Χαιρετώ όλη τη παρέα!
Ονομάζομαι Βίκυ, είμαι 30 ετών και βρίσκομαι ξανά στο ταξίδι για το χάσιμο των κιλών.
Πάντα ευτραφής και στρουμπουλή, κατάφερα πριν μερικά χρόνια να χάσω αρκετά κιλά (από 85 κιλά με 1,74 ύψος, κατέληξα στα 57 κιλά), αλλά οι συγκυρίες (κυρίως άγχος και διάβασμα για το μεταπτυχιακό) με ζόρισαν και ξαναπήρα πίσω σχεδόν όλα τα κιλά που είχα χάσει με τόση προσπάθεια

Ελπίζω να το πήρα απόφαση επιτέλους και να τα ξανακαταφέρω! Αυτή τη στιγμή είμαι στα 79-80 περίπου κιλά και τελικός στόχος μου είναι τα 59-60. Ο βραχυπρόσθεσμος είναι -6 κιλά μέχρι τέλος του μήνα. Το ξέρω, στην αρχή θα είναι δύσκολα -η εξάρτηση από τον υδατάνθρακα είναι τεράστια-, μετά θα περάσω τα πλατώ, τα κολλήματα, αλλά ελπίζω να καταφέρω να μείνω προσηλωμένη στο στόχο μου και να νιώσω επιτέλους ξανά όμορφα με τον εαυτό μου.
Ξεκίνησα χτες πρώτη μέρα διατροφής με μόνη προσωπική παρασπονδία ότι έφαγα αργά το βράδυ 3 καλαμάκια χοιρινά (βάζω όριο όσο μπορώ να μη τρώω μετά τις 19.00). Σήμερα το μενού είχε αυγό το πρωί, πριν λίγο καπνιστό σολωμό με τυρί κρέμα, 1 αγγουράκι και ένα λουκάνικο γαλοπούλας (wudy), και πιο μετά μάλλον κρέμα γάλακτος με κακάο και λίγο γλυκαντικό (είναι και οι περίεργες μέρες). Χτές το κυρίως γεύμα είχε κονσέρβα τόνου με μαγιονέζα χωρίς υδατάνθρακες και 3 χοιρινά καλαμάκια το βράδυ.
Το πρόβλημά μου είναι πως οι ποσότητες όπως βλέπετε δε νομίζω να είναι μεγάλες και φοβάμαι μήπως ρίξω το μεταβολισμό μου (είναι που είναι...). Αλλά δε νιώθω πείνα, ίσως λιγούρα μόνο. Θα δείξει...
Σας ευχαριστώ πολύ για το χρόνο που διαθέσατε να με διαβάσετε... και καλώς σας βρήκα (ξανά)!