Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: Γεια σας ξαναααααά!!!!!

Γεια σας ξαναααααά!!!!! 15 Χρόνια 6 Μήνες πριν #11257

• amelie
  • Το Άβαταρ του/της amelie
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Γεια σας! Δεν παίζει να με θυμάστε, είχα γραφτεί στο forum τέλη Σεπτεμβριου και είχα γράψει για την απελπιστική κατάσταση μου με τις εξαντλητικές δίαιτες! Λοιπόν αποφασισα να κάνω μια δίαιτα με μηδέν υδατάνθρακες και λίγα λίπη, δεν μετρούσα τις θερμίδες. Τελοσπαντων αυτο που εκανα ήταν πάλι λιγο ακραίο και όχι ατκινς, όπως είχα γράψει ξεκίνησα 79 κιλά, τελη Σεπτεμβριου αρχές Οκτώμβρη, σήμερα ζυγιστηκα και είμαι 58 κιλά, με υψος 1,73, δεν Θέλω να χάσω αλλα κιλά, Θέλω να κάνω συντήρηση, η Αλήθεια είναι ότι δεν με συγκινούν πια τα φαγητά με υδατάνθρακες, παρόλα αυτα μπενω στο φόρουμ και διαβάζω τις συνταγές σας και διάφορα προϊόντα low carb (σοκολατα sweet & balance!!!!!) τι προτινετε Εσείς να κάνω;
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: Γεια σας ξαναααααά!!!!! 15 Χρόνια 6 Μήνες πριν #11266

• roulaki
  • Το Άβαταρ του/της roulaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 57
amelie, το οτι χαθηκες, δεν σημαινει οτι σε ξεχασαμε κι ολας!!!!
Κατ'αρχην πολλα πολλα μπραβο σου, που καταφερες να χασεις τα κιλα σου. clap ap clap ap clap ap
Αν δεν θες να τα ξαναβαλεις ομως, πρεπει να ακολουθησεις την διαδικασια της ατκινς. Τι εννοω με αυτο; να περασεις σταδιακα στα επομενα 3 σταδια. Καθε εβδομαδα θα ανεβαζεις 5 γρ υδ/ες. Οταν πλεον θα φτασεις στο σημειο που θα δεις την ζυγαρια να ανεβαινει, ξαναγυρνας στην ακριβως προηγουμενη ποσοτητα υδ/ων.
Πχ. Τρως 50 γρ υδ/ες την ημερα και εισαι οκ! Την επομενη πας στα 60 πχ και βλεπεις +μισο κιλο στην ζυγαρια. Αρα το οριο του οργανισμου σου, ειναι το 50! (Ενδεικτικο ειναι το 50. Σε σενα μπορει να ειναι το 30, η το 100.)
Αν ξεκινησεις να τρεφεσαι εστω και περιοδικα με καποιους κακους υδ/ες, θα βαλεις αμεσως. Γιατι δεν θα εχεις δωσει την δυνατοτητα στον οργανισμο σου, να προσαρμοστει. να ξαναθυμηθει πως να μεταβολισει τους υδατανθρακες.
love your self

Re: Γεια σας ξαναααααά!!!!! 15 Χρόνια 6 Μήνες πριν #11270

• amelie
  • Το Άβαταρ του/της amelie
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Ευχαριστώ πολυ, η αληθεια είναι ότι αυτο σκεφτόμουν να κάνω κ Εγω, αν και πλέον "φοβάμαι" τους υδατάνθρακες! Δεν Θέλω με ΤΙΠΟΤΑ να γυρίσω πίσω στα κιλά που ήμουν! Νιώθω ότι είναι η καλύτερη περίοδος αυτη! Ακομπλεξαριστη και όλα μια χαρα! Εδώ και Ενα μήνα Λοιπόν τρώω καθημερινά Κρέας μαζί με σαλάτα πολυυυ σαλάτα (μαρουλι, λίγη ρόκα και ελάχιστο λαχανο) η Αλήθεια είναι ότι στην αρχη τη φοβόμουν τη σαλάτα αλλα δεν με κόλλησε στα ίδια κιλά, όπως και το γάλα! Πινω Ενα ποτήρι κάθε μέρα Βέβαια δεν είμαι στους 20 υδατάνθρακες ΝΤΑΝ αλλα μια χαρα είμαι κ έτσι, Βασικά Εγω δεν Έχω πρόβλημα να είμαι μόνιμα στη πρώτη φάση απλά μια φορά το μήνα να τρώω μακαρόνια, ή Ενα Τσουρέκι, ή 5 ντολμαδακια! Πχ, αλλα αν το κάνω αυτο θα πάρω κιλά έτσι; Θα ακολουθήσω αυτο που είπες Ρούλα!!! Θα δοκιμάσω και της ΤΕΛΕΙΕΣ συνταγές σου αυτη την εβδομάδα!! (α επίσης την τελευταία φορά που είχα μπει τον σεπτέμβρη είχες ρωτήσει πόσο χρόνων είμαι, είμαι 17) :)

Re: Γεια σας ξαναααααά!!!!! 15 Χρόνια 6 Μήνες πριν #11304

• White
  • Το Άβαταρ του/της White
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Πρόσεχε όμως μην φτάνεις σε ακρότητες... 0 υδατάνθρακες είναι υπερβολικό. Ίσως είναι χρήσιμο να φτιάξεις λίγο την σχέση σου με την διατροφή - η οποία ακούγεται λίγο αγχωμενη. Δεν νομίζω οτι υπάρχει λόγος να είσαι για πάντα στην πρώτη φάση. Μπορείς να προχωρήσεις και στις επόμενες. Μην αγχώνεσαι όμως τόσο - η ζωή δεν περιστρέφεται γύρω από ένα ή δυο παραπάνω κιλά - μην φτάσεις στο άλλο άκρο να βλέπεις ένα κιλό παραπάνω και να παθαίνεις σύμπτωμα πανικού.
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.089 δευτερόλεπτα

Syndication