Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2

ΘΕΜΑ: κολλησα.όχι τώρα, εδω και αιώνες

κολλησα.όχι τώρα, εδω και αιώνες 17 Χρόνια 5 Μήνες πριν #896

• φωτεινούλα
  • Το Άβαταρ του/της φωτεινούλα
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
γεια σας γεια σας.
είμαι η φωτεινη,21 και αυτή την στιγμή 79 κιλά και μόλισ 1.63....
στόχος μου είναι να φτάσω τα 60-65 κιλά που έχω να δω στη ζυγαριά από το Δημοτικό!!!
ξεκίνησα ατκινς εδώ και 48 μέρες και κάνω ακόμα ενεργοποίηση!
όταν ξεκίνησα ήμουν 84 οπότε κάτι έχω καταφέρει.
τον τελευταίο μήνα όμως η ζυγαριά μου θύμωσε.
μου τα κρατάει μαζεμένα μάλλον...
και ναι δεν έχω ξεφύγει καθόλου από τα 20γρ υδατ.Μέχρι πρόσφατα κι όλας έτρωγα μόνο 3 φλυτζάνια σαλάτα υδατανθρ τη μέρα.είχα μπερδευτεί από το βιβλίο όπως πολύσ κόσμος απ' ότι φαίνεται.
βεβαια από πόντους κάτι γίνεται αλλά πώς γίνεται να μην πέφτουν κιλά;δεν το καταλαβαίνω αυτό με τον όγκο του λίπους και το βάρος του.
αρχισα με
μέση 85 τώρα 81
κοιλιά 115 τώρα 100 - 15
γοφοί 111 τώρα 107 - 4
στήθος 111 τώρα 102 - 9
μπράτσο 35 τώρα 33 - 2

είναι εντάξει αυτά;πώς θα ξαναενεργοποιηθώ;πώς θα χάσω περισσότερα;
μήπως πρέπει να πάω στην 2 φάση;
όμως έχω χάσει μόνο τα 5 από τα 20 που θέλω συνολικά
μένουν δλδ αλλα 15!!

ασχετο: χάρη σ'εσας έμαθα οτι υπάρχουν ατκινς στην ελλάδα!!!
αυτό με βοήθησε πάαααααρα πολύ γιατί τα εψαχνα καιρό!!!
φιλάκια πολλά!!
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: κολλησα.όχι τώρα, εδω και αιώνες 17 Χρόνια 5 Μήνες πριν #899

• mamamaria
  • Το Άβαταρ του/της mamamaria
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
αχ φωτεινουλα, ποσο μου θυμιζεις... εμενα! οταν πριν χρονια πρωτοξεκινησα την ατκινς ημουν ακριβως στα κυβικα σου. κι εγω τον πρωτο μηνα ειχα χασει 5 κιλα και μετα κολλησα για αλλον ενα χωρις να πεφτω ουτε γραμμαριο. το πλατω θελει πεισμα. μετα απο μερικες βδομαδες αρχισα να χανω με πολυ καλους ρυθμους και σε 1,5 μηνα εφτασα τα 63 κιλα οπου και ξανακολλησα για αλλον ενα μηνα περιπου. εκει την ψωνισα τελειως. ημουν τοσο κοντα και δεν αντεχα να περιμενω παραπανω. τα βροντηξα και για 2 μερες εφαγα, εφαγα... και μ'εφαγαν οι τυψεις! ξαναενεργοποιηθηκα και ξαφνικα αρχισα να χανω. πολυ πολυ γρηγορα κατεβηκα στα 57! τοτε σκεφτηκα πως ο οργανισμος πιθανον να ταρακουνιεται απο το σοκ της "φτου κι απ'την αρχη" ενεργοποιησης. τωρα με το εκζεμα βεβαια δεν εχω την πολυτελεια να τρωω μονο και μονο για να ξεκολλαω τη ζυγαρια, αλλα δεν μου χρειαζεται κιολας. ο αντρας μου ομως το κανει αρκετα συχνα. ενδεικτικα να σου πω πως τοτε, πριν 4 χρονια οι μετρησεις μου -ακομα κραταω το τετραδιακι- ειχαν ως εξης: μεσα σε 6 μηνες κοιλια απο 83 εκ πηγα στα 73, περιφερεια απο 106 στα 95 και μηρος απο 64 στα 55. ετσι ειμαι και τωρα στο περιπου. γιατι δεν το δοκιμαζεις το κολπακι; δεν εχεις τιποτα να χασεις περα απο κιλα, αν λειτουργησει και σε σενα!

Re: κολλησα.όχι τώρα, εδω και αιώνες 17 Χρόνια 5 Μήνες πριν #902

• Marina
  • Το Άβαταρ του/της Marina
  • Αποσυνδεμένος
  • Administrator
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 16
Καλημέρα και από εμένα. Τελικά εμείς που κάνουμε χρόνια την Άτκινς, έχουμε βρει τρόπους να ξεπερνάμε τους σκοπέλους! :D

Όπως είπε σοφά και η μαμά μαρία ο οργανισμός δεν είναι ρομποτάκι. Αν ήταν θα κάναμε όλοι μια υποθερμιδική και θα τελειώναμε.

Πρώτον Φωτεινούλα, συγχαρητήρια για τους πόντους! Αυτό σημαίνει πως τώρα είσαι πολύ πιο υγιής, με λιγότερη κυταρρίτιδα και λιγότερο λίπος!

Κάνε απλά κολπάκια όπως το να ανεβοκατεβάζεις από την μια μέρα στην άλλη, υδατάνθρακες και θερμίδες και θα δεις ξανά τον οργανισμό να παίρνει μπρος. Α ναι. Και υπομονή και επιμονή ε; :D
Να σε προσέχεις, Marina

Re: κολλησα.όχι τώρα, εδω και αιώνες 17 Χρόνια 5 Μήνες πριν #910

• φωτεινούλα
  • Το Άβαταρ του/της φωτεινούλα
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
κορίτσια ευχαριστώ αφάνταστα!!
σημερα και αυριο θα αυξήσω τους υδατάνθρακες.ξέρω οτι θα θεωρούνταν καλύτερο να τους μειώσω όμως για καιρό έτρωγα μόλις 5 γραμ τη μέρα και δεν ξεκόλλαγα με τίποτα.!!οπότε...
μετα από αυτές τις δύο μέρες θα ξαναγυρίσω στην ενεργοποίηση.
και μετά θα σας πώ τί έγινε!!!
φιλάκια!

Re: κολλησα.όχι τώρα, εδω και αιώνες 17 Χρόνια 5 Μήνες πριν #929

• katerina27
  • Το Άβαταρ του/της katerina27
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 10
καλημερα παιδια!!! τελικα αποτι βλεπω ολοι αντιμετωπιζουμε το 'κολλημα" εκει στα 5-6 κιλα! προφανως οταν χανονται τα υγρα να υποθεσω κ ξεκιναει το λιπος.. εκεινο παντως το σκαλοπατι ειναι δυσκολο, βλεπω πως ολοι κολλαμε περιπου μηνα κ παραπανω εκει μεχρι να το ξεπερασουμε, τελικα οντως εκεινη η διαφορα της διαιτας που λεγαμε, το να μπορω να φαω παραπανω υδατ. 1 φορα την εβδομαδα η τις 2 εβδομαδες νομιζω πως με βοηθησε λιγο εμενα. αρχισε παλι να πεφτει η ζυγαρια εχασα 1κιλο επιπλεον απο τοτε πουξεκινησα αυτην την παραλλαγη, τωρα 2 εβδομαδες

Re: κολλησα.όχι τώρα, εδω και αιώνες 17 Χρόνια 5 Μήνες πριν #936

• foteinoula
  • Το Άβαταρ του/της foteinoula
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
ekana 2 meres tin auksisi ton idatanthrakon.
kai ksana arxisa energopoiisi.
simera einai i deuteri mera tis epistrofis mou.
elpizo apo aurio na giriso sta idia kila (giati pira 1!!!) kai na do kapoia diafora.
elpizo auto to 1 pou pira na sxetizetai me tin periodo h me katakratisi igron
giati den efaga kai toso poli 2 meres!!!

yg.signomi gia tous agglikous xaraktires alla ekana format kai to word den iparxei akoma.
tin epomeni fora tha eimai entaksi!
filakia se olous
epimoni kai ipomoni!!!
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.197 δευτερόλεπτα

Syndication