Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2

ΘΕΜΑ: σαν πολύ γρήγορα δεν κόλλησα;

σαν πολύ γρήγορα δεν κόλλησα; 16 Χρόνια 2 Μήνες πριν #8380

• eirinoula
  • Το Άβαταρ του/της eirinoula
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
ρε παιδια!
κάνω άτκινς εδώ και 3 εβδομάδες, την πρώτη εβδομάδα έχασα 4 κιλά και τη δεύτερη 900 γρ.! είχα περίοδο μέσα στη δεύτερη εβδομάδα μεν, αλλά έκτοτε δεν ξεκολλάει η ρημάδα η ζυγαριά!
δεν ξεπερνάω ποτέ το όριο των 20, θα έλεγα ότι μάλλον παρακάτω είμαι κάθε μέρα, έως και πολύ παρακάτω!
τρώω κρέας, ψάρι, λίγη σαλάτα, καθόλου φρούτα! καφέ πίνω μάυρο κι άραχλο κι αυτό λίγο, αναψυκτικά καθόλου έως ελάχιστα.
γιατί ρε παιδιά εγώ δεν έχω τα εντυπωσιακά αποτελέσματα που περιγράφουν όλοι;
σνιφ, τι να κάνω;
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: σαν πολύ γρήγορα δεν κόλλησα; 16 Χρόνια 2 Μήνες πριν #8381

• bouklitsa
  • Το Άβαταρ του/της bouklitsa
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Βρε Ειρηνούλα μην απογοητεύεσαι!!!!
Καταρχήν απο προσωπική μου εμπειρία θα σου πω, πως όταν αδιαθετώ, μετα απο περίπου μιάμιση εβδομάδα φεύγει το επιπλέον βάρος που προκαλείται απο την κατακράτηση!
Στο όριο των υδατανθράκων είσαι εντάξει, αλλα μήπως το παρακάνεις λίγο με τις θερμίδες? Θέλω να πω τρως αρκετά μέχρι να χορτάσεις ή τρως ακόμα και αν δεν πεινάς άλλο???
Μην αγχώνεσαι, ο κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός και η πρόοδος της απώλειας κιλών εξαρτάται και απο το πόσα κιλά έχεις να χάσεις. Κάποιος στα 100 θα χάνει πολύ πιο γρήγορα απο κάποιον στα 70.
Θα σου δώσω μια συμβουλή που μου την έδωσε κι εμένα κάποια κοπέλα απο εδώ. Δώσε χρόνο στον εαυτό σου. Οτι θα έχεις αποτελέσματα είναι σίγουρο, αλλά μην απογοητεύεσαι απο ένα κόλληματάκι. Άσε και το άλλο. Μπορεί η ζυγαριά να μην δείχνει μεγάλη απώλεια, αλλά μήπως έχεις χάσει πόντους??? Για μένα το σημαντικότερο είναι να χάνω πόντους!
Κάνω την δίαιτα απο την Πέμπτη, δεν έχω ζυγιστει (θα ζυγιστω Πέμπτη πρωι) και ήδη νιώθω το παντελόνι μου πιο μπόλικο!!!
Κάνε υπομονή και θα τα καταφέρεις!! sitepoint_smilie_v1_2 tepoint_smilie_v1_2

Re: σαν πολύ γρήγορα δεν κόλλησα; 16 Χρόνια 2 Μήνες πριν #8382

• angelosssss
  • Το Άβαταρ του/της angelosssss
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Εχει δικιο η bouklitsa.

Εγω ξεκινησα στις 15-16/2 και μεχρι 15/3 ειχα χασει 10 κιλα. Μετα κολλησα για 25 μερες στα ιδια και μετα απο 20 μερες εχασα αλλα 6 κιλα.

Μην πτοεισαι απο τα κολληματα. Θελει το χρονο του. Οταν χανεις κιλα το σωμα το πιανει το πεισμα... Αλλα αν πεισμοσεις εσυ περισσοτερο τοτε εχεις αποτελεσμα. Επισης βοηθαει παρα πολυ και η γυμναστικη. Αυτο που μου ειπε η γιατρος μου αλλα και τα μελη εδω ειναι οτι αν το σωμα δεν γυμναζεται επιτιθεται στους μυες για παραγωγη ενεργειας και οχι στο λιπος!

Ειμαι 3,5 μηνες στην atkins και εχω χαιρετησει 20 ολοκληρα κιλα και παρα (μα παρα) πολλους ποντους κατω! Συνεχισε και θα εχεις αποτελεσμα σιγουρα!

Επειδη εχω και γω προβληματα υποθυροειδισμου και προσφατα το ανακαλυψε το τσακαλι η γιατρος μου, θα σου προτεινα να το ελεγξεις και συ, εαν υπαρχει ιστορικο θυροειδη γενικοτερα στην οικογενεια σου.

Παντως οπως και να εχει αν επιμεινεις θα εχεις αποτελεσματα αλλα πανω απ'ολα διασκεδασε την διατροφη σου διοτι διαιτα αυτο που κανουμε δεν ειναι :lol: Σκαμε στο φαι και χανουμε κιλα!

Re: σαν πολύ γρήγορα δεν κόλλησα; 16 Χρόνια 2 Μήνες πριν #8386

• eirinoula
  • Το Άβαταρ του/της eirinoula
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
προσέχω πολύ τις ποσότητες, δεν τρώω πολύ, τρώω λίγο, σαν να χορταίνω πιο εύκολα! αφού παραλείπω και γεύματα,ιδίως τα ενδιάμεσα, ίσως αυτό να μην κάνει, αλλά αφού δεν πεινάω!... ίσως να φταίει ότι το βραδινό το τρώω πολύ αργά κάποιες φορές, μετά τις 11! τι να κάνω, αφού κοιμίσω τη μικρή και έρθει και ο ανδρας, μας αρέσει να τρωμε μαζί στο ήσυχο σπίτι, λέτε αυτό να φταίει!!;;

Re: σαν πολύ γρήγορα δεν κόλλησα; 16 Χρόνια 2 Μήνες πριν #8432

• sofia
  • Το Άβαταρ του/της sofia
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
ποιοι ολοι περιγραφουν εντυπωσιακα αποτελεσματα και μονομιας? δεν ειναι ολοι το ιδιο καθε οργανισμος εχει τις ιδιαιτεροτητες του.αν μιλησω για μενα ας πουμε τα κιλα που εχασα - 19- ως τωρα-τα εχασα απο τις γιορτες ουσιαστικα καιμετα .κολλησα απειρες φορες μεχρι τωρα.αλλα πεισμωσα δεν το εβαλα κατω .οσο εβλεπα τη ζυγαρια να κολαει τοσο εκανα περισσοτερα χιλιομετρα στο ποδηλατο μου(στατικο α προπο).παντως ηαπωλεια κιλων με αργο σταθερο ρυθμο εινα πολυ προτιμοτερη απο το να τα χανεις γρηγορα και να τα παιρνεις γρηγορα παλι .γιατι δεν συνδυαζεισ και κινηση ταυτοχρονα εστω και καπως πιο ηπια -περπατημα πχ?

Re: σαν πολύ γρήγορα δεν κόλλησα; 16 Χρόνια 1 Μήνας πριν #8588

• djkarakat
  • Το Άβαταρ του/της djkarakat
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
geia sas!!!!
blepo re paidia exete k alloi tetoio thema..ego exasa 10 kila se 2 vdomades, meta ts epomenes 2 exasa 2 alla k arketous pontous, zygizomai thn epomenh vdomada, eixa xasei 4 kila kai akrivos thn epomenh (eno ekana thn diaita kanonika) exasa miso kilo.k ennoeitai pos apogohteythka..entaksu den perimena na xa xasei pali 4 kila se mia bdomada, alla esto 2????bebea den epina katholou nero.anti gia nero, epina frappe (sketo)..dn ksero an epirease k ayto gt h alitheia eine oti xalaei tn metabolismo..alla toso polu???

ti na po?? den ksero!!!!! to sigouro eine oti prepei na t sunexisoume, gt o epimenon nika!!!!!!!!
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.212 δευτερόλεπτα

Syndication