Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: απο τη σασα με αγαπη!

απο τη σασα με αγαπη! 15 Χρόνια 3 Εβδομάδες πριν #12189

• sasa
  • Το Άβαταρ του/της sasa
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 6
αγαπημενα μελη αυτης της σπουδαιας πραγματικα παρεας γεια σας κι απο μενα!!!ειμαι η σασα και με βοηθατε καθημερινα με τις αποψεις σας και τις συνταγες σας!νιωθω πολυ τυχερη που τυχαια τελειως σας ανακαλυψα γιατι το επισημο φορουμ ειναι...ας μη μιλησω! :( ηδη μου εχετε λυσει απειρες αποριες και σας ευχαριστω γι αυτο!καλη μας συνεχεια και ...θα με υποστειτε wordthanx rdthanx
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: απο τη σασα με αγαπη! 15 Χρόνια 3 Εβδομάδες πριν #12205

• vasoylitsa
  • Το Άβαταρ του/της vasoylitsa
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
welcome2 lcome2 σασα!!!!!!!!ολοι εχουμε αποριες αλλα μας λυνονται εδω !!!θα βρεις κι ωραιες συνταγες και ετσι η διαιτα σου δεν θα ειναι μονοτονη!καλη συνεχεια!

Re: απο τη σασα με αγαπη! 15 Χρόνια 3 Εβδομάδες πριν #12235

• roadrunner
  • Το Άβαταρ του/της roadrunner
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 5
grouphug ouphug καλως ηρθες ..πες μας τα νεα σου
σε πιο σταδιο εισαι ,ποτε αρχισες , ολες τις εντυπωσεις σου γενικα ... goodluck odluck
θέλω να γίνω αυτό που ονειρεύομαι .Με ένα στόχο κάθε μέρα .

Re: απο τη σασα με αγαπη! 15 Χρόνια 3 Εβδομάδες πριν #12240

• sasa
  • Το Άβαταρ του/της sasa
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 6
ειμαι 38 χρονων υψος 160 και βαρος τωρα56.εχασα δυο κιλα σε δυο εβδομαδες χαλαρα με γλυκακια και ρουλοψωμακια cowsleep wsleep και συνεχιζω ακομα την πρωτη φαση με 20 περιπου υδατανθρακες ,προσπαθω και λιγοτερο.εννοειται οτι ειμαι βετερανος στις διαιτες εχω κανει δυο γεννες και εχασα και τις δυο φορες περιπου απο 25 κιλα,αλλα με τον γνωστο τροπο δηλαδη διαιτολογος και πεινα...βαρεθηκα ομως να στερουμαι συνεχως γι αυτο την εχω καταβρει με την ατκινς,που παρεπιπτοντως την ειχα ακουστα σαν μια διαιτα που μονο κακο κανει ,κατι σαν μοδα αμερικανικη ,μια τελειως ανθυγιεινη διατροφη τελειως εξω απο τα προτυπα που εχουμε για την υγεινη διατροφη!!!και πριν περιπου ενα μηνα επεσα τυχαια πανω σε σας sitepoint_smilie_v1_2 tepoint_smilie_v1_2 και ενθουσιαστηκα!διαβαζα διαβαζα πηρα και το βιβλιο σημειωσεις συνταγες και να μαι!!!!βεβαια πιστευω αν δεν ετρωγα τα διαφορα εξτρα που βρηκα στις φ ο β ε ρ ε ς συνταγες θα ειχα χασει τα διπλασια αλλα δεν πειραζει.θα συμμορφωθω σιγα σιγα!το βασικο ειναι οτι δεν βριζω καθημερινα και δεν νιωθω οτι ειμαι σε κατασταση διαιτας,αρα νευρα και κακοκεφια λογω πεινας.το προβλημα μου ειναι οτι γενικα χρειαζομαι αν οχι καθε μερα μερα παρα μερα κατι σε γλυκο οτιδηποτε ,βολευομαι με τα παντα οποτε ενας λογος που τα καταφερνω μεχρι στιγμης ειναι οτι εστω θα χτυπησω λιγο κρεμα γαλακτος με λιγο κακαο και ειμαι οκ!επιτρεπεται και στην πρωτη φαση αυτο!κρεατακι σαλατιτσα ψαρακι οτι εχουν λιγο πολυ ολες οι διαιτες σε φυσιολογικες ποσοτητες ομως! οταν εχεις το ''ελευθερο''να φας οσο θελεις ,λογικα παντα,νομιζω οτι τελικα παλι θα φας οσο πρεπει χωρις υπερβολες,αν ομως στο απαγορεψουν τοτε νομιζω καποια στιγμη παλι θα πεσεις με τα μουτρα.ειμαι ανθρωπος που οσο μου απαγορευεις τοσο κανω το αντιθετο!εκοψα το τσιγαρο οταν εγω αποφασισα οτι θελω κι οχι γιατι ο αντρας μου με επρηζε απο το πρωι ως το βραδυ... και μαλιστα πολυ ευκολα χωρις παρενεργειες γιατι απλα δεν μου το επεβαλλε κανεις. αυτα!πηρα φορα πιστευω να μην κουρασα oops ps καλη συνεχεια

Re: απο τη σασα με αγαπη! 15 Χρόνια 3 Εβδομάδες πριν #12244

• Marina
  • Το Άβαταρ του/της Marina
  • Αποσυνδεμένος
  • Administrator
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 16
Καλώς ήρθες Σάσα. Αυτή η αίσθηση της μη απαγόρευσης σε θέματα ποσοτήτων είναι το πιο σημαντικό. Οκέι δεν τρώμε μερίδες για δύο, αλλά και να σκάσει να φάμε ξέρουμε πως δεν βλάψαμε τον οργανισμό μας. Και δεν το έχει καμία δίαιτα αυτό. Για αυτό λέγονται και δίαιτες. Εμείς εδώ τρώμε απλά σωστά και χάνουμε βάρος. ;)
Να σε προσέχεις, Marina
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.054 δευτερόλεπτα

Syndication