Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2

ΘΕΜΑ: Βοήθειααααα

Απ: Βοήθειααααα 14 Χρόνια 8 Μήνες πριν #14109

• sofiamar
  • Το Άβαταρ του/της sofiamar
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 8
τί να σου πω κοπελια? εγω κ τα λιπαρα ειμασταν αγνωστοι χρονια τωρα, κι απο τοτε που γνωριστηκαμε μεσω Ατκινς, εχω παρει τον κατηφορο (στη ζυγαρια εννοω)....στη θεση σου θα προσθετα κανενα τηγανητο αυγουλακι, λιγη μαγιονεζα με τονο, σολωμο κ αν εχεις περασει κ στην β΄ φαση κ ξηρους καρπους. μην σκεφτεσαι τοσο τις θερμιδες....ξεκολλα:) φιλικα στο λεω, γιατι το ιδιο κολλημα ειχα κι εγω ...το οποιο ομως φαινοταν κ στη ζυγαρια. οταν ξεκολλησα, ξεκολλησε κι η ζυγαρια :)
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Απ: Βοήθειααααα 14 Χρόνια 8 Μήνες πριν #14110

• riap
  • Το Άβαταρ του/της riap
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 1
Βέβαια τρώω κάποιες φορές την εβδομάδα (1 με 2) τηγανητά αυγά και αυτά για πρώτη φορά στην ζωή μου χωρίς ενοχές.Αλλά αυτό που είναι "ολα τα λεφτά" είναι η έκφραση της μαμάς μου όταν με βλέπει και τα τρώω!!!!!Λές και βλέπει τον Μπίν Λάντεν ολοζώντανο μπροστά της !!!ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ.Φυσικά είναι πολύ ευχαριστημένη γιατί έχω αδυνατίσει, περισσότερο έχω "μαζέψει" σε πόντους.Αλλά αυτό που την "καίει" είναι που δεν έχω πάει ακόμα να κάνω εξατάσεις αίματος και τρώω τηγανητά αυγά!!! Η ίδια λέει ότι αν οι εξετάσεις μου βγούν καλές θα ακολουθήσει και εκείνη low carb διατροφή.Θα πάω και θα ανακοινώσω τα αποτελέσματα.Οτι και να είναι αυτά.Λοιπόν θα αυξήσω λίγο τα λιπαρά και θα επανέρθω.Ευχαριστώ για την γρήγορη ανταπόκριση που είχε το θέμα μου.Ελπίζω να έχω βοηθήσει και άλλους με αυτό.
Υ.Γ.1.Οσο για το ποτό, θα πιώ 1 με 2 ποτά την εβδομάδα.Μία φορά έκανα την "κατάχρηση" και ήπια 3.Τις υπόλοιπες μέρες, αν βγώ, πίνω coca light.

Απ: Βοήθειααααα 14 Χρόνια 8 Μήνες πριν #14112

• sofiamar
  • Το Άβαταρ του/της sofiamar
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 8
δεν θα χεις κανενα προβλημα! ισα ισα! παρεπιπτοντως εγω εχω τσακισει τα αυγα τα τηγανητα κ οι εξετασεις μου ειναι σουπερ! ευχομαι να βαλεις περισσοτερα λιπαρα στη ζωη σου κ λιγοτερες τυψεις:)

αντε κ καλη συνεχεια!
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": riap
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.107 δευτερόλεπτα

Syndication