Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2

ΘΕΜΑ: arxaria, ήρθε για να μείνει!

Re: arxaria, ήρθε για να μείνει! 15 Χρόνια 4 Μήνες πριν #11865

• Jubilee
  • Το Άβαταρ του/της Jubilee
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 6
Καλησπεραααα
Επειδη και εγω αρχαρια ειμαι, δεν μπορω να σου απαντησω σε ολα ομως το Psyllium husk ειναι ακινδυνο κατα την γνωμη μου παντα!. Απλα καπου διαβασα στο ιντερνετ οτι αμα σου σταθει στο λαιμο και δεν το καταλαβεις μπορει να διογκοθει σε εκεινο το σημειο. Γιαυτο και λεει οτι πρεπει να καταπιεις την καψουλα με ενα ποτηρι νερο τουλαχιστον για να κατεβει κατω. Αν φοβασαι τωρα να το καταπιεις υπαρχει και σε σκονη που την διαλυεις σε νερο.
Σχετικα με την φαση ενεργοποιησης τωρα, 2 κουπες μαρουλι εχουν σχεδον 1 υδατανθρακα, μαζι με κρεατακι η τονο ή αυγουλακι ή κοτουλα και ελαιολαδο νομιζω οτι ανετα θα το φας και με μεγαλη ευχαριστηση!
Ελπιζω να σε βοηθησα λιγο.
if only mosquitoes sucked fat instead of blood
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: arxaria, ήρθε για να μείνει! 15 Χρόνια 4 Μήνες πριν #11866

• arxaria
  • Το Άβαταρ του/της arxaria
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Γεια σου, Jubilee!!!

Καλή επιτυχία και σε εσένα, λοιπόν!

Η ερώτησή μου για το ψύλιο, είχε να κάνει με τους σπόρους.
Ο Atkins λέει ότι μπορείς να ρίχνεις τους σπόρους στις σαλάτες.
Και από την άλλη, σκεφτόμουν να μην πάρω κάψουλες, αλλά το φυτό αυτούσιο.
Λένε το πουλάνε στα είδη υγιεινής (Άντζελα's speeking!)

Να σου πω.
Και με μία κούπα μαρούλι, είμαι ok!

Σε ευχαριστώ για την απάντηση!
arxaria

Re: arxaria, ήρθε για να μείνει! 15 Χρόνια 4 Μήνες πριν #11878

• ephoebe
  • Το Άβαταρ του/της ephoebe
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 1
arxaria welcome2 lcome2 και από μένα! καλή ερχή και καλά αποτελέσματα!

1. Για τα αλλαντικά καλό είναι να κοιτάς τις ετικέτες και να βλέπεις τι συστατικά περιέχουν και πόσους υδατάνθρακες για να μπορείς να κάνεις τα κουμάντα σου.

2. Θεωρώ πως και σε αυτή τη διατροφή μπορείς να βρεις ποικιλία αν θέλεις. Μπορείς να φας μοσχαράκι, χοιρινό κτλ, κοτόπουλο, μπιφτέκια (που θα φτιάξεις εσύ για να ξέρεις τι έχουν μέσα), αυγά (με διάφορους τρόπους), ψάρια (ανακάλυψα έναν σολομό στα lidl μούρλια!) ... Υπάρχουν πολλά που μπορείς να δοκιμάσεις!

3. Για την χαλάρωση δεν μπορώ να σου απαντήσω

4. Όσο για το psyllium μην το φοβάσαι, η κάψουλα κατεβαίνει μια χαρά κάτω, και τα Psyllium husks που λες εσύ, και αυτά μια χαρά κατεβαίνουν! Αυτό που μ'αρέσει να φτιάχνω με αυτά είναι κάτι σαν τηγανίτα. Χτυπάω ένα αβγό με λίγη ζαχαρίνη και 1-2 κουταλιές της σούπας psyllium husks, προσθέτω και λίγη κανελλίτσα και το τηγανίζω στο αντικολλητικό με λίγο λαδάκι μέχρι να ροδίσει και από τις δυο πλευρές. Βέβαια μπορείς να βάλεις και κρέμα γάλακτος μέσα και ότι άλλο θέλεις αρκεί να μετράς πάντα πόσους υδατάνθρακες θα έχει στο τέλος το σύνολο της συνταγής.

Αυτά από εμένα, και πάλι αρχή!

I did it once, I can do it again ...

Re: arxaria, ήρθε για να μείνει! 15 Χρόνια 4 Μήνες πριν #11880

• arxaria
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Καλησπέρα, ephoebe!!!

1. Οπότε μιλάμε μόνο για τυποποιημένα αλλαντικά.
Όχι αυτά που είναι με το κιλό.

2. Στα μπιφτέκια, ρε παιδιά, τι βάζετε μέσα, αντί για ψωμί/φρυγανιά;
Να υποθέσω ότι τηγανίζουμε τα γιουβαρλάκια (χωρίς το ρύζι...).

3. Γιατί, ephoebe, δεν μπορείς μου απαντήσεις;! (Βάζω και τα χέρια στην μέση...)
Σε ποια φάση είσαι;
Πως είσαι έως τώρα;

4. Την συνταγή σου την βρίσκω super!
Θα την κάνω, μόλις οργανωθώ, και θα σου πω!
Σε ευχαριστώ πολύ που μου την έδωσες, ειλικρινά.

Και σε ευχαριστώ που μου απάντησες!
Εύχομαι τα καλύτερα και σε εσένα!

arxaria

Re: arxaria, ήρθε για να μείνει! 15 Χρόνια 4 Μήνες πριν #11881

• mammajoanna
  • Το Άβαταρ του/της mammajoanna
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 12
Καλως ηρθες κ απο μενα sitepoint_smilie_v1_2 tepoint_smilie_v1_2 hug g
1) Για τ αλλαντικα μπορεις να παρεις κ τα χυμα, αρκει να εχεις ενημερωθει για τη διατροφικη τους αξια..αν μπεις στα σαιτ των εταιρειων, συνηθως γραφουν αναλυτικα, τα συστατικα κ τις λεπρομερειες που γραφουν στη συσκευασια..
αν κ ειναι σιγουρα λιγοτερος ο κοπος κ πιο ευκολος ο τροπος να παιρνεις τα συσκευασμενα που εχουν κ το πινακακι τους μαζι..ειπαμε "δεν τρωμε ο,τι δεν μπορουμε να μετρησουμε"!..
Αν μπεις στις αναρτησεις με τα επωνυμα θα βρεις κ τα μαγαζια κ τα προιοντα που εχουν δοκιμαστει απ ολους μας..
2) Στα μπιφτεκια μας, δε βαζουμε ουτε ψωμι ουτε φρυγανια βεβαια, παρα τυρακι τριμμενο ή σε παραλλαγες κολοκυθι ή μελιτζανα ή ντοματα (προσωπικα προτιμω το τυρι, αν κ οι αλλες δε με "χαλασανε", μου εγιναν λιγο ανοστα, ισως να μην τακανα εγω καλα) -δες στις συνταγες μας, θα βρεις κ κολπακια κ συμβουλες για "νοστιμιες" που μας ταιριαζουν.. μιλαμε για τρομερη δουλεια!!.
Για γουβαρλακια -τα κανω μαζι με λιγα κολοκυθακια γεμιστα, γλυτωνω κ την προσθετη σαλατα, εβαζα την αρχη λιγο κιμα σογιας, αλλες φορες μετα την 1η φαση ελαχιστο -ζυγισμενο ρυζι, το καστανο ειναι κ πεντανοστιμο..
3)Για την χαλαρωση :( , τι να πω.. αν κ δεν εχασα πολλα κιλα, 12,5 σε 3 μηνες, η χαλαρωση ειναι γεγονος.. βεβαια παιζουν κ αλλα ρολο εκτος της απωλειας.. δεν εκανα ποτε μου γυμναστικη κ τωρα περπαταω μονο 1 ωρα τη μερα εκτος σπιτιου -σιγουρα χρειαζομαι καποια βοηθεια για συσφιξη- ημουν παντα "αφρατη" θαλεγα αλλα κ μετα απο 3 εγκυμοσυνες (με πολλα κιλα) το ξεχειλωμα δεν το γλυτωσα, εχω κ καποια ηλικια.. τωρα πουχω ξεφουσκωσει μπορω να ντυθω αλλα αναρωτιεμαι πώς θα γδυθω!! αν κ εχω πολλα βοηθητικα οργανα στο σπιτι, ειμαι λιγο ως πολυ τεμπελιτσα να κανω ασκησεις κ μαλιστα χωρις παρεα, αν εκανα πιθανον να μην ηταν τοσο εντονο το προβλημα..
Εχω ομως κ μια παρατηρηση να κανω κ αφορα στο ρsyllium (αν το φοβασαι)..ειναι μια εναλλακτικη για την καλη λειτουργια του εντερου, αν το χρειαστεις, αν τρως τη σαλατα σου στην κανονικη ποσοτητα 12-14 υδατ την ημερα, νομιζω θασαι οκ.
Αν χρειαστει "βοηθεια" η κατασταση μπορεις να βαλεις κ πιτουρο βρωμης,, σταριου, λιναροσπορο αλλα κ το ψυλιο στις κρεπες, στο ψωμακι (δες στις συνταγες μας) ή κ σε λιγο γαουρτακι -το πιτουρο ριχνει κ τη χοληστερινη- ή στις σαλατα με το ντρεσινκ της.. αλλα κ η μαλιτολη (το γλυκαντικο) που περιεχεται σ ορισμενα γλυκα ειναι υπακτικο (για τουαλετα)..αν πινεις το νερακι σου κ τρως τις σαλατες σου, δε νομιζω ναχεις προβλημα, αν κ ο καθενας μας λειτουργει διαφορετικα..
Καλη αρχη κ συντομα αδυνατη κ σφριγηλη.. κ ολοι εδω ειμαστε goodluck odluck grouphug ouphug

Re: arxaria, ήρθε για να μείνει! 15 Χρόνια 4 Μήνες πριν #11890

• arxaria
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Hello, mοmmy Jo!

Η απάντησή σου με συγκίνησε και με έκανε να γελάσω, μαζί...
Κατ' αρχήν, σε ευχαριστώ και για τα λουλούδια και για τις αγκαλιές...

1.
ειπαμε "δεν τρωμε ο,τι δεν μπορουμε να μετρησουμε"!..
Εσείς το είπατε.
Εμείς που πρέπει να ψάξουμε όλο το forum, δεν το διαβάσαμε ακόμη!
Και σας ευχαριστούμε που το επαναλάβατε.

2.
Αν μπεις στις αναρτησεις με τα επωνυμα θα βρεις κ τα μαγαζια κ τα προιοντα που εχουν δοκιμαστει απ ολους μας..
Μπήκα. Αλλά διάβασα μόνο για τα προϊόντα Atkins, γιατί έψαχνα για τα συμπληρώματά του, αλλά μάλλον τα έχει καταργήσει. Οπότε θα ξαναμπώ να δω τι και πως.

3. 12, 5 κιλά σε 3 μήνες, είναι πολλά, mommy...
Αυτά φοβάμαι κι εγώ. Ένα κιλό την εβδομάδα είναι το maximum για να χάσεις. Αλλά, από ό,τι κατάλαβα, θα τρώω λίγο περισσότερη σαλάτα. Τρέμω στην ιδέα μην πάρω την κατηφόρα! Τώρα, 3 εγκυμοσύνες, δεν είναι αστεία υπόθεση... Αλλά, mommy Jo, πίστεψέ με, μπορώ να σε πάω κόντρα. Και χωρίς μισό παιδί!

4.
τωρα πουχω ξεφουσκωσει μπορω να ντυθω αλλα αναρωτιεμαι πώς θα γδυθω!!
Θεϊκό! Θεϊκό! Θεϊκό!
Δεν μπορώ να φανταστώ καλύτερη ατάκα, για άνθρωπο που έχει χάσει κιλά, ειλικρινά!
Ξεκαρδίστηκα στα γέλια!
Thanks, mommy Jo!

5.
Καλη αρχη κ συντομα αδυνατη κ σφριγηλη.. κ ολοι εδω ειμαστε
Αυτό με διέλυσε...
Σε ευχαριστώ πολύ, μέσα από την καρδιά μου.
Εύχομαι πάντα τα καλύτερα για εσένα και την οικογένειά σου.

Με εκτίμηση,

arxaria
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.085 δευτερόλεπτα

Syndication