Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2

ΘΕΜΑ: Βοήθειααααα

Απ: Βοήθειααααα 14 Χρόνια 8 Μήνες πριν #14103

• hopa
  • Το Άβαταρ του/της hopa
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 2
Δεν ξέρω πόσο και τι τρως αλλά αν έχεις απώλεια όταν τρως παραπάνω ειναι κάτι ευχάριστο νομίζω.. ρ'ιξε και μια ματιά εδω μήπως ξεκαθαρισείς κατι. www.lowcarblife.org/index.php?option=com...19&id=9354&Itemid=58 Καλή συνεχεια
αν καταφέρω να το πιστέψω θα καταφέρω και να το ζήσω . .
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": irena 68, riap

Απ: Βοήθειααααα 14 Χρόνια 8 Μήνες πριν #14104

• sofiamar
  • Το Άβαταρ του/της sofiamar
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 8
riap, το λιπος το χεις αποκλεισει απο την διατροφη σου?
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": riap

Απ: Βοήθειααααα 14 Χρόνια 8 Μήνες πριν #14106

• riap
  • Το Άβαταρ του/της riap
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 1
Στην αρχή τα λιπαρά ήταν περιορισμένα.Δηλαδή για μία εβδομάδα περίπου.Μετά τα αύξησα.Τώρα 2 περίπου μήνες μετά, καταναλώνω 4κ.σ. ελαιόλαδο κάθε μέρα (σύνολο 480 θερμίδες), σπάνια τρώω μαγιονέζα (1 φορά την εβδομάδα) με μέτρο όσο αφορά την ποσότητα.Πιστεύω ότι τα λιπαρά σαν ημερήσια πρόσληψη είναι αρκετά..Λές να τα ανεβάσω 1κ.σ.??

Απ: Βοήθειααααα 14 Χρόνια 8 Μήνες πριν #14107

• sofiamar
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Η Ατκινς δεν ειναι η κλασικη χαμηλοθερμιδικη διαιτα που εχουμε στο μυαλο μας κ μας εχουν κανει πλυση εγκεφαλου. Πρεπει να χεις στον νου σου υδατανθρακες και οχι θερμιδες. Δεν λεω βεβαια να πας στο αλλο ακρο καταναλωνοντας μονο λιπαρα, αλλα τα χρειαζεται ο οργανισμος σου τα λιπαρα για να καψει κ να παρει φορα. Χρησιμοποιεις κρεμα γαλακτος? μαγιονεζα γιατι τοσο σπανια? δεν σ αρεσει ή την αποφευγεις λογω λιπαρων? καλα λιπαρα απο ψαρια?

Αν διαβασεις το βιβλιο του Ατκινς θα δεις οτι μπορεις να καταναλωνεις λιπαρα κ επιβαλλεται αλλα με μετρο! κ φυσικα μην ξεχνας : ποτε low fat τυρια κ μαγιονεζες ή οτι αλλο low fat.

Απ: Βοήθειααααα 14 Χρόνια 8 Μήνες πριν #14108

• riap
  • Το Άβαταρ του/της riap
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 1
Τα low fat, γενικά οτιδήποτε low fat, τα έχω καταργήσει εδώ και χρόνια.Κρέμα γάλακτος χρησιμοποιώ τις τελευταίες ημέρες στον καφέ (ντεκαφεϊνέ βέβαια) γύρω στις 3κ.σ. κάθε μέρα..Το κολλημένο όμως μου μυαλό στις θερμίδες, όταν βλέπει μαγιονέζα ανάβει κόκκινο φωτάκι.Οσο για ψάρια άλλο τίποτα, μπορεί και τέσσερις φορές την εβδομάδα.Τις τελευταίες εβδομάδες, για να είμαι σίγουρη ότι καταναλώνω ΟΛΟ το ελαιόλαδο στο πιάτο, το...πίνω!Αντε εις υγείαν!!!!Δεν μπορώ να ξεπεράσω ότι αν τρώω σε σύνολο τις 1600 περίπου θερμίδες που χρειάζομαι για να διατηρηθώ στα ίδια κιλά (και που όπως είπα ΔΕΝ ΘΕΛΩ) θα χάσω βάρος και δεν πιστεύω να ισχύει αυτό.Μέχρι τώρα που τα γράφω αυτά έχω ήδη καταναλώσει 2κ.σ. ελαιόλαδο.Στο βραδυνό θα προσθέσω άλλη μία.Αλλη μιά φορά που η ζυγαριά πήρε ξαφνικά τον κατήφορο, ήταν όταν αφού είχα φάει βραδυνό και όλα ήταν μετρημένα, δηλ. υδατάνθρακες και θερμίδες, ξαφνικά βγήκα για ποτό.Ηπια 2 Johny με soda, έφαγα καμιά 15αριά ξηρούς καρπούς (τους μετρούσα!!!!) και την άλλη μέρα ήμουν μισό κιλό μείον.Σοκαρίστηκα!Την επόμενη φορά που βγήκα ήπια 3 Johny με soda, χωρίς ξηρούς καρπούς, αλλά και χωρίς ενοχές ότι η ζυγαριά θα πάρει τον ανήφορο.Η ζυγαριά δεν πήρε ούτε τον ανήφορο, ούτε τον κατήφορο εγώ όμως ήμουν ΠΟΛΥ ικανοποιημένη έστω και με αυτό.Ηταν η πρώτη φορά στην ζωή μου που έπινα χωρίς ενοχές.Αχ, πολύ ωραίο συναίσθημα!!!!!!!

Απ: Βοήθειααααα 14 Χρόνια 8 Μήνες πριν #14109

• sofiamar
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
τί να σου πω κοπελια? εγω κ τα λιπαρα ειμασταν αγνωστοι χρονια τωρα, κι απο τοτε που γνωριστηκαμε μεσω Ατκινς, εχω παρει τον κατηφορο (στη ζυγαρια εννοω)....στη θεση σου θα προσθετα κανενα τηγανητο αυγουλακι, λιγη μαγιονεζα με τονο, σολωμο κ αν εχεις περασει κ στην β΄ φαση κ ξηρους καρπους. μην σκεφτεσαι τοσο τις θερμιδες....ξεκολλα:) φιλικα στο λεω, γιατι το ιδιο κολλημα ειχα κι εγω ...το οποιο ομως φαινοταν κ στη ζυγαρια. οταν ξεκολλησα, ξεκολλησε κι η ζυγαρια :)
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.251 δευτερόλεπτα

Syndication