Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: diet diary

diet diary 8 Χρόνια 8 Μήνες πριν #20064

• elsa
  • Το Άβαταρ του/της elsa
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 32
Καλημέρα catballo!!! ναι εννοείται επιτρέπεται κ απ ότι έχω διαβάσει θέλουν ξέπλυμα πριν το βράσιμο για να μη μυρίζουν...
το μαγαζί με τις σκόνες είναι αυτό: www.fitius.gr. εγώ πήγα και παρέλαβα από κει και μου έδωσε και δώρο 3-4 μονοδόσεις σκόνης με άλλες γεύσεις για να δοκιμάσω.
τα σιρατάκι που τα πήρες? ειχα ψάξει παλιότερα αλλά δεν υπήρχε πουθενά...
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

diet diary 8 Χρόνια 8 Μήνες πριν #20065

• catballoo
  • Το Άβαταρ του/της catballoo
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 2
Τα βρήκα σε ένα μαγαζί με βιολογικά στο Χαϊδάρι, Καραϊσκάκη 27, αλλά από ότι είδα τα βρίσκεις και στο Ιντερνετ (Magic diet pasta της "Βιοαγρός"). Περίπου 2- 2,5 ευρώ το τεμάχιο (πχ στο site vita4you, δεν έχω παραγγείλει μέχρι τώρα διαδικτυακά, αλλά νομίζω μπορείς).
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": elsa

diet diary 8 Χρόνια 8 Μήνες πριν #20066

• elsa
  • Το Άβαταρ του/της elsa
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Παρήγγειλα τελικά τα ζυμαρικά, θα τα έχω το Σάββατο. Αν και μου είπε η κοπέλα στο μαγαζί με τα βιολογικά ότι ΔΕΝ τρώγονται... Τέλος πάντων βλέπουμε... Πήρα και λιναρόσπορο, τον πρόσθεσα στο ρουλοψωμο και έγινε μουρλια!!! Καλημέρα!!!

diet diary 8 Χρόνια 7 Μήνες πριν #20067

• elsa
  • Το Άβαταρ του/της elsa
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Σκ 2ης εβδομάδας και όλα πάνε πρίμα...Ένα τραπέζι στο σπίτι, ένα καλεσμένη, και ένα πάρτυ γενεθλίων. Εγώ κυρία...Στο τραπέζι που έκανα εγώ, έφαγα μέχρι και γλυκό: σοκολατόπιτα με ταχίνι και λιναρόσπορο παρέα με μους φράουλας (μορφατ χτυπημένη με ζελέ λάιτ)!!!Κανένας από όσους το έφαγαν δεν κατάλαβε ότι δεν έχει αλεύρι ή ζάχαρη! Επίσης δεν έχω καθόλου λιγούρες, ενώ η ενέργεια μου χτυπάει κόκκινο! Την Τρίτη μετρήσεις, καλημέρα σε όλους, μέλη και μη!

diet diary 8 Χρόνια 7 Μήνες πριν #20069

• elsa
  • Το Άβαταρ του/της elsa
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Τρίτη 5/9/17. κιλά 87,7 (-1,100) και -7 πόντους στο σύνολο (κοιλιά, μπούτια κλπ). Νομίζω η δεύτερη εβδομάδα πήγε σούπερ. και την κρέπα μου έφαγα (αυγά, λιναρόσπορος, κρέμα γάλακτος, κανέλα, ζαχαρίνη ομελέτα και από πάνω 4 κομ. S&B) και την κολοκυθόπιτα μου και τα φασολάκια μου, το μουσακά μου (με μπεσαμέλ άτκινς εννοείται...) Όλα καλά! Καλημέρα!

diet diary 8 Χρόνια 7 Μήνες πριν #20075

• elsa
  • Το Άβαταρ του/της elsa
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Χθες, Κυριακή, βγήκαμε έξω για φαγητό. Αν ακολουθούσα οποιαδήποτε άλλη δίαιτα κάτι τέτοιο θα ήταν απαγορευτικό (δεν πας πουθενά, γιατί που θα βρεις νερόβραστα, άπαχα και ανάλατα?). Έφαγα λοιπόν 2 καλαμάκια χοιρινά, ένα κοτομπέικον, μια σαλατάρα μαρούλι,φέτα...και δε ζήλεψα τπτ, και την έκανα ταράτσα από το φαί!
Γυρνώντας σπίτι, χτύπησα και για απογευματινό 3-4 τρουφάκια με ινδοκάρυδο...απόλαυση! Ούτε λιγούρες, ούτε πείνα, ούτε τπτ!!!
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.069 δευτερόλεπτα

Syndication