Γεια χαρά σε όλους,
Σας ανακάλυψα πρόσφατα κι έχω ενθουσιαστεί... Έχω υπάρξει φανατική lowcarber στο παρελθόν με αποτέλεσμα να χάσω κάπου 25kg. Με τη βοήθεια του βιβλίου μόνο... Δεν είχα ψαχτεί περαιτέρω! Τον τελευταίο 1,5 χρόνο όμως για χψ λόγους επανήλθαν όοοοολα τα χαμένα κιλά και με το παραπάνω! Επιπλέον καθιστική δουλειά σε συνδυασμό με μεταπτυχιακό που απαιτεί πολύ διάβασμα και ατελείωτες ώρες καθισμένη μπροστά στο pc για εργασίες που έρχονται η μία πίω από την άλλη, δεν μου αφήνουν καθόλου χρόνο για άσκηση! Με αποτέλεσμα να νιώθω αφόρητο τον εαυτό μου. Με την εμφάνισή μου νιώθω σχετικά καλά (εντάξει εντάξει παλιά ένιωθα καλύτερα, αλλά δεν είναι αυτός ο βασικός λόγος που αποφάσισα να τα ξαναχάσω!) αλλά πλέον άρχισα να κουράζομαι ευκολότερα και να πονούν τα κόκκαλά μου (γι' αυτό βέβαια παίζει να φταίει η εντελώς αντιανατομική καρέκλα του γραφείου μου!!!)
Τέλος πάντων, η ουσία είναι ότι την 1η του μήνα άρχισα την υπέροχη Atkins ξανά, διατηρώντας τις θερμίδες μου γύρω στις 1300 (σύμφωνα με ένα tool του dietup.gr καίω γύρω στις 1380 ημερησίως). Άρχισα και να σας διαβάζω και ελπίζω πως όλα θα πάνε καλά

...Το μόνο που με προβληματίζει είναι το κατά πόσο η διατροφή θα ξαναλειτουργήσει 100%, αφού ο οργανισμός μου έχει μνήμη, if you know what I mean...! Κοινώς μήπως δεν έχω την απόδοση της πρώτης φοράς

;;;
Merci προκαταβολικά (και χαίρομαι πολύ που σας βρήκα!)