γεια σας!
ειμαι η αδαμαντία και δεν είμαι καλά

! δυστυχώς ζυγίζω 100 κιλά με ύψος 1,67 και είμαι 31 ετών. κοιτάω τη ζυγαριά και δεν το πιστεύω... το περισσότερο βάρος που είχα ποτέ ήταν τα 87 κιλά. μετά από μια πολύ δύσκολη περίοδο στη ζωή μου επαθα μια σύμπτωμα άγχους, έφτασα τα 79 κιλά γιατί είχα άνορεξία και μετά λαμβάνοντας για ένα χρόνο αντικαταθλιπτικά εφτασα τα 99 κιλά!!!!! αντικαταθλιπτικά=τρελή επιθυμία για υδατανθρακες! παθαινα σύμπτωμα αν δεν ετρωγα κατι με ζαχαρη η ψωμι αλλα δεν με ένοιαζε.. ήθελα να είμαι καλά ψυχικά και εννοείται ότι αυτό είναι που μετρά, παιδιά δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από αυτό.. τα έχω σταματήσει αφού τα μείωσα σταδιακά από τον νοέμβριο.. αλλά έχω για παράσημο τα κιλά.
εχω μπει πολλές φορές εδώ και μπαίνω τακτικά για να ενημερώνομαι. σκέφτομαι σοβαρά να ξεκινήσω την ατκινς για πολλούς λόγους. ο βασικότερος είναι ότι έχω κουραστεί με όλες τις άλλες δίαιτες, καθότι μια ζωή ήμουν γεμάτη και συνεχώς στη προσπάθεια αλλά ποτέ τόοοσα κιλά. νιώθω ότι δεν έχω άλλη δύναμη για να ζυγίζω όλη την ώρα, έχω βαρεθεί όλες τις δίαιτες πείνας και μετρήματος. σκέφτομαι την ατκινς γιατί τουλάχιστον αυτά που επιτρέπονται είναι αρκετά σε ποσότητες και χορταστικά. στόχος μου είναι ξανά τα 79 κιλά και γιατί όχι κάποια στιγμή και τα 69. θέλω να γίνω μανούλα κάποια στιγμή και το βάρος μου με πανικόβάλει..
για το θυροειδή λαμβάνω χαπάκι, λειτουργεί καλά και κάνω και τακτικό έλεγχο. εχω χρόνιο πρόβλημα τριχόπτωσης λόγω κληρονομικότητας (κατέληξα σε αυτό το συμπέρασμα γιατί όλα τ' άλλα είναι εντάξει και το ψάχνω χρόοοονια) και βάζω διαρκώς σκευάσματα και προσπαθώ να συγκρατώ και να συντηρώ μια κατάσταση.. γι' αυτό το λόγω μονο με φοβίζει λίγο η ατκινς αν και θα παίρνω συμπληρώματα.
προσπάθησα να κάνω ατκινς πριν από ενα μηνα για μια βδομαδα αλλα έπεσα στην παγίδα των προιόντων ατκινς, μαδήθηκα οικονομικα και τα πάράτησα.. μετά άρχισα να μπαίνω εδώ και είδα ότι υπάρχουν και άλλες λύσεις.. βασικά ήθελα να τρωω κάτι σοκολατοειδές και στη πρώτη φάση γι' αυτό είχα στραφεί σ' αυτά τα προιότνα, ειχα καταφέρει να χάσω 1,5 κιλό και ένιωθα να μου έχει φύγει το πρήξιμο. γι' αυτο το λόγο το σκέφτομαι ξανά...
θα ξεκινήσω άμεσα και σίγουρα θα μιλάμε!
είναι σημαντικό να μοιράζεσαι πληροφορίες και με άλλους!
ευχαριστώ για τον χρόνο και για τον χώρο σας!!!