Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2

ΘΕΜΑ: μηπως βρηκα το γιατρικο μου???

μηπως βρηκα το γιατρικο μου??? 15 Χρόνια 8 Μήνες πριν #10372

• paparouni
  • Το Άβαταρ του/της paparouni
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Καλησπερα σε ολα τα μελη αυτου του θπεροχου forum!!Εχει καποιες μερες που σας εντοπισα και δεν αργησα φυσικα να γινω κι εγω μελος!!Λοιπον....εγω και το φαι εχουμε μια σχεση παθους... :lol: οπως σχεση παθους εχω και με τις διαιτες...μια ζωη διαιτες εδω και διαιτες εκει...θελω επιτελους αυτο να τελειωσει....εχω υψος 175 και ειχα φτασει πριν 7 χρονια και σα 100 κιλα....επισης εχω φτασει και τα 52(ανορεξια)..τα εχω περασει ολα....πριν περιπου ενα χρονο ξεκινησα μια προσπαθεια και απο τα 70(π ειναι πανω κατω το βασικο μ βαρος με πολλα βεβαια σκαμπανεβασματα εδω και 5 χρονια) φτανω στα 61!!και μετα τ χαος ....λογω ιδιαιτερων περιστασεων στη ζωη μου(περιπλοκο Θεμα π κραταει χρονια) σπαω για ακομη μια φορα στη ζωη μου και πεταω ολη αυτη την προσπαθεια στα σκουπιδια...καταφερνω λοιπον η μουργα και μεσα σε ενα μηνα εκσφενδονιζομαι και παλι στα 70 με τεραστειεσ βεβαια ποσοτητες φαγητου μιας και εχω τουρμπο μεταβολισμο(που τον πεταω στα σκουπιδια με αυτα που κανω),,,στους επομενουν 2 μηνες εβαλα κι αλλα 5!!75 κιλα λοιπον!!καθε φορα π ξεκινουσα διαιτα στην πρωτη μερα αποτυγχανε...και βρισκω το σαιτ σας....τις 2 πρωτες μερες που προσπαθω να κανω την πρωτη φαση εχασα 5 κιλα(φανταζομαι τα περισσοτερα υγρα)...απλα επειδη δεν εχω εξικιωθει με τη μετρηση υδατανθρακων πηρα την πρωτη μερα 23 και τη δευτερη 30...την τριτη μερα 30 γρ υδατανθρακα και 1700 θερμιδες,,,,την τεραρτη μερα τωρα..............................και εδω θα ηθελα να με βοηθησετε!!!!!εφαγα μονο κοτοπουλο τυρι(2-3 φετες με 0 υδ) 1 καλαμακι χοιρινο λιγο κοτατζ 1 πιπερια 1 αβγο και .....330 γραμ. φουντουκια!!!!!!οι θερμιδες μου βγαινουν 3000 και οι υδατανθρακες ομως οχι πανω απο 25(νομιζω δηλ...)....προσπαθω να μεινω ψυχραιμη γιατι καθε φορα που πανικοβαλομαι τα κανω μανταρα....πειτε μου!!!το εκαψα τελειως???λεω σημερα και αυριο πολυ χαμηλες θερμιδες και κατω απο 10 υδατανθρακες για να εξισορροπησω τις προηγουμενες ημερες...Συγγνωμη για το τεραστειοοοοο ποσταρισμα!!!
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: μηπως βρηκα το γιατρικο μου??? 15 Χρόνια 8 Μήνες πριν #10373

• mammajoanna
  • Το Άβαταρ του/της mammajoanna
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 12
Καλως το..paparouni..Καλως ηρθες κ με το καλο να μεινεις..
Απο ενθουσιασμο σε βρισκω τουρμπο αλλα απο υπολογισμους..αστα να πανε!!
Εν αρχη τα φουντουκια ειναι ξηροι καρποι..δεν επιτρεπονται στην 1η φαση.. κοιταξε στο σαιτ κ βαλε σελιδοδεικτες τους μετρητες, να τους εχεις ευκολους.. γραφε τι τρως (καλυτερα να το κανεις πριν τα φας!! ) κ αν μπορεις ζυγιζε τα υλικα σου..τα 100 γρ φουντουκια εχουν 20 υδατ. στον πινακα του health.in.gr/tools/calories.asp (δεν μπορω να κανω link -στην τεχνολογια σκραπας)..βεβαια δεν ειναι οι καθαροι αλλα σε καποιον μετρητη θα βρεις κ καθαρους..ψαξτο λιγο..το καλο ειναι πως δεν πηρες, παρα μονο καλους υδα. κ περιοριζεται λιγο η πατατα, γιατι δεν εφαγες απ τ απαγορευμενα.. αλλα οι παραπανω θερμιδες κ υδατ. ολο κ κατι θα τσιμπησουν στην ζυγαριτσα..κανονισε να μεινεις χαμηλα τις επομενες μερες για να ισορροπησεις τη ζημια.. κ συνεχισε κανονικα -στους 20 -για οσο εχεις προγραμματισει..το νου σου κ στις θερμιδες..αν ειναι να τσιμπησεις λιγες παραπανω καλυτερα ναναι το πρωι, να προλαβεις να τις καψεις..
Μην εχεις αγχος, δεν κερδιζεις τιποτα, μονο με αποφασιστικοτητα κ προγραμμα..
4-5 γευματα ασφαλη κ λιγο παραπανω δραστηριοτητα..αλλαζεις τροπο ζωης, κ οπτικη για τη διατροφη..δεν ειναι διαιτα..τρωγε ποσοτητες που θα σε χορταινουν, για να μην πεφτεις σε τετοια σφαλματακια..αν πεινασεις φαε, τυρακι σκετο ή με λιγο ζαμπονακι, βαλε κ λιγη μαγιονεζα, το λιπακι θα σε μπουκωσει..
λιγο υπομονη κ θα τρως απ ολα..
καλως ας ηρθες κα παλι κ καλη συνεχεια..

Re: μηπως βρηκα το γιατρικο μου??? 15 Χρόνια 8 Μήνες πριν #10374

• paparouni
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Mammajoanna σε ευχαριστω για την γρηγορη απαντηση!!! :D ? δεν εφαγα πατατα αυτες τις μερες...οσο για τους υδατανθρακες στα φουντοκια ηταν μια μαρκα natural κατι... και εγραφε καθαρους θδατανθρακες 5,7 στα 100γρ...κατι αντιστοιχο βρηκα και σε καποια σαιτς οπως και στο φορουμ εδω...αρα 330γρ επι 5,7 ειναι καπου στους 19 υδατανθρακες ....οσο για τα υπολοιπα π εφαγα μονο η π[ιπερια εχει καποιους...κοτοπουλο τυρια κλπ εχουν 0...αντε να εχουν και τπτ κρυμμενο αντε και τα φουντουκια να εχιυν παραπανω αρα καπου στους 25 καθαροι βγαινουν...διορθωσε με αν και παλι κανω λαθος....βεβαια ειχα και μια αλλη απορια...βλεπω οτι γενικα στο σαιτ μιλαμε για μετριας εντασης ασκηση..το θεμα με εμενα ειναι οτι γυμναζομαι πολυ....στο νερο 3 ωρες αντονης ασκησης καθε μερα χωρια που την υπολοιπη ημερα δεν καθομαι...και αναρωτιομουν αν και παλι ισχυουν τα 20 γρ υδ. στην αρχη...δηλαδη αν για τα δεδομενα μου μ συγχωρειται αζημιως το ν φτανω και καμια μερα στους 25....

Re: μηπως βρηκα το γιατρικο μου??? 15 Χρόνια 8 Μήνες πριν #10379

• mammajoanna
  • Το Άβαταρ του/της mammajoanna
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 12
Καλησπερα,
Οταν λεω πατατα, εννοω ατοπημα, ατασθαλια, λαθος κλπ.. οχι πατατα τροφιμο..!
Αν γυμναζεσαι τοσο πολυ δε νομιζω να χρειαζεσαι κατι παραπανω, οι ρυθμοι απωλειας βαρους κ αποκαταστασης μυικης μαζας, θαναι γρηγοροτεροι.. κοιτα στα σαιτ για τις ημερησιες αναγκες σου σε θερμιδες κ πρωτεινες, πιθανοτατα θασαι σε υψηλοτερο οριο προσληψης.. νομιζω ειναι το ενα FitDay-Free Weight Loss and Diet Journal κ στο health.in.gr/tools/21.asp, ισως να υπαρχουν κι αλλα, δεν ξερω.
Δεν υπαρχει κατι που να μην διορθωνεται.. δε ηταν κ εγκλημα!
Διαβασα οτι αν εχουμε λιγα κιλα για χασιμο ειναι δυνατο να ξεκινησουμε απο επομενο σταδιο με πρισσοτερους υδατ κ ποικιλια τροφων.. νομιζω στη σελιδα του φεις το διαβασα..κοιτα το..οπως κ το ποτε αλλαζουμε φαση..
Οσο ειμαστε καλα κ αποφασισμενοι δεν υπαρχει τιποτα που να μας αλλαξει πορεια απ το στοχο μας.. κ αλλωστε απ τα λαθη μας μαθαινουμε.. αγχος κ πανικος, δεν ειναι στο μενου! cool baby..
Καλη συνεχεια

Re: μηπως βρηκα το γιατρικο μου??? 15 Χρόνια 8 Μήνες πριν #10423

• glaufkos
  • Το Άβαταρ του/της glaufkos
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Cool κι από μένα καλή μου και καλή επιτυχία.
Ίσως να μην είναι ασφαλές έστω και για αυτό το λίγο διάστημα που χρειαζόμαστε για να ξεκινήσουμε και να θέσουμε κάποιες βάσεις αδυνατίσματος, το να βάζουμε την μηχανική και τα αποτελέσματα της δίαιτας πάνω από την υγεία μας.
Η φυλλώδης πρασινάδα με τις βιταμίνες, τις ίνες και τα αντιοξειδωτικά της είναι απαραίτητη καθημερινά. Αποδίδει και ψυχολογικά καθώς θέλει μια έστω υποτυπώδη προετοιμασία και συγκέντρωση στο φαγητό μας αλλά και μας χορταίνει και μας ικανοποιεί σχεδόν όσο ένα γεύμα κακών υδατανθράκων.
Δεν ξεχνάμε και τον λιναρόσπορο, κοπανισμένο, δυο τρεις κουταλιές της σούπας μες την σαλατούλα. Αποτρέπει την χοληστερίνη από το μπει στο σύστημά μας και βοηθά το έντερό μας με τις λιγνάνες που περιέχει.
Η γυμναστική σαφώς βοηθά, καθώς τρώει λίπος εφόσον έχεις περάσει την φάση ενεργοποίησης και δεν έχεις πλέον αποθέματα υδατανθράκων, αλλά δεν σου ανεβάζει το όριο των υ/δ αυτών.
Συνήθως νεαροί άντρες με έντονες δραστηριότητες, έχουν ελαφρά ανεβασμένο όριο.
Η δίαιτα αυτή έχει κάποια τυφλά σημεία, όπου τα απλά μαθηματικά δεν βοηθούν και κάποια δεδομένα ξαφνικά είναι άκυρα. Το σώμα σου μπορεί να σταματήσει να χάνει βάρος στα καλά καθούμενα, το γνωστό <πλατό>, κάτι βέβαια που συμβαίνει σε απώτερα σημεία, όχι στην αρχή. Ή πάλι, τα αναψυκτικά με ασπαρτάμη καμιά φορά σταματούν το αδυνάτισμα χωρίς φανερό λόγο. Κάποιες τροφές επίσης, υποπτεύομαι, από άτομο σε άτομο επιδρούν διαφορετικά. Κύριος ύποπτος πάντως είναι το τυρί σε μεγάλες ποσότητες, μια τροφή πολύ κάτω από την μύτη μας, πολύ βολική, νόστιμη και με ιδιαίτερη χημεία.
Επίσης, τα συμπληρώματα είναι πάντα απαραίτητα, καθώς εμπεριέχουν στοιχεία απαραίτητα στην αποδόμηση του λίπους, στις καύσεις και στην μετατροπή της ενέργειας μέσα στο σώμα μας. Το νεράκι το ίδιο.

Re: μηπως βρηκα το γιατρικο μου??? 15 Χρόνια 8 Μήνες πριν #10424

• paparouni
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
mamajoanna σε ευχαριστω και παλι!!!εχεις τοσο δικαιο σε αυτο το τελευταιο που ειπες...οταν ειμαστε αποφασισμενοι και καλα.....βεβαια το να εισαι καλα ειναι και κατι που δεν εξαρταται παντα απο εσενα!!!παντως πντα προσπαθουμε για το καλυτερο!!Δυστυχως εφυγα κατεπειγοντως για Θεσσαλονικη και επειδη ημουν σε εναν γενικοτερο πανικο την εκανα κομματια τη διαιτα....δεν πειραζει ομως...εχασα μια μαχη και οχι τον πολεμο...τωρα ηρεμησαν καπως τ πραγματα και απο αυριο ξαναξεκιναω αυτη τη φορα πιο αποφσισμενη και πιο ενημερωμενη!!!!απ'οτι καταλαβα στις 2 πρωτες εβδομαδες απαγορευονται οι ξηροι καρποι και γενικοτερα πρεπει να μενω πιστη και στις χαμηλες θερμιδες αν θελω να δω πιο συντομα αποτελεσματα....
glaufko σε ευχαριστω κι εσενα για την απαντηση!!απ'οτι καταλαβα μπορει το τυρι να μην εχει πολλους υδατανθρακες ,αλλα χρειαζεται μετρο στην καταναλωση τ...οσο για τα συμπληρωματα που λες οτι ειναι απαραιτητα τι ακριβως εννοεις??ποια συμπληρωματα πρεπει να παιρνω??
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.190 δευτερόλεπτα

Syndication