Μέχρι λίγο καιρό πριν σας γνωρισω είχα την εντύπωση οτι ήμουν εξαιρετική μαγείρισσα!!!!! Τώρα ομως..ούτε ενα φραπέ του Jack δεν μπορώ να φτιάξω!!! Και να μην αναφερθώ στα μπισκοτάκια με το ταχίνι.Χάλια τα έκανα,τα εκαψα μάλλον.Τώρα τα έκανα κορμό..Για να δούμε θα τρώγονται????
Σας βρήκα εντελώς τυχαία,ενώ εκανα΄για ενα μηνα Ατκινς, ψάχνοντας να βρω πόσους υδατάνθρακες εχουν οι φρυγανιές!Γιατί απο έξω λένε 1,2 Σάκχαρα οι δύο φρυγανιές.¨Ετρωγα και εγω 2-3 την ημέρα και αναρωτιομουν γιατι δε χάνω.Τελικά βλεπω πισω υδατανθρακες 6 και κατι...
Κάνω διαίτα Ατκινς σχεδόν 2 μήνες.Τον πρώτο μήνα έχασα 8 κιλα τον δεύτερο 2.Προφανώς κανω καποια λαθη, τα οποια σκοπευω να μην τα επαναλάβω στον τρίτο!
Ειμαι αρκετά "παχουλή" έχω κάνει χιλιάδες δίαιτες, εχω παει παντου(κεντρα αδυνατισματος βελονιστες διαιτολογους συμπληρωματα διατροφης) εχω κανει τα παντα.χανω λιγα παιρνω περισσοτερα και πισω απο την αρχή.Μέχρι 18 Μαίου ερχόταν η διαιτολογος σπίτι μου. Σε 2 μήνες ειχα χασει 1,5 κιλό.Μια φιλη μου εντελώς αδυνατη μου ειπε κανω Ατκινς και σε ενα μηνα εχασα 4,5 κιλα.Τι ειναι αυτο λεω???Οποτε αρχιζω και ψαχνω να διαβαζω...και ξεκινω.