Τα low fat, γενικά οτιδήποτε low fat, τα έχω καταργήσει εδώ και χρόνια.Κρέμα γάλακτος χρησιμοποιώ τις τελευταίες ημέρες στον καφέ (ντεκαφεϊνέ βέβαια) γύρω στις 3κ.σ. κάθε μέρα..Το κολλημένο όμως μου μυαλό στις θερμίδες, όταν βλέπει μαγιονέζα ανάβει κόκκινο φωτάκι.Οσο για ψάρια άλλο τίποτα, μπορεί και τέσσερις φορές την εβδομάδα.Τις τελευταίες εβδομάδες, για να είμαι σίγουρη ότι καταναλώνω ΟΛΟ το ελαιόλαδο στο πιάτο, το...πίνω!Αντε εις υγείαν!!!!Δεν μπορώ να ξεπεράσω ότι αν τρώω σε σύνολο τις 1600 περίπου θερμίδες που χρειάζομαι για να διατηρηθώ στα ίδια κιλά (και που όπως είπα ΔΕΝ ΘΕΛΩ) θα χάσω βάρος και δεν πιστεύω να ισχύει αυτό.Μέχρι τώρα που τα γράφω αυτά έχω ήδη καταναλώσει 2κ.σ. ελαιόλαδο.Στο βραδυνό θα προσθέσω άλλη μία.Αλλη μιά φορά που η ζυγαριά πήρε ξαφνικά τον κατήφορο, ήταν όταν αφού είχα φάει βραδυνό και όλα ήταν μετρημένα, δηλ. υδατάνθρακες και θερμίδες, ξαφνικά βγήκα για ποτό.Ηπια 2 Johny με soda, έφαγα καμιά 15αριά ξηρούς καρπούς (τους μετρούσα!!!!) και την άλλη μέρα ήμουν μισό κιλό μείον.Σοκαρίστηκα!Την επόμενη φορά που βγήκα ήπια 3 Johny με soda, χωρίς ξηρούς καρπούς, αλλά και χωρίς ενοχές ότι η ζυγαριά θα πάρει τον ανήφορο.Η ζυγαριά δεν πήρε ούτε τον ανήφορο, ούτε τον κατήφορο εγώ όμως ήμουν ΠΟΛΥ ικανοποιημένη έστω και με αυτό.Ηταν η πρώτη φορά στην ζωή μου που έπινα χωρίς ενοχές.Αχ, πολύ ωραίο συναίσθημα!!!!!!!