Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2

ΘΕΜΑ: καλησπερα! Αντε να δουμε τι θα καταφερουμε....

καλησπερα! Αντε να δουμε τι θα καταφερουμε.... 15 Χρόνια 4 Μήνες πριν #11824

• valkitty
  • Το Άβαταρ του/της valkitty
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Καλησπερα και απο μενα,
ειμαι η Βαλεντινη και σημερα ξεκιναω....
Ειμαι 26 χρονων , υψοσ 1,65 , 89 κιλα και η αυτοεκτιμηση μου εχει πεσει στα πατωματα....
Δεν ημουν ποτε αδυνατη αλλα φυσιολογικη 65-70 κιλα
πριν απο 5 μηνες εχασα τον αδερφο μου σε τροχαιο κλειστηκα στο σπιτι δεν εκανα σχεδον τιποτα και μασουλαγα καθε λιγο και λιγακι οτι βλακεια υπηρχε . Το φαγητο ουτε να το δω.
το αποτελεσμα? τοσα κιλα πανω και ηταν που ηταν η ψυχολογια χαλια με τα κιλα με αποτελειωσε.
Το πηρα λοιπον αποφαση να αλλαξω τροπο ζωης και δατροφης γιατι δεν παει αλλο
Ασε που ο αδερφος μου ηταν αθλητης και αν με εβλεπε σε αυτην την κατασταση θα με ειχε παρει με τις πετρες fryingpan yingpan fryingpan yingpan fryingpan yingpan
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: καλησπερα! Αντε να δουμε τι θα καταφερουμε.... 15 Χρόνια 4 Μήνες πριν #11825

• White
  • Το Άβαταρ του/της White
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Καλως ήρθες ;-) συντρόφισσα!

Re: καλησπερα! Αντε να δουμε τι θα καταφερουμε.... 15 Χρόνια 4 Μήνες πριν #11828

• hopa
  • Το Άβαταρ του/της hopa
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 2
καλή αρχή και απο μένα. Και μένα η αιτία που έφτασα τα 92 κιλα ήταν απο συναισθηματικους λόγους και καταθλιψη και σε καταλαβαίνω.μπράβο σου που αφυπνίστηκες τόσο νωρίς και μόλις στους 5 μήνες το πήρες απόφαση γιατί εγώ έκανα παραπάνω απο 10 χρόνια.Λυπάμαι γιάυτο που σας συνεβη και σου εύχοαμια ποα δω και πέρα να δεις μόνο χαρές στη ζωή σου, κι ας αρχίσουν οι μικρές χαρές με την ζυγαριά σου και εμάς για παρεά.θα τα λέμε φιλιά.
αν καταφέρω να το πιστέψω θα καταφέρω και να το ζήσω . .

Re: καλησπερα! Αντε να δουμε τι θα καταφερουμε.... 15 Χρόνια 4 Μήνες πριν #11832

• roxy
  • Το Άβαταρ του/της roxy
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Καλή αρχή και από εμένα!!! Και μπράβο σου για την απόφαση που πήρες. Έχεις απόλύτα δίκιο ο αδερφός σου δεν θέλει να σε βλέπει να είσαι έτσι καλώς ή κακώς η ζωή συνεχίζεται και πρέπει να την ζούμε όσο το δυνατόν γίνεται καλύτερα. Σου εύχομαι και πάλι καλή αρχή

Re: καλησπερα! Αντε να δουμε τι θα καταφερουμε.... 15 Χρόνια 4 Μήνες πριν #11833

• valkitty
  • Το Άβαταρ του/της valkitty
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
ευχαριστώ πολυ για την εγκαρδια υποδοχη!
Δεν ειναι τοσο οτι αφυπνιστηκα απο μονη μου αλλα το γεγονος οτι πριν γινει το δυστυχημα, συζητουσαμε με τον αντρα μου για ενα παιδακι. Φυσικα αυτη η κουβεντα εχει παει στην ακρη και μεχρι να νιωσω ετοιμη ψυχολογικα δεν εχω σκοπο να ξεκινησω προσπαθειες.
Αλλα αν ξεκινησω μια εγκυμοσυνη με αφετηρια τα 90 κιλα, τοτε που θα φτασω???
οποτε ειπα στο διαστημα που μεσολαβει να χασω και κανα κιλο μπας και αλλαξει λιγο η νοοτροπια μου!

Re: καλησπερα! Αντε να δουμε τι θα καταφερουμε.... 15 Χρόνια 4 Μήνες πριν #11838

• roxy
  • Το Άβαταρ του/της roxy
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Σε καταλαβαίνω απόλυτα. Και εγώ ο λόγος που είπα να αρχίσω την Ατκινς είναι γιατί θέλω να μείνω έγκυος και από τα κιλά που είμαι είναι για μένα απαγορευτικό γιατί δεν ξέρω και εγώ που θα φτάσω. Είναι 1.70 και 96κιλά και όπως καταλαβαίνεις είμαι πάρα πολλά κιλά. Εκεί που το είχα πάρει απόφαση να ξεκινήσω κανονικά και χωρίς παρασπονδίες τον προηγούμενο μήνα ξαφνικά μια μέρα απέλυσαν και τον άντρα μου και εμένα από την δουλειά. Όπως καταλαβαίνεις το σοκ ήταν μεγάλο (προς θεού δεν συγκρίνεται με το δικό σου σε καμιά περίπτωση!!!!) και με πήγε πολύ πίσω γιατί ψυχολογικά είμαι χάλια. Τέλος πάντων μας εύχομαι να μας πάνε όλα καλά.
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.118 δευτερόλεπτα

Syndication