Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: Καλημέρα

Καλημέρα 17 Χρόνια 3 Εβδομάδες πριν #2988

• ezmeralda
  • Το Άβαταρ του/της ezmeralda
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Μέχρι λίγο καιρό πριν σας γνωρισω είχα την εντύπωση οτι ήμουν εξαιρετική μαγείρισσα!!!!! Τώρα ομως..ούτε ενα φραπέ του Jack δεν μπορώ να φτιάξω!!! Και να μην αναφερθώ στα μπισκοτάκια με το ταχίνι.Χάλια τα έκανα,τα εκαψα μάλλον.Τώρα τα έκανα κορμό..Για να δούμε θα τρώγονται????
Σας βρήκα εντελώς τυχαία,ενώ εκανα΄για ενα μηνα Ατκινς, ψάχνοντας να βρω πόσους υδατάνθρακες εχουν οι φρυγανιές!Γιατί απο έξω λένε 1,2 Σάκχαρα οι δύο φρυγανιές.¨Ετρωγα και εγω 2-3 την ημέρα και αναρωτιομουν γιατι δε χάνω.Τελικά βλεπω πισω υδατανθρακες 6 και κατι...
Κάνω διαίτα Ατκινς σχεδόν 2 μήνες.Τον πρώτο μήνα έχασα 8 κιλα τον δεύτερο 2.Προφανώς κανω καποια λαθη, τα οποια σκοπευω να μην τα επαναλάβω στον τρίτο!
Ειμαι αρκετά "παχουλή" έχω κάνει χιλιάδες δίαιτες, εχω παει παντου(κεντρα αδυνατισματος βελονιστες διαιτολογους συμπληρωματα διατροφης) εχω κανει τα παντα.χανω λιγα παιρνω περισσοτερα και πισω απο την αρχή.Μέχρι 18 Μαίου ερχόταν η διαιτολογος σπίτι μου. Σε 2 μήνες ειχα χασει 1,5 κιλό.Μια φιλη μου εντελώς αδυνατη μου ειπε κανω Ατκινς και σε ενα μηνα εχασα 4,5 κιλα.Τι ειναι αυτο λεω???Οποτε αρχιζω και ψαχνω να διαβαζω...και ξεκινω. :)
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: Καλημέρα 17 Χρόνια 3 Εβδομάδες πριν #2990

• Νατάσα
  • Το Άβαταρ του/της Νατάσα
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Έλα που δε μας λες κάτι καινούριο.
Γιατί όλοι μας οι ταλαίπωροι έχουμε ξοδέψει περιουσίες φια το περί ου ό λόγος κάλλος αλλά εις μάτην.
Ώσπου ο φτερωτός Θεός Άτκινς angel gel μας έστειλε τη μαγική οδό.
Και η περί ης ο λόγος Marina μας δίνει την ευκαιρία να το κάνουμε σωστά το εγχείρημα.
Έ λοιπόν όλα συνηγορούν στο μεγάλο άλμα.
Καλή επιτυχία.
Είμαστε όλοι μαζί ενωμένοι ενάντια στον μέγα εχθρό
ΤΟΥΣ ΥΔΑΤΑΝΘΡΑΚΕΣ.
Κι αν ο Λεωνίδας με 300 τα βαλε με τη μισή Περσία ε εμείς θα τα βαλουμε με τους χαζουδατάνθρακες και θα τους τσακίσουμε.
Φιλιά
Νατάσα

Re: Καλημέρα 17 Χρόνια 3 Εβδομάδες πριν #2992

• Marina
  • Το Άβαταρ του/της Marina
  • Αποσυνδεμένος
  • Administrator
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 16
Καλώς μας ήρθες ezmeralda.

Χειρότερη μαγείρισσα από μένα δεν νομίζω να υπάρχει. Έχω κάψει εγώ φαϊ... Άσε που αδυνατούσα να καταλάβω πως κάποια υλικά... ψήνονται!!!

Οι φρυγανές είναι από τα φαγητά που έχω βάλει στην απαγορευτική μου λίστα. Να φορτωθώ 6 υδατάνθρακες για μια μπουκίτσα; Στις επόμενες φάσεις μπορείς να προσθέσεις αλλά με μέτρο πάντα.

Διάβαζε εδώ, βάλε μας και το μενού σου αν θες και θα σε βοηθήσουμε να τα διορθώσεις τα λάθη. Συμβαίνουν αυτά. Δεν είσαι ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία.

Καλή αρχή λοιπόν και περιμένουμε νέα σου! goodluck odluck
Να σε προσέχεις, Marina

Re: Καλημέρα 17 Χρόνια 2 Εβδομάδες πριν #3063

• manina
  • Το Άβαταρ του/της manina
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
γειά σου και απο μένα εσμεράλντα,καθότι νέα στη παρέα και εγώ,σου γράφω γιατί βρίσκω κοινά σημεία με τις δικές μου μέχρι τώρα προσπάθειες για αδυνάτισμα.Δεν γράφω συχνά αλλά διαβάζω το φόρουμ καθημερινά και έχω γίνει σιωπηλό μεν αλλά τυχερό μέλος γιατί βρήκα αυτή τη φοβερή παρέα που μου δίνει ιδέες και με ξε αγχώνει στις βουλιμικές μου συμπτώματα.Το μυστικό όπως έχω καταλάβει είναι να πείσεις τον εαυτό σου ότι δεν κάνεις δίαιτα αλλά διατροφή οπότε δεν μετράει το πόσο θα χάσεις άμεσα αλλά μακροπρόθεσμα και ΜΟΝΙΜΑ.Καλή συνέχεια λοιπόν,με προσοχή και κυρίως ...χωρίς άγχος. dance nceezmeralda έγραψε:
Μέχρι λίγο καιρό πριν σας γνωρισω είχα την εντύπωση οτι ήμουν εξαιρετική μαγείρισσα!!!!! Τώρα ομως..ούτε ενα φραπέ του Jack δεν μπορώ να φτιάξω!!! Και να μην αναφερθώ στα μπισκοτάκια με το ταχίνι.Χάλια τα έκανα,τα εκαψα μάλλον.Τώρα τα έκανα κορμό..Για να δούμε θα τρώγονται????
Σας βρήκα εντελώς τυχαία,ενώ εκανα΄για ενα μηνα Ατκινς, ψάχνοντας να βρω πόσους υδατάνθρακες εχουν οι φρυγανιές!Γιατί απο έξω λένε 1,2 Σάκχαρα οι δύο φρυγανιές.¨Ετρωγα και εγω 2-3 την ημέρα και αναρωτιομουν γιατι δε χάνω.Τελικά βλεπω πισω υδατανθρακες 6 και κατι...
Κάνω διαίτα Ατκινς σχεδόν 2 μήνες.Τον πρώτο μήνα έχασα 8 κιλα τον δεύτερο 2.Προφανώς κανω καποια λαθη, τα οποια σκοπευω να μην τα επαναλάβω στον τρίτο!
Ειμαι αρκετά "παχουλή" έχω κάνει χιλιάδες δίαιτες, εχω παει παντου(κεντρα αδυνατισματος βελονιστες διαιτολογους συμπληρωματα διατροφης) εχω κανει τα παντα.χανω λιγα παιρνω περισσοτερα και πισω απο την αρχή.Μέχρι 18 Μαίου ερχόταν η διαιτολογος σπίτι μου. Σε 2 μήνες ειχα χασει 1,5 κιλό.Μια φιλη μου εντελώς αδυνατη μου ειπε κανω Ατκινς και σε ενα μηνα εχασα 4,5 κιλα.Τι ειναι αυτο λεω???Οποτε αρχιζω και ψαχνω να διαβαζω...και ξεκινω. :)

Re: Καλημέρα 17 Χρόνια 2 Εβδομάδες πριν #3150

• manina
  • Το Άβαταρ του/της manina
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Υπάρχουν και χειρότερα....Εχω ξαδέλφη που πήρε την μαμά της τηλέφωνο και της λέει ΄΄Μαμά,έκαψε το λάδι, να ρίξω τα χόρτα?'' Σε άλλη φάση δε είχε μια συνταγή που ήθελε χυμό πορτοκαλιού και επειδή δεν είχε πορτοκάλι, έβαλε Fanta με ανθρακικό! Πως έχει γλυτώσει ο άντρας της απο τις πλύσεις στομάχου ΑΠΟΡΩ..:shock:Marina έγραψε:
Καλώς μας ήρθες ezmeralda.

Χειρότερη μαγείρισσα από μένα δεν νομίζω να υπάρχει. Έχω κάψει εγώ φαϊ... Άσε που αδυνατούσα να καταλάβω πως κάποια υλικά... ψήνονται!!!

Οι φρυγανές είναι από τα φαγητά που έχω βάλει στην απαγορευτική μου λίστα. Να φορτωθώ 6 υδατάνθρακες για μια μπουκίτσα; Στις επόμενες φάσεις μπορείς να προσθέσεις αλλά με μέτρο πάντα.

Διάβαζε εδώ, βάλε μας και το μενού σου αν θες και θα σε βοηθήσουμε να τα διορθώσεις τα λάθη. Συμβαίνουν αυτά. Δεν είσαι ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία.

Καλή αρχή λοιπόν και περιμένουμε νέα σου! goodluck odluck

Re: Καλημέρα 17 Χρόνια 1 Εβδομάδα πριν #3154

• thomasskoy
  • Το Άβαταρ του/της thomasskoy
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
εγω τι να πω ρε παιδια που μαγειρευει πολυ ωραια η γυναικα μου και δεν μπορω να κανω διαιτα με τιποτα?
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.112 δευτερόλεπτα

Syndication