Με λένε Ελένη και εδώ και αρκετά χρόνια αντιμετωπίζω πρόβλημα με το βάρος μου. Αυτό οφείλεται εν μέρει σε κάποιες ενέσεις που έκανα μικρή για τη ρύθμιση κάποιων ορμονών, αλλά κυρίως στην κακή διατροφή που έκανα.

Πριν δύο χρόνια έμαθα για τη δίαιτα Atkins και είπα να την δοκιμάσω μιας και δεν μου άρεσε καθόλου ο εαυτός μου. Στην αρχή ήταν πολύ δύσκολα καθώς ήμουν εθισμένη στους υδατάνθρακες

o D
Δυστυχώς για λόγους άγχους και στρες που είχα στο διάστημα που ακολούθησε σταμάτησα τη δίαιτα και έτρωγα πολλές βλακείες με αποτέλεσμα να τα ξαναπάρω αυτά τα κιλά.

Πριν από περίπου ένα μήνα έτυχε να πέσει στα χέρια μου ένα βιβλίο ζωολογίας στο οποίο σε κάποιο σημείο έλεγε για ένα ζώο (δεν θυμάμαι όνομα) το οποίο είχε το μικρότερο ποσοστό λίπους (μηδαμινό) απ' όλα τα ζώα στη Γη και όπως έλεγε το βιβλίο, αυτό οφειλόταν στο ότι η διατροφή του αποτελούνταν αποκλειστικά από πρωτείνες και λίγες φυτικές ίνες.
Αμέσως θυμήθηκα τη δίαιτα Atkins! :wink:
Είπα να ξαναπροσπαθήσω και για λόγους αισθητικής, αλλά και για λόγους υγείας.
Έχω ξεκινήσει εδώ και ένα μήνα περίπου και αυτό το site (που το ανακάλυψα πριν λίγες μέρες) μου έλυσε όλες μου τις απορίες και μου έδωσε δύναμη να συνεχίσω (να ναι καλά η Marina και όλοι όσοι έκαναν ερωτήσεις και έδωσαν τις δικές τους ιδέες) :wink: .