Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: Κολλημα...

Re: Κολλημα... 16 Χρόνια 3 Μήνες πριν #7927

• lydia
  • Το Άβαταρ του/της lydia
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
3 κιλά σε ένα μήνα δεν είναι απαραίτητα λίγα. Αν τα χάνεις αργά τα κρατάς και περισσότερο καιρό!

Δεν πίνεις πολύ νερό πάντος.Εγω που είμαι 67 κιλά, και γυμνάζομαι μάλλον λιγότερο από εσένα πίνω 4-6 μπουκαλάκια τη ημέρα=2-2.5 λίτρα. Άρα εσυ πίνεις πολύ λίγο αναλογικά και με τα κιλά σου .Αυτό δε βοηθάει στις καυσεις και την ενυδάτωση φυσικά.

Στο φαγητό πάντος δε τρώς πολύ, και εγώ σε ποσότητα τόσο τρωω και χάνω αργά. Φάε σαλατούλα 2 φορές την ημέρα.Το μαρούλι είναι μαγικό! Και λίγα λιπαρά παραπάνω ρε παιδάκι μου. Κάνε πιο νόστιμη τη διατροφή σου.

Επίσης μη κοιτάς μόνο τα κιλά σου, κοίτα και τη μυικά μάζα. Μπορεί να έχασες λίπος και να αυξησες μυική μάζα( θα το καταλάβεις αν ο όγκος σου οπτικά μειώνεται) . Οι μυς ζυγίζουν παραπάνω, σχεδόν το διπλάσιο.

Πάντος μπράβο σου για την πρόοδο-εγώ τη θεωρώ μεγάλη. Είναι αξιέπαινο το πόσο προσηλωμένος είσαι και ότι γυμνάζεσαι τόσο. Η άσκηση είναι το Νο 1 σε διάιτα.

Συνέχισε γερά και μόνο καλό θα σου κάνει. Τώρα μεταξύ μας αν χάσουμε 20 κιλά σε 3 μήνες ή σε 5 έχει διαφορά? Εδώ προσπαθούμε για το υπόλοιπο της ζωής μας.
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: Κολλημα... 16 Χρόνια 3 Μήνες πριν #7936

• Nicolin
  • Το Άβαταρ του/της Nicolin
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Μπράβο σου βρε Άγγελε! bravo avo bravo avo bravo avo
Για την Άτκινς δεν είμαι σε θέση να συμβουλεύσω, μιας και είμαι στο ψάξιμο κ εγώ αλλά έχω να σου πω κάτι σημαντικό για την γυμναστική: η άσκηση είναι πολύ σημαντική για την υγεία μας κ την εμφανισή μας αλλά η κάθε άσκηση έχει τον σκοπό της και το αποτέλεσμα της.
Οι πολεμικές τέχνες, εκτός απο φιλοσοφία ή και χόμπυ, είναι κ φοβερή άσκηση για το σώμα. Τα βάρη πάλι είναι άλλου παπά ευαγγέλιο: κάνουν τους μύες πιο δυνατούς και γραμμώνουν και την εμφανίση, αλλά δεν είναι κατάλληλη άσκηση για κάποιον που θέλει να χάσει όσα κιλά όσα εσύ. Αν κάνεις βάρη, θα σε συμβούλευα να μην βάζεις πολλά κιλά και να μην το κάνεις πάνω απο 2 φορές την εβδομάδα.
Άντιθετα σε αυτή τη φάση θα σε βόηθαγε τρομερά η αερόβια άσκηση: τρέξιμο, ποδήλατο, κολύμπι, τέννις και γενικά ότι σε κάνει να ιδρώνεις :P είναι ένα κ ένα για την περίπτωση σου.
Και όταν έχεις χάσει την πλειοψηφία των κιλών που θες, μπες και σε ένα πρόγραμμα με βάρη και όπως λέει και μια φίλη παραπάνω, μέχρι τα 25 σου θα έχεις κάψει πολλές καρδιές ;)

Καλή συνέχεια!
Ευτυχισμένη με Ατκινς

Re: Κολλημα... 16 Χρόνια 3 Μήνες πριν #7943

• angelosssss
  • Το Άβαταρ του/της angelosssss
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Πω πω τι καταιγιδα πληροφοριων ειναι εδω :lol: .

Σας ευχαριστω ολες και ολους για τις συμβουλες και τις υποδειξεις. Τις φραουλες τις περιορισα σε 1 φορα την εβδομαδα. Lydia εκει που γραφω για το νερο εννοουσα 3χ1,5L νερο, οχι 3 μπουκαλακια νερο, αλλα ετσι οπως το διατυπωσα ετσι φαινεται, :lol: .

Οσο αφορα τα υπολοιπα που αναφερεται, κανω βαρη με 8κιλα και πολλες επαναληψεις που ειναι για αυξηση των καρδιακων παλμων και εφυδρωσης = καυσεις. Δεν κοιταω ακομα για γραμμωσεις και ογκους, οταν κατεβω στα 100 κιλα τοτε θα προσθεσω και ασκησεις ογκου κλπ.

Παντως στο θεμα των κιλων αυτη την στιγμη ειμαι 16 κιλα ελαφρυτερος και μειον πολλους ποντους. Σε παντελονια απο το 58 κατεβηκα στο 46 (!) ενω στα μπλουζακια απο το 4XXL ειμαι στο XXL με XL.

Marina σε ευχαριστω για την υποδειξη με τις (υπουλες) φραουλες :P . Οτι και να φτιαξω (εγω μαγειρευω γενικοτερα) το φτιαχνω με (τονους) ελαιολαδο. Τηγανιζω με ελαιολαδο, πολυ επισης στις σαλατες αλλα και σε γενικοτερα οποιοδηποτε γευμα σηκωνει λαδι. Την μαγιονεζα δεν την συμπαθω ιδιαιτερα οποτε κατι αναλογο για να την αντικαταστησω?

Παντως οπως και να εχει μου φαινεται οτι ο οργανισμος μου εχει αρχισει να ξεκολαει. Απο τις 22 Απριλιου που ποσταρα πρωτη φορα εχω χασει σημερα αλλα 2,2 κιλα, αλλα το θεϊκοτερο ειναι οτι χανω λιπος και νερο. Γνωριζω οτι θα χασω και μυϊκη μαζα αναγκαστικα αλλα στο λιγοτερο δυνατο επιπεδο.

Καλη συνεχεια και καλο κουραγιο σε ολους μας, επιθεση και ολα θα πανω οπως τα θελουμε! :D D D

Re: Κολλημα... 16 Χρόνια 2 Μήνες πριν #8137

• angelosssss
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Επειδη η χαρα δεν πρεπει να κρυβεται, θα τα πω για να φτιαξω και την δικη σας διαθεση και να δωσω κουραγιο.

Εδω και περιπου ενα μηνα το σωμα μου ειχε κολλησει στα ιδια κιλα, 120-121 συνεχεια.

Σημερα λοιπον αφου ανεβηκα οπως καθε βδομαδα, ειδα οτι εφτασα στον πρωτο μου στοχο!

117,5! Επιτελους το σωμα μου καταλαβε οτι δεν θα το βαλω κατω :lol: :lol: .

Το αποτελεσμα: 18 κιλα down πριν κλεισω τους 3 μηνες στην atkins. Επομενος στοχος τα 100 κιλα! μετα απο κει τα 90 και μετα τα 85 και 80.

Καλη συνεχεια σε ολους και ολα θα πανε οπως τα θελουμε!

Thank you dr. atkins!!!!!!!!! angel gel :D dance nce dance nce

Re: Κολλημα... 16 Χρόνια 2 Μήνες πριν #8270

• angelosssss
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Καλησπερα σε ολους και ολες,

σημερα παρελαβα τα αποτελεσματα των εξετασεων αιματος που εκανα.

Εχουμε και λεμε:
Εκανα επισης και τον ιανουαριο (1,5 μηνα πριν ξεκινησω την ατκινς) και τα αποτελεσματα ηταν ολιγον σοβαρα. Τα σημερινα ειναι (παραθετω τα σημαντικοτερα):

Χοληστερινη απο 194 -- 177(!) οριο >200
Τριγλυκεριδια απο 184 -- 85 (!) οριο>180
ζαχαρο απο 95 -- 55 (!) οριο>100
tsh (θυροειδης) απο 4,6 ---3,00 (!!!) οριο 4,4

Απιστευτο? κι ομως εγινε μιας και ουτε η παθολογος μου το πιστευε και με εστειλε για 2η εξεταση :lol:
Δεν μπορει να πιστεψει οτι τρωγοντας κρεατα αυγα τυρι και σαλατες μπορεις να εχεις τετοια θεαματικα αποτελεσματα. Δηστυχως οι περισσοτεροι γιατροι στην Ελλαδα ειναι πολυ κλειστομυαλοι και οπισθοδρομικοι στα θεματα της διατροφης.

Το θεμα για μενα ειναι οτι μετα απο 3 μηνες ειμαι πλεον στα 116,8 σχεδον 20 κιλα κατω απο το αρχικο μου βαρος.

Ελπιζω να σας εφτιαξα την ημερα :D D D D D η δικια μου ειναι η καλυτερη απο ποτε!

Re: Κολλημα... 16 Χρόνια 2 Μήνες πριν #8271

• Marina
  • Το Άβαταρ του/της Marina
  • Αποσυνδεμένος
  • Administrator
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 16
Αυτά και αν είναι καλά νέα!

Και δεν είσαι ο μόνος. Είναι συχνό φαινόμενο ανάμεσά μας, να έχουμε εξετάσεις που μας δείχνουν μια 10ετία νεότερους.

Να βάλεις και την παθολόγο στην Άτκινς. Κάνει καλό και στην κυτταρίτιδα. ;)
Να σε προσέχεις, Marina
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.108 δευτερόλεπτα

Syndication