Aς πω και γω για μένα. Είμαι η Δέσποινα 23 χρονων, μενω Ροδο, δουλεύω στο τμημα δημοσιων σχεσεων σε ενα ξενοδοχειο και εψαχνα πολυ καιρο ενα σαητ σαν και αυτο... Και χαιρομαι πολυ που το βρηκα!!
Η δικη μου ιστορια ξεκιναει καπου στο λυκειο. Οταν αποφάσισα να σταματήσω το μπαλέτο που τόσο λάτρευα, καθως ηταν χρονος που θα μπορουσε να χρησιμοποιηθει για διαβασμα... Δεν αργησα να παρω αρκετα κιλα.. Νομιζω 10 πηρα...
Μια μερα λοιπον το περιοδικο pink woman ειχε ενα αφιερωμα στην διαιτα της ζωνης. Πηγα στο βιβλιοπωλειο της γειτονιάς μου, αλλα καθως η διαιτα της ζωνης ηταν 2 τομοι δεν μου φτασαν τα λεφτά και έτσι εντελώς τυχαια είπα "Δεν παιρνω αυτο το βιβλίο με τον Ατκινς που λεει οτι ειναι και best seller και ειναι μονο 1 τομος? "To διαβασα ΟΛΟ, υπογραμμιζα, ξαναυπογραμμιζα, εψαχνα στο νετ οτι δεν καταλαβαινα. Για την ιστορια, τα αγορασα τα βιβλια της ζωνης... Κακογραμμενα και δυσκολα να προσαρμοστουν, ηταν πολύ για "αμερικανακια".
Ξεκινησα την διαιτα, εφτασα λιγοτερα κιλα και απο αυτα που ημουν!!Ημουν 51 κιλα με 1,71 υψος!! Και ειχα απιστευτη ενεργεια, απιστευτη ζωτικοτητα, απιστευτη αυτοπεποιθηση!
Και καπου εκει ερχονται οι σπουδες, εφυγα απο Αθηνα που ειχα και την μαμα να μου μαγειρευει.Δυσκολα τα πραγματα... Σιγα αλλα σταθερα σε 5 χρονια εφτασα να ειμαι 67 κιλα... Εχωντας μια ντουλαπα απο small μεχρι large, και δουλευωντας σε ενα ξενοδοχειο με τις περισσοτερες κοπελες να ειναι πανω απο το όριο μιας μεσης κοπελας σε εμφανιση, ειπα να ξανακανω μια αρχη.
Για μενα, κυριως για μενα, Για το αγορι μου που αν και δεν το παραδεχεται για να μην μου χαλασει χατηρι, του αρεσα πολυ περισσοτερο οταν φοραγα 27 νουμερο τζιν απο τωρα που φοαρω 30-31..αλλα και γιατι θελω και μένα να μου παει η στολη στο ξενοδοχειο σαν τις αλλες κοπελες...Αυτα!!