Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: Γεια και χαρα παιδιά

Γεια και χαρα παιδιά 15 Χρόνια 3 Μήνες πριν #12496

• Christine71
  • Το Άβαταρ του/της Christine71
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Χαίρομαι που βρηκα το lowcarblife.org. clap ap
Ειναι πολυ ομορφη προσπαθεια και θα χαρω να συμβαλλω και εγω εστω και λογο στις προσπαθειες που κανουμε ολοι μας.
Ξεκιναω απο τα 75 κιλα με υψος 1,65 και θελω να φτασω στα 60 ακατεβατα :D . Έχω παρει το νεο βιβλίο του Ατκινς το οποιο ειναι πολυ κατατοπιστικό αλλά βρίσκω καποιες ελλειψεις σε ελληνικά τρόφιμα οπως τα τυρια ας πουμε. Δεν αναφέρονται το κεφαλοτύρι που μου αρεσει πολυ, κασερι κτλ.
Ενα σημείο που θέλω να θιξω ειναι το ποσο δύσκολο ειναι να ακολουθείς δίαιτα χαμηλών υδατανθράκων και να εχεις οικογένεια δυο παιδιά 8 και 3 χρονών. Οι απαιτήσεις εκει ειναι περισσότερες και δυσκολο να της ελέγξεις. Γενικά προσπαθώ σπίτι μας τουλάχιστον να μην χρησιμοποιούμε άσπρη ζάχαρη παρά φρουκτόζη, σιρόπι Αγαύης κτλ.
Αυτα τα λιγα για μενα.
Καλη δυναμη σε ολους μας
grouphug ouphug
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: Γεια και χαρα παιδιά 15 Χρόνια 3 Μήνες πριν #12501

• sasa
  • Το Άβαταρ του/της sasa
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 6
γεια σου κι απο μενα!σε καταλαβαινω απολυτα γιατι κι εγω μικρα παιδια εχω ,και αντρα λιχουδη,οποτε ειναι λιγο δυσκολο στην αρχη.ομως απο τη στιγμη που εισαι χορτατη και μπορεις να ικανοποιοησεις την επιθυμια σου για γλυκο,αν εχεις,με τα δικα μας νομιζω δεν θα χεις ιδιαιτερο προβλημα!γλυκο οι υπολοιποι ?γλυκο κι εσυ!αλλα απο τα επιτρεπτα!εγω ηδη κλεινω μηνα και πραγματικα δεν μου χει λειψει τιποτα!το μονο που λιγο μου τραβηξε την προσοχη ειναι το γνωστο μας τσουρεκι που μας εστειλε η νονα,αλλα τι να κανω, θα κρατηθω!κατα τα αλλα εχεις τοσες επιλογες σε ολα οποτε δεν νομιζω να ζοριστεις.ολα στη θεληση μας στηριζονται...και στο γεματο στομαχι χα!χα! goodluck odluck

Re: Γεια και χαρα παιδιά 15 Χρόνια 3 Μήνες πριν #12507

• mammajoanna
  • Το Άβαταρ του/της mammajoanna
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 12
Ax, βρε Χριστινακι.. hug g
Κ γω με 3 παιδια 17,21 κ 23 -οχι παιδακια, που τα φερνεις "βολτα"- μαγειρευω πρωι-βραδυ κ διαφορετικες 2-3 κατσαρολες (ο καθενας το δικο του σχεδον.. αλλο τ αγορια, αλλο εμεις με την κορη μου κ τον αντρα μου.. κ απο γλυκα, ενα σωρο πειρασμοι εκει.."φατσα καρτα"..αστα.. φιαχνω τα δικα μας κ μου τα τρωνε κ αυτα.. αφου σκεφτομαι να βαλω κλειδαρια σε ντουλαπι κ ψυγειο.. αν κ μετα 10 μηνες, στη διατροφη δεν ειναι κ τοσο "πειρασμοι" πια, αφου ειμαι χορτατη κ ικανοποιημενη κ απο γλυκα.. εξαλλου τωρα μπορω να κανω κ καμμια ατασθαλια κ στα δικα τους, ανετα.. προτιμω ομως αν κανω παρεκτροπες ναναι με κανα φρουτο ή κανα ξηροκαρπι.. τρωνε κ αυτοι κατι πιο υγιεινο, αν το βρουν μπροστα τους κ καθαρισμενο!!..
Υπομονη..ειναι θεμα συνηθειας.. sitepoint_smilie_v1_2 tepoint_smilie_v1_2
Καλη συνεχεια σ ολους μας.. goodluck odluck grouphug ouphug

Re: Γεια και χαρα παιδιά 15 Χρόνια 3 Μήνες πριν #12516

• roadrunner
  • Το Άβαταρ του/της roadrunner
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 5
congratualtions ngratualtions καλως την , να εχεις κουραγιο και να μην τα βαζεις κατω , να βλεπεις πολλες μαμαδες και εδω , οποτε θα ανταλαζετε τους προβληματισμους σας .
σου ευχομαι καλη συνεχεια clap ap clap ap
θέλω να γίνω αυτό που ονειρεύομαι .Με ένα στόχο κάθε μέρα .
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.131 δευτερόλεπτα

Syndication