Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2

ΘΕΜΑ: Ας συστηθώ...

Ας συστηθώ... 14 Χρόνια 5 Μήνες πριν #14904

• Lili_
  • Το Άβαταρ του/της Lili_
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 1
Γεια χαρά σε όλους,

Σας ανακάλυψα πρόσφατα κι έχω ενθουσιαστεί... Έχω υπάρξει φανατική lowcarber στο παρελθόν με αποτέλεσμα να χάσω κάπου 25kg. Με τη βοήθεια του βιβλίου μόνο... Δεν είχα ψαχτεί περαιτέρω! Τον τελευταίο 1,5 χρόνο όμως για χψ λόγους επανήλθαν όοοοολα τα χαμένα κιλά και με το παραπάνω! Επιπλέον καθιστική δουλειά σε συνδυασμό με μεταπτυχιακό που απαιτεί πολύ διάβασμα και ατελείωτες ώρες καθισμένη μπροστά στο pc για εργασίες που έρχονται η μία πίω από την άλλη, δεν μου αφήνουν καθόλου χρόνο για άσκηση! Με αποτέλεσμα να νιώθω αφόρητο τον εαυτό μου. Με την εμφάνισή μου νιώθω σχετικά καλά (εντάξει εντάξει παλιά ένιωθα καλύτερα, αλλά δεν είναι αυτός ο βασικός λόγος που αποφάσισα να τα ξαναχάσω!) αλλά πλέον άρχισα να κουράζομαι ευκολότερα και να πονούν τα κόκκαλά μου (γι' αυτό βέβαια παίζει να φταίει η εντελώς αντιανατομική καρέκλα του γραφείου μου!!!)
Τέλος πάντων, η ουσία είναι ότι την 1η του μήνα άρχισα την υπέροχη Atkins ξανά, διατηρώντας τις θερμίδες μου γύρω στις 1300 (σύμφωνα με ένα tool του dietup.gr καίω γύρω στις 1380 ημερησίως). Άρχισα και να σας διαβάζω και ελπίζω πως όλα θα πάνε καλά :D ...Το μόνο που με προβληματίζει είναι το κατά πόσο η διατροφή θα ξαναλειτουργήσει 100%, αφού ο οργανισμός μου έχει μνήμη, if you know what I mean...! Κοινώς μήπως δεν έχω την απόδοση της πρώτης φοράς :? ;;;

Merci προκαταβολικά (και χαίρομαι πολύ που σας βρήκα!)
Τελευταία διόρθωση: 14 Χρόνια 5 Μήνες πριν από Lili_.
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Απ: Ας συστηθώ... 14 Χρόνια 5 Μήνες πριν #14905

• christinaki1989
  • Το Άβαταρ του/της christinaki1989
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 67
Καλως ηρθες στην παρεα μας....Τωρα δε ξερω αν θυμηθει ο οργανισμος και δεις αντισταση...εγω δεν την ειχα ξανα κανει.Αλλα αποτι εχω ακουσει πολλοι που τη σταματησαν εστω για ενα μηνα εχουν προβλημα μετα.Αλλα μη σε αποθαρρυνει αυτο. :razz: Ο επιμενων νικα!
Τελευταία διόρθωση: 14 Χρόνια 5 Μήνες πριν από christinaki1989.

Απ: Ας συστηθώ... 14 Χρόνια 5 Μήνες πριν #14907

• irena 68
  • Το Άβαταρ του/της irena  68
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 14
Καλως μα ηρθες lili οι περισσοτεροι ανθρωποι που εχουν προβλημα με τα κιλα αυτο παθαινουν χαννουν και ξαναβαζουν.Στην καινουργια σου αρχη θα εχεις θετικο το οτι γνωριζεις την διατροφη και φυσικα θαχεις και εμας ολους συντροφια αυτη τη φορα.Υπομονη ,επιμονη και ολα θα παν καλα...εσυ προχωρα και ασε τον εαυτο σου να αντιδρασει οπως θελει αν σκεφτεσαι θετικα ολα θα παν καλα...καλη επιτυχια ...

Απ: Ας συστηθώ... 14 Χρόνια 5 Μήνες πριν #14910

• missirlou
  • Το Άβαταρ του/της missirlou
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 2
καλη επιτυχια! Αν την κανεις σωστα πιστευω , σιγουρα θα χασεις...Το αν θα χασεις 25 κιλα σε 10 μηνες η σε 12 μηνες εχει λιγη διαφορα ε??
;)

Απ: Ας συστηθώ... 14 Χρόνια 5 Μήνες πριν #14912

• Lili_
  • Το Άβαταρ του/της Lili_
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Σας ευχαριστώ πολύ πολύ κορίτσια! Καλημέρα!
Τελευταία διόρθωση: 14 Χρόνια 5 Μήνες πριν από Lili_.

Απ: Ας συστηθώ... 14 Χρόνια 5 Μήνες πριν #15137

• Anna markou
  • Το Άβαταρ του/της Anna markou
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Γεια χαρα!λεγομαι Αννα,πριν λιγες μερες ανακαλυψα αυτην την υπουδατανθρακικη διαιτα στο ιντερνετ και ειμαι πολυ αισιοδοξη και χαρουμενη γιατι χωρις ιδιαιτερο κοπο βλεπω πολυ αμεσα αποτελεσματα.δοκιμαστικα ενα σαββατοκυριακο ετρωγα μονο πρωτεινες,αυγα,γαλοπουλα,τυρι,κοτοπουλο,τονο και αλλα ψαρια και σε δυο μερες εχασα 3 κιλα!!! απο 68 πηγα 65.το καταλαβαινω οτι ηταν πιθανον υγρα αλλα και παλι ηταν αστραπιαια η κατηφορα του δεικτη της ζυγαριας.εμενα ο στοχος μου ειναι τα 57.εχω υψος 1.73 και ειμαι 68 κιλα γενικα(αυτο ειναι το σταθερο μου).το κακο ειναι ομως πως ειμαι φοιτητρια και σπανια ειμαι σπιτι...εχουμε αρχισει και πρακτικες,εχω και παρακολουθησεις πολλες φετος και οπως καταλαβαινετε ειναι κομματακι δυσκολο να κουβαλαω τα τηγανιτα αυγα η την κονσερβα με τονο μαζι μου στη σχολη.γι¨αυτο αποφασισα την πρωτη φαση της διαιτας ατκινς να την κανω τις 2 βδομαδες των χριστουγεννων.επιτελους νιωθω πως θα αλλαξω γιατι τωρα εχω αρχισει να καταλαβαινω πως λειτουργει ο οργανισμος.να σαι καλα ατκινς...και εσεις βεβαιως βεβαιως που παρεχετε τρομερη ψυχολογικη υποστηριξη και χρησιμοτατες συμβουλες!!! bravo
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.076 δευτερόλεπτα

Syndication