Καλησπέρα και καλώς σας βρήκα

Συγχαρητήρια για το υπέροχο φόρουμ που τόσο μας βοηθά

Σας διαβάζω καιρό αλλά μέχρι τώρα δεν είχα πάρει την απόφαση να ξεκινήσω οργανωμένα και σαν τρόπο ζωής την ατκινς .Είχα κάνει μια μικρή προσπάθεια πριν 3 χρόνια αλλά το είχα κρατήσει μόνο μια εβδομάδα. Τώρα το έχω πάρει απόφαση να την ακολουθήσω και ελπίζω να τα καταφέρω γιατί έχω βαρεθεί το σύνδρομο του γιο-γιο στα κιλά μου

Τα τελευταία χρόνια κάθε καλοκαίρι κάνω ''αγώνα δρόμου'' (δίαιτα) και καταφέρνω να ζυγίζω περίπου 62 κιλά(με ύψος 1.70) και κάθε χειμώνα καταφέρνω τρώγοντας να φτάνω στα 73. Αυτό επαναλαμβανόταν για 8 χρόνια ,μέχρι πριν 2 χρόνια που λόγω συγκυριών δεν έχασα τα κιλά του χειμώνα του 2009 και έτσι σε αυτά προστέθηκαν τα κιλά του χειμώνα του 2010 με αποτέλεσμα τον Απρίλη του 2011 να φτάσω να ζυγίζω 83 κιλά. Καμπανάκια κινδύνου άρχισαν να ηχούν εφόσον ποτέ πριν δεν είχα φτάσει σε αυτά τα κιλά. Με δίαιτα όπου για 12 μέρες έτρωγα καθαρή πρωτεΐνη και σαλάτα μονό και 1 μέρα φρούτα,1 ρύζι,1 παγωτό, κατάφερα τέλος καλοκαιριού να φτάσω 67 κιλά. Μετά χειμώνας και κλασσικά πάλι πήρα την ανηφόρα,έπαθα κι ένα τροχαίο και συνετέλεσε κι αυτό να φτάσω πάλι 79 κιλά. Ξεκίνησα τη δίαιτα του καλοκαιριού από 10 Γενάρη και κατάφερα να φτάσω στα 73 αλλά αυτή η δίαιτα είναι πολύ μονότονη και δεσμευτική γι΄αυτό αποφάσισα να κάνω την ατκινς εφόσον οι 12 μέρες της πάνω δίαιτας σαν ατκινς είναι αλλά με λιγότερες επιλογές και πιο κουραστική.
Από αύριο με το καλό ξεκινάω!!! Ελπίζω παρόλο τον ταλαιπωρημένο μου οργανισμό να καταφέρω να φτάσω στα 60-62 κιλά και να μπορέσω να τα συντηρήσω.
Και κάτι άσχετο στην α φάση την Καθαρά Δευτέρα τι μπορούμε να φάμε?
Σας ευχαριστώ όλους που διαβάσατε την ιστορία μου, συγγνώμη για το μακροσκελές μήνυμα και καλές απώλειες σε όλους μας