Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: Να 'μαι και εγωωω....

Να 'μαι και εγωωω.... 15 Χρόνια 9 Μήνες πριν #10204

• silver
  • Το Άβαταρ του/της silver
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Γεια σας ειμαι η Λια και χαιρομαι πολυ που μπηκα στην ωραια παρεα σας..!! :D D D
Εμαθα για την διατροφη Ατκινς στις 11/10 το βραδυ και την επομενη αρχισα φανατικα αφου πρωτα ειχα διαβασει τα παντα μεσα σε αυτο το φορουμ!!
Ειμαι 30χρονων, 1.69 και ξεκινησα την διατροφη με 95 cowsleep wsleep κιλα...τωρα βρισκομαι στα 92 και ειμαι πολυ χαρουμενη.Ο στοχος μου ειναι τα 75 κιλα και βλεπουμε.
Ομολογω οτι δεχθηκα μεγαλη αρνητικοτητα ως προς την επιλογη μου αυτη απο φιλους και συγγενεις καθως μου φωναζαν οτι δεν ειναι δυνατον να χασεις κιλα με τοσο κρεας, αυγα, λαδια και οτι θα "πνιγω" στην χοληστερινη και αλλα τετοια τραγικα... :twisted: Εγω παλι νομιζω οτι ολα θα πανε πολυ καλα!!!Σημειωτεον οτι ειναι η πρωτη φορα στην ζωη μου που κανω διαιτα :?: καθως τα κιλα ανεβαιναν με τα χρονια και σχεδον τα συνηθιζα...μεχρι που τον τελευταιο χρονο λογω διακοπης καπνισματος εβαλα 12 περιπου κιλα και ολα γυρω απο την μεση μου...φρικη!!
Μεχρι πριν λιγο καιρο δηλωνα φανατικη "υδατανθρακοφαγος" και "γλυκατζου" :lol: αλλα 10 μερες τωρα δεν μου εχουν λειψει ουτε στιγμη...καλως σας βρηκα λοιπον!!!! sitepoint_smilie_v1_2 tepoint_smilie_v1_2
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: Να 'μαι και εγωωω.... 15 Χρόνια 9 Μήνες πριν #10205

• namaste
  • Το Άβαταρ του/της namaste
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
καλώς ήρθες πρώην γλυκατζού και νυν φάν της Ατκινσ...καλή αρχή και καλή δύναμη!

Re: Να 'μαι και εγωωω.... 15 Χρόνια 9 Μήνες πριν #10207

• stef
  • Το Άβαταρ του/της stef
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
silver έγραψε:
...Ομολογω οτι δεχθηκα μεγαλη αρνητικοτητα ως προς την επιλογη μου αυτη απο φιλους και συγγενεις καθως μου φωναζαν οτι δεν ειναι δυνατον να χασεις κιλα με τοσο κρεας, αυγα, λαδια και οτι θα "πνιγω" στην χοληστερινη και αλλα τετοια τραγικα...
Join the club :) και welcome2 lcome2
Μην ακούς κανέναν, κάνε τη διατροφή ευβλαβικά και σε λίγο καιρό θα σε ρωτάνε πώς τα κατάφερες!!!
Και είμαστε κι εμείς εδώ grouphug ouphug

Re: Να 'μαι και εγωωω.... 15 Χρόνια 9 Μήνες πριν #10223

• Evita35*lol!
  • Το Άβαταρ του/της Evita35*lol!
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Kαλη αρχη silver και δεν χρειαζεται να κοψεισ τα γλυκα αφου εισαι γλυκατσου εδω εχουμε πολυ ωραιεσ συνταγεσ με γλυκα εξαλου αυτο ειναι που κρατησε εμενα και συνεχιζω ακαθεκτη.

Re: Να 'μαι και εγωωω.... 15 Χρόνια 9 Μήνες πριν #10226

• silver
  • Το Άβαταρ του/της silver
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Eυχαριστω για το καλωσορισμα κοριτσια!! wordthanx rdthanx wordthanx rdthanx
δυστηχως ή ευτυχως θα περασει καιρος για να μπορεσω να φαω γλυκακι, ειμαι στην πρωτη φαση ακομα και εχω καμια 20αρια κιλακια για να περασω στην επομενη...χεχε!!
nono no Δεν ζοριζομαι ομως, δεν νιωθω να μου εχει λειψει κατι προς το παρον....!!
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.082 δευτερόλεπτα

Syndication