Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2

ΘΕΜΑ: Χαιρετώ σας!

Χαιρετώ σας! 9 Χρόνια 2 Μήνες πριν #20006

• vicky24
  • Το Άβαταρ του/της vicky24
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 1
Χαιρετώ όλη τη παρέα!
Ονομάζομαι Βίκυ, είμαι 30 ετών και βρίσκομαι ξανά στο ταξίδι για το χάσιμο των κιλών.
Πάντα ευτραφής και στρουμπουλή, κατάφερα πριν μερικά χρόνια να χάσω αρκετά κιλά (από 85 κιλά με 1,74 ύψος, κατέληξα στα 57 κιλά), αλλά οι συγκυρίες (κυρίως άγχος και διάβασμα για το μεταπτυχιακό) με ζόρισαν και ξαναπήρα πίσω σχεδόν όλα τα κιλά που είχα χάσει με τόση προσπάθεια :(
Ελπίζω να το πήρα απόφαση επιτέλους και να τα ξανακαταφέρω! Αυτή τη στιγμή είμαι στα 79-80 περίπου κιλά και τελικός στόχος μου είναι τα 59-60. Ο βραχυπρόσθεσμος είναι -6 κιλά μέχρι τέλος του μήνα. Το ξέρω, στην αρχή θα είναι δύσκολα -η εξάρτηση από τον υδατάνθρακα είναι τεράστια-, μετά θα περάσω τα πλατώ, τα κολλήματα, αλλά ελπίζω να καταφέρω να μείνω προσηλωμένη στο στόχο μου και να νιώσω επιτέλους ξανά όμορφα με τον εαυτό μου.
Ξεκίνησα χτες πρώτη μέρα διατροφής με μόνη προσωπική παρασπονδία ότι έφαγα αργά το βράδυ 3 καλαμάκια χοιρινά (βάζω όριο όσο μπορώ να μη τρώω μετά τις 19.00). Σήμερα το μενού είχε αυγό το πρωί, πριν λίγο καπνιστό σολωμό με τυρί κρέμα, 1 αγγουράκι και ένα λουκάνικο γαλοπούλας (wudy), και πιο μετά μάλλον κρέμα γάλακτος με κακάο και λίγο γλυκαντικό (είναι και οι περίεργες μέρες). Χτές το κυρίως γεύμα είχε κονσέρβα τόνου με μαγιονέζα χωρίς υδατάνθρακες και 3 χοιρινά καλαμάκια το βράδυ.
Το πρόβλημά μου είναι πως οι ποσότητες όπως βλέπετε δε νομίζω να είναι μεγάλες και φοβάμαι μήπως ρίξω το μεταβολισμό μου (είναι που είναι...). Αλλά δε νιώθω πείνα, ίσως λιγούρα μόνο. Θα δείξει...
Σας ευχαριστώ πολύ για το χρόνο που διαθέσατε να με διαβάσετε... και καλώς σας βρήκα (ξανά)!
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Χαιρετώ σας! 9 Χρόνια 1 Εβδομάδα πριν #20012

• SissyAp
  • Το Άβαταρ του/της SissyAp
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Καλησπέρα Βίκυ!
Καλή αρχή και πάλι!
Πως πήγε ο πρώτος καιρός?

Χαιρετώ σας! 9 Χρόνια 1 Εβδομάδα πριν #20013

• vicky24
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Kαλησπέρα και σε σένα Sissy! Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον!
Δυστυχώς δεν τα πήγα όσο καλά θα ήθελα... Μια που είχα αρρωστήσει και δεν μπορούσα να ακολουθήσω τη διατροφή, μια κάτι γενέθλια, μια το ότι είμαι κλεισμένη σπίτι και γράφω τη διπλωματική μου και ανοίγει η όρεξη... Οι παρασπονδίες υπήρξαν! Από αρχές Φλεβάρη μέχρι τώρα έχω χάσει 8 κιλά. Δεν είναι άσχημα, αλλά θα μπορούσα και πολύ καλύτερα... Και που να αρχίσουν τα plateau...
Εσύ πως τα πας με τη προσπάθειά σου;

Χαιρετώ σας! 9 Χρόνια 1 Εβδομάδα πριν #20016

• Elenad
  • Το Άβαταρ του/της Elenad
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 2
Μια χαρά είναι 8 κιλά με παρασπονδίες μαζί .
Εγώ ξεκίνησα ξανά 15 μέρες τώρα και έχω χάσει 4 αλλα με συνέπεια στην διατροφή και λίγο γυμναστική

Χαιρετώ σας! 9 Χρόνια 1 Εβδομάδα πριν #20018

• vicky24
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Συγχαρητήρια Elenad! Ουαουυυυ, 2 βδομάδες και κατρακύλα 4 κιλά!!!! Υπέροχα, φτου φτου σκόρδα!
Φοβερό αποτέλεσμα, τα θερμά μου συγχαρητήρια!
Εμένα με πιάνουν οι λιγούρες μου με το διάβασμα και το γράψιμο, πίνω και πολλούς καφέδες για να μένω ξύπνια και ίσως και ο πολύς καφές να με κολλάει παρόλο που τον πίνω σκέτο, ολόσκετο. Παλιά δεν είχα παρατηρήσει να με κολλάει, αλλά παλιότερα δεν έπινα και τόσους πολλούς είναι η αλήθεια...
Γυμναστική λέω να ξεκινήσω κι εγώ από αρχές του μήνα, με το που θα πληρωθώ λέω να πάω να πάρω αλτήρες, μια στραβόμπαρα, βάρη και είδη γυμναστικής. Λίγο διαλειμματικό τρέξιμο στο πάρκο και ασκήσεις με βάρη στο σπίτι... Πιστεύω κάτι καλύτερο θα γίνει...
Εσύ πόσα κιλά θες να χάσεις;

Χαιρετώ σας! 9 Χρόνια 1 Εβδομάδα πριν #20021

• Elenad
  • Το Άβαταρ του/της Elenad
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 2
Καλημέρα κι από εδώ !!
Βλέπω ότι έχουμε ίδιο ύψος :)
Ο καφές λένε ότι μπορεί να σε κολλήσει εγώ δεν έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο αν και δεν πίνω παρά πολυ . Ίσα ισα που με βοηθά με την τουαλέτα .
Η γυμναστική θα σε βοηθήσει . Αν μπορείς να κανείς αεροβική έχω ακούσει ότι είναι καλύτερα για αδυνάτισμα .
Εγώ θέλω να φτάσω στα 65 - 67 έχω δρόμο αρκετό .
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.094 δευτερόλεπτα

Syndication