Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2

ΘΕΜΑ: Help!!!!

Help!!!! 14 Χρόνια 10 Μήνες πριν #13047

• secil2
  • Το Άβαταρ του/της secil2
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
γεια σας...εψαχνα να βρώ που μπορώ να γραψω την απορία μου. :) D
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: Help!!!! 14 Χρόνια 10 Μήνες πριν #13056

• roulaki
  • Το Άβαταρ του/της roulaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 57
Άλλες ανάγκες σε θερμίδες έχει το σώμα σου με +5 κιλά, και άλλες με -5 κιλά. Η γυμναστική, ή εστω το περπάτημα θα βοηθήσει τον μεταβολισμό σου.
Δεν μας είπες όμως..... Τα κιλά, πως τα έχασες; Περνώντας από όλες τις φάσεις, ή μόνο την πρώτη-δεύτερη;
love your self

Re: Help!!!! 14 Χρόνια 10 Μήνες πριν #13058

• pkar
  • Το Άβαταρ του/της pkar
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 4
Αν και είμαι καινούργια στην Άτκινς (3η εβδομάδα), αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι πρέπει να ακολουθήσεις τις οδηγίες κατά γράμμα και να περάσεις από όλες τις φάσεις.
Στην αρχή ομολογώ ότι μπήκα στον πειρασμό να κάνω Άτκινς σε συνδυασμό με έλεγχο των λιπαρών, αλλά ευτυχώς δεν το έκανα, πιστεύω ότι χωρίς τα λιπαρά δεν θα είχα δει αποτέλεσμα.
Secil, αν έκανες ένα διάστημα Άτκινς κ τώρα γύρισες πίσω σε μία διατροφή με λίγες θερμίδες, αλλά αρκετούς υ/α, τότε είναι λογικό να μην χάνεις!

Re: Help!!!! 14 Χρόνια 10 Μήνες πριν #13060

• Jubilee
  • Το Άβαταρ του/της Jubilee
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 6
secil πιστευω οτι στα τελευταια 5 κιλα που θελεις να χασεις , με θερμιδικη ή με ατκινς πρεπει να κανεις μεγαλη υπομονη. στην καλυτερη περιπτωση να χανεις 1 με 1.5 κιλο το μηνα.
Οπως ειπαν και τα κοριτσια ομως ειναι σημαντικο εφοσον εκανες ατκινς να περασεις απο ολες τις φασεις...
if only mosquitoes sucked fat instead of blood

Re: Help!!!! 14 Χρόνια 10 Μήνες πριν #13065

• BERA
  • Το Άβαταρ του/της BERA
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 1
Καλημέρα
Διάλεξα να γράψω εδώ το πρόβλημα μου γιατί ταιριάζει με την κατάσταση μου. Εχω χάσει τα 3 πρώτα κιλά σε 3 εβδομάδες.Ολα καλά. Τις τελευταίες μέρες έχω ένα θέμα οταν έρχεται το βράδυ. Ολη την ημέρα μια χαρά -λίγοι υδατάνθρακες- σαλατούλα το μερησμέρι με αυγό ή τόνο κλπ. Αυτά όταν είμαι στην δουλειά. Οταν γυρνάω στο σπίτι κατα τις 6.00 και αρχίζω μεγειρέματα κλπ δουλειές με πιάνει μιά λύσσα για ότι απαγορεύεται. Αλλες φορές το ξεπερνώ άλλες οχι. Το ξέρω ότι κάνει μεγάλο λάθος. Μήπως έχει κάποιοπς περάσει απο αυτήν την φάση να με βοηθήσει. Ψάχνω κάποιο τρυκ να το ξεπεράσω HELP!!!!!!!!!!!!!!!

Re: Help!!!! 14 Χρόνια 10 Μήνες πριν #13066

• secil2
  • Το Άβαταρ του/της secil2
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
εκανα μονο την πρωτη φαση,και δεν ειναι τα τελευταια μου κιλά..απλά ειναι τα κιλά που θα είμαι οκ,οχι και τελεια..επισισ αναγκαστηκα να σταματησω την ατκινς διοτι την ειχα κανει περυσι κ ηταν ολα οκ..αλλα την εκανα και φετοσ και στην μια εβδομαδα ειχα τεραστιο προβλημα με την τουαλετα με πονουσε αφανταστα η κοιλιά και πήγαινα συνεχεια τουαλετα..βέβαια η διαφορά περυσι με φέτος ειν οτι φέτος αλλακσα λιγο τη διατροφή διότι ετρωγα αυγα βραστα τ πρωί συνηθωσ 3 τ μεσημερι κρεασ αρκετο με σαλατα και τ βράδυ το ιδιο..δν ετρωγα τυριά ουτε μαγιονεζεσ και τώρα φοβαμαι ν την ξανακανω γτ στο τελος μπορεί να παθω και σπαστική κολιτιδα..
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.062 δευτερόλεπτα

Syndication