Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: Κολλημα...

Re: Κολλημα... 15 Χρόνια 6 Μήνες πριν #11139

• katerina27
  • Το Άβαταρ του/της katerina27
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 10
βρε αγγελε μου μηπως δεν ειναι εντελως αναγκη ταν λεμε να προσθεσουμε λιγο υδατανθρακες να ξεφευγεις κ τοσο πολυ!!! πας στο εντελως αντιθετο ακρο! συμφωνω οτι 1-2 φορες δουλεψε αλλα δε θα δουλευει συνεχεια! καλο θα ειναι να επιμενεις στο προγραμμα κ να προσθετεις πρωτα καλους υδατανθρακες κ οχι ολα τα φουλ απαγορευμενα με την πρωτη!!! κανε κ το κολπακι με το ξεκολλημα που εχουμε πει με τις χιλιες θερμιδες κ τα 5 γευματα κ βλεπουμε μετα! ειναι αναμενομενο να δυσκολεψει λιγο η κατασταη γτ ειναι αρκετα τα κιλα που θες να χασεις κ ο οργανισμος σου εχει βολευτει! μπορει να περασει πολυ μεγαλο χρονικο διαστημα χωρις να χασεις γραμμαριο αλλα με το να του δινεις αμεσως αυτα που του στερεις δε βοηθας!! πρωτον γτ η διαδικασια καυσης του λιπου σταματαει κ 2ον κ ουσιαστικοτερον γτ το εμαθες το "παιχνιδακι" ο οργανισμουλης σου! (ας βαρεσω λιγη κρατη αφου θα μου δωσει αυτο που θελω!!) το ξερω ειναι κουραστικο κ απογοητευτικο να στερησε κ να μη χανεις αλλα πιστεψε με θελει προπσθεια! αν ολοι χαναν σε ενα μηνα ολα τα κιλα τοτε δεν θα υπηρχε κανενας ανθρωπος με περιττο βαρος!!! θελει προσπαθεις κ κυριως επιμονη!! μην απογοητευεσαι!!!!!! goodluck odluck sitepoint_smilie_v1_2 tepoint_smilie_v1_2
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: Κολλημα... 15 Χρόνια 6 Μήνες πριν #11142

• angelosssss
  • Το Άβαταρ του/της angelosssss
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Μα δεν απογοητευομαι! Καθε αλλο ειμαι καλυτερα απο ποτε. Απλα το εφαρμοσα σαν τελευταια λυση.

Το ιδιο συστημα μου προτεινε και η γιατρος μου η οποια υποστηριζει την διατροφη ατκινς. Μου ειπε οτι οταν ο οργανισμος για μεγαλο χρονικο διαστημα επεξεργαζεται συνεχεια τα ιδια πραγματα τοτε συνηθιζει και "ξεχναει" ποια ειναι αυτα που πρεπει να καψει και ποια να αποθηκευσει. Γι'αυτο ολες οι διαιτες εχουν κολληματα. Οταν υπενθυμιζεις στον οργανισμο σου ποια "κανουν κακο" τοτε ξαναρχιζει η ολη διαδικασια απο την αρχη.

Απο ξενα φορουμς που ειδα αναλογα με τα δικα μας, καποιοι προτινουν το σταματημα της διατροφης για μια εβδομαδα ειτε και μηνα προτρεποντας να παρεις και 1-2 κιλα και να ξαναξεκινας απο την φαση 1.

Εγω παλι το εκανα για 3 μερες. Για τις επομενες 3 θα μεινω κατω απο τους 5 υδατανθρακες και μετα θα μπω κανονικα στην διατροφη μου.

Ολα θα πανε μια χαρα οπως και να εχει :D D

Re: Κολλημα... 15 Χρόνια 6 Μήνες πριν #11144

• agapi
  • Το Άβαταρ του/της agapi
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
πιστευω οτι θα ξεκολλησεις τωρα αγγελε...λογικο μετα απο τοσα πολλα κιλα που εχασες...καλη δυναμη...
[url=http://lilyslim.com:ni4n2g9y]
[/url]

Re: Κολλημα... 15 Χρόνια 6 Μήνες πριν #11151

• Andrikos
  • Το Άβαταρ του/της Andrikos
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
angelosssss έγραψε:
Μα δεν απογοητευομαι! Καθε αλλο ειμαι καλυτερα απο ποτε. Απλα το εφαρμοσα σαν τελευταια λυση.

Το ιδιο συστημα μου προτεινε και η γιατρος μου η οποια υποστηριζει την διατροφη ατκινς.

Οι γιατροί έχουν πολύ επιδερμικές γνώσεις σε τέτοια ζητήματα - είναι άλλο το αντικείμενο τους - συγγενές κάποιες φορές αλλά δεν έχουν την απαραίτητη κατάρτιση.

Re: Κολλημα... 15 Χρόνια 6 Μήνες πριν #11159

• angelosssss
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Andrikos έγραψε:
angelosssss έγραψε:

Το ιδιο συστημα μου προτεινε και η γιατρος μου η οποια υποστηριζει την διατροφη ατκινς.

Οι γιατροί έχουν πολύ επιδερμικές γνώσεις σε τέτοια ζητήματα - είναι άλλο το αντικείμενο τους - συγγενές κάποιες φορές αλλά δεν έχουν την απαραίτητη κατάρτιση.

Διατροφολογος με ειδικοτητα στην Αγγλια, δεν νομιζω να μην εχει τις καταλληλες γνωσεις. Επισης ειναι κουμπαρα μας και πολυ καλη φιλη.

Re: Κολλημα... 15 Χρόνια 6 Μήνες πριν #11163

• angelosssss
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Ποιος ειπε οτι δεν δουλευει! :lol: :lol:

-1,5 κιλο σε μια βδομαδα! :lol: :lol:

Και ναι. Ξεκολλησα! dance nce dance nce
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.102 δευτερόλεπτα

Syndication