Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: Γεια σας κι από μένα!

Γεια σας κι από μένα! 17 Χρόνια 4 Μήνες πριν #1053

• yiannis
  • Το Άβαταρ του/της yiannis
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Νέος κι εγώ (όχι στην ηλικία απαραίτητα, στο site εννοώ) και πρωτάρης από δίαιτα...
Μάλλον είχα κάνει στο στρατό, 3 μήνες πριν απολυθώ και τώρα που το σκέφτομαι ήταν κοντά στην low carb ιδέα. Είχα κόψει πατάτες τηγανητές, μπύρες, γλυκά χωρίς να ξέρω τίποτα για Atkins, έτσι από μόνος μου. Σε 3 μήνες είχα χάσει 12 κιλά.
Τέλος πάντων.
Τώρα προσπαθώ να εφαρμόσω την Ατκινς αλλά δεν τα καταφέρνω πλήρως, δηλ. δεν κάνω την 1η φάση των 20 γρ/ημέρα αλλά έχω μειώσει δραματικά τους υδ/κες που τρώω.Πρέπει χονδρικά να είμαι γύρω στους 30-35γρ. ημερησίως.
Καταλαβαίνω ότι μάλλον οι δύο πρώτες εβδομάδες των 20γρ. πρέπει να είναι σα να λέμε ένα χαστούκι στο μεταβολισμό για να αλλάξει το τροπάρι που ήξερε μέχρι τώρα αλλά δεν είμαι ακόμα έτοιμος για κάτι τέτοιο.
Δεν ξέρω αν κάνω σωστά που το βλέπω έτσι χαλαρά αλλά θα σας πώ μετά από κανά 2 βδομάδες τα αποτελέσματα.
Ο στόχος μου είναι να χάσω 12 κιλά (η ιστορία επαναλαμβάνεται;;;) αλλά εννοείται μ'ενδιαφέρει και να συνεχίσω τη διατροφή αυτή. Η ιστορία της Marina είναι μεγάλη έμπνευση για μένα.
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: Γεια σας κι από μένα! 17 Χρόνια 4 Μήνες πριν #1054

• Hemma
  • Το Άβαταρ του/της Hemma
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Γεια σου νεε.Και εγω καινουργια ειμαι και κανω οτι και εσυ.Δεν ξεκινησα με 20 υδατ.την ημερα αλλα εκοψα τους πολλους.Τρωω εως 50-60 το πολυ.Δεν ξερω αν κανω καλα αλλα στις 2-3 εβδομαδες που το κανω εχω χασει 5-6 κιλα και αρκετους ποντους.Με ενα μικρο υπολογισμο που εκανα καποια στιγμη ειδα οτι ετρωγα λιαν επιεικως 500-800 υδατ. την ημερα.Ας μας πει τη γνωμη του καποιος φιλος/η να δουμε αν κανουμε σωστα 'η οχι.Ειμαι χαρουμενη που χανω κιλα και ποντους.
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.115 δευτερόλεπτα

Syndication