Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: Χάρη σε σας ξαναρχίζω!

Χάρη σε σας ξαναρχίζω! 15 Χρόνια 2 Μήνες πριν #12816

• alina_ara
  • Το Άβαταρ του/της alina_ara
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 1
Καλημέρα σε όλους και όλες. Είμαι 27 ετών και τυχαία ανακάλυψα το site αυτό που πραγματικά με παρακίνησε να ξαναρχίσω διατροφή χαμηλή σε υδατάνθρακες. Μέχρι τα 22 μου χρόνια, χωρίς να το γνωρίζω η διατροφή μου ήταν ανέκαθεν χαμηλή σε υδατάνθρακες. Δε μου άρεσαν και ποτέ δεν έτρωγα ψωμί, γλυκά, κτλ. Δεν είχα ποτέ πρόβλημα με το βάρος μου (Υ1,65m και Β53kg) αν και έτρωγα αρκετά. Δε με απασχόλησε ποτέ το γεγονός να γνωρίζω απο θέματα διατροφής και γενικότερα το τί τρώω. Απο τα 22 έως και τα 23,5 έβαλα στο σύνολο 25 περίπου κιλά. Αν και αργότερα ανακάλυψα πως έχω υποθυρεοειδισμό δεν νομίζω πως σ'αυτό οφείλεται η αύξηση του βάρους μου. Οφείλεται στο ότι αλλαξε δραστικά η διατροφή μου (για λόγους προσωπικούς) και άρχισα να καταναλώνω πολλούς υδατάνθρακες ως, επιτρέψτε μου να πώ, "ψυχικό αναλγητικό" (μάλιστα όσο πιο πολύ τρώς υδατάνθρακες τόσο πιο πολύ τους ζητάς). Τα επόμενα χρόνια έως και σήμερα πάσχιζα να χάσω βάρος. Με διάφορες αμφίβολες δίαιτες έχασα 12 κιλά μέσα σε 1,5 μήνα τα οποία ξαναπήρα σε 4 μήνες. Διάβασα λοιπόν για την κετογενική δίαιτα, και την ξανάρχισα στην ουσία (μιας και ήταν τρόπος ζωής για μένα παλιότερα) και μάλιστα μέσω του site σας βρίσκω πληροφορίες και προσωπικές απόψεις/ιστορίες οι οποίες με βοηθούν πολύ με το νέο μου ξεκίνημα. Έχω αρχίσει εδώ και 3 μέρες και μπορώ να πώ πως μου πάει γάντι!!!

(Sorry για τα ορθογραφικά, έχω συνηθίσει να γράφω με λατινικούς χαρακτήρες)
Believe you can and you're halfway there
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: Χάρη σε σας ξαναρχίζω! 15 Χρόνια 2 Μήνες πριν #12817

• sasa
  • Το Άβαταρ του/της sasa
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 6
καλη αρχη και ...καλο διαβασμα των πολυτιμων συμβουλων που θα βρεις εδω! welcome2 lcome2 ειμαι σιγουρη οτι θα τα καταφερεις !ολοι αργα η γρηγορα τα καταφερνουν.εξαρταται απο το ποσο συνεπης θα εισαι και ποσο τελικα θα κανεις αυτη τη διατροφη τροπο ζωης και οχι διαιτα με ημερομηνια ληξης!εγω απο τη στιγμη που το συνειδητοποιησα ηρεμησα δεν ανεβαινω καθε μερα στη ζυγαρια[πιστεψε με μονο κακο στη ψυχολογια σου κανει]κανω κανονικα το προγραμμα μου χωρις υστεριες ,με φυσιολογικες θερμιδες για το υψος μου,γυμναζομαι τακτικα ,απολαμβανω που και που και καποια ωραια συνταγη ειτε αλμυρου ειτε γλυκου απο το σαιτ,ετσι για ποικιλια,και ειμαι σιγουρη οτι αργα και σταθερα χωρις αγχος θα χασω τα κιλα που θελω.πιστευω οτι εκει τελικα ειναι το μυστικο.να νιωσεις οτι δεν κανεις διαιτα και οτι τρως φυσιολογικα οπως πρεπει!χωρις περιττους υδατανθρακες,μονο τους καλους!εμενα τουλαχιστον αυτο με βοηθησε πολυ!αντε καλη επιτυχια

Re: Χάρη σε σας ξαναρχίζω! 15 Χρόνια 2 Μήνες πριν #12819

• alina_ara
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Ευχαριστώ sasa, αυτό με τη ζυγαριά είναι όντως κόλαση! Νιώθω πως αν δεν ελέγχω ΣΥΝΕΧΕΙΑ το βάρος μου θα ζυγιστώ μια μέρα και θα δώ πως έβαλα κιλά. Φυσικά έχεις δίκιο κ εγώ πιστεύω πως τέτοιες εμμονές φέρνουν αρνητικά αποτελέσματα.

Re: Χάρη σε σας ξαναρχίζω! 15 Χρόνια 2 Μήνες πριν #12821

• sasa
  • Το Άβαταρ του/της sasa
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 6
περασα πανω απο δυο μηνες να ανεβοκατεβαινω στη ζυγαρια και μια και δυο φορες τη μερα...οχι μονο εμμονη αλλα αρωστια!μην το κανεις!εγω το μονο που καταφερα ηταν να αγχωνομαι και να ειμαι μες τα νευρα γιατι συνηθως η ζυγαρια ηταν σταθερη,μη σου πω και πιο πανω καποιες φορες!τωρα που δεν ανεβαινω πια νιωθω πολυ καλυτερα και κοιταω πως παω με τον αλανθαστο τροπο των ρουχων -μεζουρων!η καλυτερη ζυγαρια!!!

Re: Χάρη σε σας ξαναρχίζω! 15 Χρόνια 2 Μήνες πριν #12824

• alina_ara
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Τώρα που το λές μου έχει τύχει να φοράω το παντέλόνι μου το πρωί, να βλέπω πως μου πλέει σε σχέση με την προηγούμενη μέρα, να τρέχω στη ζυγαριά ενθουσιασμένη και να βλέπω ότι έβαλα ένα κιλό! Οπότε ζύγισμα κάθε 1-2 εβδομάδες!
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.168 δευτερόλεπτα

Syndication