λίγη υπομονή να μπει ο οργανισμός σου σε μία σειρά και θα ξεκινήσεις να χάνεις. Δεν γίνονται θαύματα, θέλει υπομονή και ο οργανισμός θα ακολουθήσει!

Φιλιά

Re: Άλλη μια καινούργια στην παρέα 16 Χρόνια 10 Μήνες πριν #4709

• katerina27
  • Το Άβαταρ του/της katerina27
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 10
γεια σου nataly κι απο μενα κ καλος ηρθες!! μου φαινεται λιγο παραξενο κι εμενα το γεγονος οτι εχεις χασει μονο 1 κιλο! ειδικα οταν εχεις να χασεις αρκετα κιλα τοτε συνηθως χανεις αμεσως! αν εχεις να χασεις λιγα το καταλαβαινω! ολα οσα ειπαν τα παιδια πριν απο μενα εχουν το δικιο τους κ τη λογικη τους! ωστοσο ομως εξακολουθω να αμφισβητω το γεγονος οτι την κανεις ολοσωστα κ δε χανεις! εδω εμεις ολο καμια κουτσουκελα κανουμε κ παλι πεφτει η ζυγαρια! το καλυτρο που εχεις να κανεις ειναι να μας γραψεις τι τρως για τουλαχιστον μερικες μερουλες κ θα το μελετησουμε!!! :shock: μην αγχωνεσαι παντως θα τη βρουμε την ακρη!!!! :P

Re: Άλλη μια καινούργια στην παρέα 16 Χρόνια 10 Μήνες πριν #4723

• Manos
  • Το Άβαταρ του/της Manos
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
ΝΑΤΑΛΥ KALHMERA

ΜΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΤΟ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΛΛΙΤΕΡΟ...
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.161 δευτερόλεπτα

Syndication