Μια γλυκιά (!) καλημέρα σε όλους-ες , αφού είναι το μόνο γλυκό που μπορούμε να γευτούμε...
Πρώτη μου φορά κοντά σας και να ! η πικρή μου ιστορία.
Για ένα περίπου χρόνο, μελετούσα το βιβλίο Ατκινς με δυσπιστία, αλλά τελικά είπα να δοκιμάσω και γώ.
Στο παρελθόν έχω δοκιμάσει άπειρες δίαιτες, με ή χωρίς διαιτολόγο.
Είμαι 53 ετών, 1,60 ,74κιλά.
Άρχισα 14 Ιουλίου, αποφασισμένη να κρατήσω τη φάση ενεργοποίησης οπωσδήποτε για ένα μήνα και έλπιζα σε τουλάχιστον 1 κιλό. Τώρα, μετά 69 μέρες ακόμα στο 1 κιλό βρίσκομαι και όπως είναι φυσικό δεν υπάρχει καμμιά διαφορά στα ρούχα...
Το βιβλίο έχει γίνει το καθημερινό μου ευαγγέλιο, συνέχεια ψάχνω τι λάθος κάνω, όταν μάλιστα διαβάζω εδώ για κάτι τρελά νούμερα που λέτε μερικοί ότι χάσατε.
Μείωσα το τυρί σε 40-50 γρ. καφέ πάντα ντεκαφεινέ, χωρίς γλυκαντικά, μόνο με κρέμα γάλακτος .Άρχισα γυμναστήριο 2 φορές την εβδομάδα. Σαλάτες λιγότερες απο 3 φλυτζάνια.
Κοντεύω να τρελαθώ, ΤΙΠΟΤΑ!!!
Εφιάλτης η ζυγαριά κάθε πρωί. Οι ΔΤΛ ανάμεσα στο 1ο και 2ο χρώμα .Αναρωτιέμαι αν πρέπει να σταματήσω, να ξεκινήσω κάποια άλλη δίαιτα απ'αυτές που έκανα πριν και όταν χάσω 5-6κιλά να γυρίσω στην ατκινς σαν συντήρηση και ό,τι χάσω απο κει και πέρα...
Ο σύζυγός μου την ξεκίνησε πέρυσι τον Αύγουστο χαλαρά, με άφθονους ξ.καρπούς, γάλα, κανονικό καφέ, αλκοόλ, τυριά σε τυχαίες ποσότητες και σε 1 χρόνο έχασε 12 κιλά. Εγώ γιατί??????
Είσαστε η μόνη μου ελπίδα...Πέστε κάτι βρε παιδιά !