Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2

ΘΕΜΑ: καλως σας βρηκα!

καλως σας βρηκα! 14 Χρόνια 11 Μήνες πριν #12982

• antwnakos
  • Το Άβαταρ του/της antwnakos
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
γεια χαρα σε ολους!με λενε αντωνη,οπως μπορειτε να διαπιστωσετε :P και ειμαι 19 χρονων.

τωρα που μιλαμε ειμαι στη 5η μερα ατκινς και εχω χασει 2 κιλα :D

την δευτερα που την ξεκινησα ημουν 75.5 κιλα (1.70 υψος)...ξεκινησα κανονικα μονο πρωτεινες και οπου χρειαζοταν λιγα λαχανικα και την τεταρτη που μετρηθηκα πρωτη φορα μου εδειξε 73.3! 8)

καλα μεχρι εδω...

χθες κι ενω ειχα φαει επ ακριβως :

πρωι - ενα scoop πρωτεϊνη ορου γαλακτος(οπως καταλαβαινετε ασχολουμαι με bbing) και μια πολυβιταμινη

μεσημερι - γαυρους με λιγο αγγουρακι

απογευματινο σνακ - σοκολατα advantage atkins

και βραδυ 3 καλαμακια κοτοπουλο(σκετα εννοειται)

και με το που ξυπναω και παω για μετρηση σημερα το πρωι με δειχνει ενα 800 γραμμαρια πανω :?

που μπορει να εγινε η κουτσουκελα?η πρωτεινη ορου γαλακτος,κοινως το συμπληρωμα,βοηθαει?γιατι μου εχουν πει βοηθαει απιστευτα κατα τη διαρκεια της ατκινς...θελω να πιστευω οτι ηταν προβλημα της ζυγαριας γιατι μερικες φορες τρωει κατι σκαλωματα... :evil:

αυτα!και παλι χαρηκα :D
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: καλως σας βρηκα! 14 Χρόνια 11 Μήνες πριν #12984

• Marina
  • Το Άβαταρ του/της Marina
  • Αποσυνδεμένος
  • Administrator
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 16
Καλώς μας ήρθες Αντώνη. Μια χαρά μας τα λες, κόψε τις σοκολάτες Άτκινς και θα συνεχίσεις να χάνεις. Αν και φαίνονται αθώες έχουν κατηγορηθεί ουκ ολίγες φορές για κολλήματα. Ο ορός πρωτεϊνης φαντάζομαι δεν έχει ζάχαρη μέσα ε;
Να σε προσέχεις, Marina

Re: καλως σας βρηκα! 14 Χρόνια 11 Μήνες πριν #12987

• antwnakos
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Marina έγραψε:
Καλώς μας ήρθες Αντώνη. Μια χαρά μας τα λες, κόψε τις σοκολάτες Άτκινς και θα συνεχίσεις να χάνεις. Αν και φαίνονται αθώες έχουν κατηγορηθεί ουκ ολίγες φορές για κολλήματα. Ο ορός πρωτεϊνης φαντάζομαι δεν έχει ζάχαρη μέσα ε;

1,2 γραμ. ανα scoop(30 γραμ. σκονης) :?

τη κοβω κι αυτη?καλα οι σοκολατες πανε...μαχαιρι

Re: καλως σας βρηκα! 14 Χρόνια 11 Μήνες πριν #12988

• Marina
  • Το Άβαταρ του/της Marina
  • Αποσυνδεμένος
  • Administrator
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 16
Αν το υπολογίσεις στο καθημερινό ισοζύγιο δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα...
Να σε προσέχεις, Marina

Re: καλως σας βρηκα! 14 Χρόνια 11 Μήνες πριν #12989

• antwnakos
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
κομπλε :)

παντως γενικα δεν παιζει πολυ ζαχαρη στο καθημερινο μου διατροφολογιο...δηλαδη εκτος του συμπληρωματος δεν νομιζω να περνω απο αλλου

α,και κατι αλλο που ηθελα να ρωτησω...για πολλους και διαφορους λογους δεν μαγειρευω σπιτι και γενικα δεν τρωω πολυ απο σπιτι...και αρκετες φορες παραγγελνω απ εξω...υπαρχει γενικα κανα θεμα με τα κρεατα που περνουμε απ εξω?μηπως βαζουν δηλαδη χαλια λαδι κλπ?βεβαια ειναι υποκειμενικο για το καθε μαγαζι,αλλα λεμε τωρα... ;)

Re: καλως σας βρηκα! 14 Χρόνια 11 Μήνες πριν #12991

• roadrunner
  • Το Άβαταρ του/της roadrunner
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 5
καλως μας βρηκες αντωνη , welcome2 lcome2
πραγματι τα κρεατικα απεξω δεν ειναι οτι καλυτερο , και οχι μονο για τα λαδια που μαγειρευονται αλλα και για τον τροπο που διατηρουνται , και για πολλα αλλα που δεν θελει κανεις μας να φανταζεται..αν μπορεις καλυτερα να ψωνιζεις μονος σου απο το κρεοπωλειο και να τα μαγειρευεις εσυ οπως θελεις να βαζεις εσυ οτι θες πανω και να παιρνουν την γευση που εσυ θα λαχταρας , αν δεν εχεις πολλες γνωσεις μαγειρεματος μην στεναχωριεσαι δεν ειναι εμποδιο ,βαλε λαδοκολλα στο ταψι πλυνε τα κρεατικα που θελεις βαλε τα αρωματικα που θες ..και τοποθετησε τα στο ταψι ανοιξε αερα , θερμανση πανω κατω , και σε 25 λεπτα το πολυ ..αναλογα και την κουζινα θα εχεις τις μπουκιες σου ετοιμες ..α..και οπωσδηποτε αν το λαχταρας βαζεις καθαρο ελαιολαδο ..προσωπικα δεν βαζω γιατι ριχνω παντα στη σαλατα ,την οποια δεν πρεπει να ξεχνας ..αντε καλο κουραγιο και δυναμη ..
θέλω να γίνω αυτό που ονειρεύομαι .Με ένα στόχο κάθε μέρα .
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.073 δευτερόλεπτα

Syndication