Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: Καλώς σας βρήκα, είμαι η Έφη

Καλώς σας βρήκα, είμαι η Έφη 12 Χρόνια 3 Μήνες πριν #18765

• ΕφηΒ
  • Το Άβαταρ του/της ΕφηΒ
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Γειά σας

Με λένε Έφη και είμαι 44 χρονών. Παιδεύομαι με το πάχος και το φαγητό απο τότε που θυμάμαι τον ευατό μου. Εχω χάσει και έχω πάρει περίπου 30 κιλά 3 φορές στη ζωή μου. Την 4η φορά τα πήρα και τα κράτησα. Τώρα πρέπει πάλι να τα χάσω. Εχω βάλει και δακτύλιο το 2009. Εχασα κάποια κιλά και τα ξαναπήρα. Ελπίζω αυτή τη φορά να τα καταφέρω. Εχω ξεκινήσει εδώ και 10 μέρες. Προσπαθώ να τη κάνω όσο πιο σωστά γίνεται. Ομως πιστεύω ότι όλο και κάτι μου ξεφεύγει συνέχεια. Μου είναι δύσκολο να μάθω να μετράω τους υδατάνθρακες. Θα το μάθω όμως σιγά σιγά. Ευτυχώς μου σύστησε η aggy το φόρουμ εδω και με έχει βοηθήσει πολύ όλα αυτά που διαβάζω απο εσάς. Το καλό είναι που έχασα 2,5 κιλά. Με βοηθάει να συνεχίσω.
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Καλώς σας βρήκα, είμαι η Έφη 12 Χρόνια 3 Μήνες πριν #18768

• aggy
  • Το Άβαταρ του/της aggy
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 12
καλως ηρθες εφη μου!!! ειμαι σιγουρη οτι θα τα καταφερεις αυτη την φορα.μη σκεφτεσαι οτι κανεις διαιτα.σιγα σιγα θα μαθεις να μετρας τος υδατανθρακες .συγχρητηρια για τα 2μιση κιλα,καλη συνεχεια!!!!!
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": ΕφηΒ

Καλώς σας βρήκα, είμαι η Έφη 12 Χρόνια 2 Μήνες πριν #18773

• katerina27
  • Το Άβαταρ του/της katerina27
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 10
καλοσηρθες εφη!!! ευχομαι τα καλυτερα! θα δεις πως θα συνηθισεις κ θα τα καταφερεις!!! ειμαι χρονια φαν της συγκεκριμενης διατροφης!! οποτε παρω κιλακια τα χανω με αυτη τη διατροφη ψωρις να πειναω , βασικο, κ χωρις να μετραω τις κουταλιε ςκτα γραμμαρια!! ουσιαστικα μαζι ξεκιναμε!! αν κι εγω για αλλη μια φορα ξαναξεκιναω!!! επειχα απο διατες τωρα 3 χρονια περιπου γτ ειχα εγκυμοσυνες θηλασμους ξανα εγλυμοσυνες κτλ κ τωρα επιτελους τελειωσα απο ολα αυτα κ ξαναξεκιναω μαζι σας!!!! αντε μην ανησυχεις για τπτ κ οτι ερωτησεις χειες εδω ειμαστε να τις απαντησουμε!!!
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": ΕφηΒ
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.077 δευτερόλεπτα

Syndication