Καλως ηρθες κ απο μενα sitepoint_smilie_v1_2 tepoint_smilie_v1_2

g
1) Για τ αλλαντικα μπορεις να παρεις κ τα χυμα, αρκει να εχεις ενημερωθει για τη διατροφικη τους αξια..αν μπεις στα σαιτ των εταιρειων, συνηθως γραφουν αναλυτικα, τα συστατικα κ τις λεπρομερειες που γραφουν στη συσκευασια..
αν κ ειναι σιγουρα λιγοτερος ο κοπος κ πιο ευκολος ο τροπος να παιρνεις τα συσκευασμενα που εχουν κ το πινακακι τους μαζι..ειπαμε "δεν τρωμε ο,τι δεν μπορουμε να μετρησουμε"!..
Αν μπεις στις αναρτησεις με τα επωνυμα θα βρεις κ τα μαγαζια κ τα προιοντα που εχουν δοκιμαστει απ ολους μας..
2) Στα μπιφτεκια μας, δε βαζουμε ουτε ψωμι ουτε φρυγανια βεβαια, παρα τυρακι τριμμενο ή σε παραλλαγες κολοκυθι ή μελιτζανα ή ντοματα (προσωπικα προτιμω το τυρι, αν κ οι αλλες δε με "χαλασανε", μου εγιναν λιγο ανοστα, ισως να μην τακανα εγω καλα) -δες στις συνταγες μας, θα βρεις κ κολπακια κ συμβουλες για "νοστιμιες" που μας ταιριαζουν.. μιλαμε για τρομερη δουλεια!!.
Για γουβαρλακια -τα κανω μαζι με λιγα κολοκυθακια γεμιστα, γλυτωνω κ την προσθετη σαλατα, εβαζα την αρχη λιγο κιμα σογιας, αλλες φορες μετα την 1η φαση ελαχιστο -ζυγισμενο ρυζι, το καστανο ειναι κ πεντανοστιμο..
3)Για την χαλαρωση

, τι να πω.. αν κ δεν εχασα πολλα κιλα, 12,5 σε 3 μηνες, η χαλαρωση ειναι γεγονος.. βεβαια παιζουν κ αλλα ρολο εκτος της απωλειας.. δεν εκανα ποτε μου γυμναστικη κ τωρα περπαταω μονο 1 ωρα τη μερα εκτος σπιτιου -σιγουρα χρειαζομαι καποια βοηθεια για συσφιξη- ημουν παντα "αφρατη" θαλεγα αλλα κ μετα απο 3 εγκυμοσυνες (με πολλα κιλα) το ξεχειλωμα δεν το γλυτωσα, εχω κ καποια ηλικια.. τωρα πουχω ξεφουσκωσει μπορω να ντυθω αλλα αναρωτιεμαι πώς θα γδυθω!! αν κ εχω πολλα βοηθητικα οργανα στο σπιτι, ειμαι λιγο ως πολυ τεμπελιτσα να κανω ασκησεις κ μαλιστα χωρις παρεα, αν εκανα πιθανον να μην ηταν τοσο εντονο το προβλημα..
Εχω ομως κ μια παρατηρηση να κανω κ αφορα στο ρsyllium (αν το φοβασαι)..ειναι μια εναλλακτικη για την καλη λειτουργια του εντερου, αν το χρειαστεις, αν τρως τη σαλατα σου στην κανονικη ποσοτητα 12-14 υδατ την ημερα, νομιζω θασαι οκ.
Αν χρειαστει "βοηθεια" η κατασταση μπορεις να βαλεις κ πιτουρο βρωμης,, σταριου, λιναροσπορο αλλα κ το ψυλιο στις κρεπες, στο ψωμακι (δες στις συνταγες μας) ή κ σε λιγο γαουρτακι -το πιτουρο ριχνει κ τη χοληστερινη- ή στις σαλατα με το ντρεσινκ της.. αλλα κ η μαλιτολη (το γλυκαντικο) που περιεχεται σ ορισμενα γλυκα ειναι υπακτικο (για τουαλετα)..αν πινεις το νερακι σου κ τρως τις σαλατες σου, δε νομιζω ναχεις προβλημα, αν κ ο καθενας μας λειτουργει διαφορετικα..
Καλη αρχη κ συντομα αδυνατη κ σφριγηλη.. κ ολοι εδω ειμαστε

odluck

ouphug