Πω πω τι καταιγιδα πληροφοριων ειναι εδω

.
Σας ευχαριστω ολες και ολους για τις συμβουλες και τις υποδειξεις. Τις φραουλες τις περιορισα σε 1 φορα την εβδομαδα. Lydia εκει που γραφω για το νερο εννοουσα 3χ1,5L νερο, οχι 3 μπουκαλακια νερο, αλλα ετσι οπως το διατυπωσα ετσι φαινεται,

.
Οσο αφορα τα υπολοιπα που αναφερεται, κανω βαρη με 8κιλα και πολλες επαναληψεις που ειναι για αυξηση των καρδιακων παλμων και εφυδρωσης = καυσεις. Δεν κοιταω ακομα για γραμμωσεις και ογκους, οταν κατεβω στα 100 κιλα τοτε θα προσθεσω και ασκησεις ογκου κλπ.
Παντως στο θεμα των κιλων αυτη την στιγμη ειμαι 16 κιλα ελαφρυτερος και μειον πολλους ποντους. Σε παντελονια απο το 58 κατεβηκα στο 46 (!) ενω στα μπλουζακια απο το 4XXL ειμαι στο XXL με XL.
Marina σε ευχαριστω για την υποδειξη με τις (υπουλες) φραουλες

. Οτι και να φτιαξω (εγω μαγειρευω γενικοτερα) το φτιαχνω με (τονους) ελαιολαδο. Τηγανιζω με ελαιολαδο, πολυ επισης στις σαλατες αλλα και σε γενικοτερα οποιοδηποτε γευμα σηκωνει λαδι. Την μαγιονεζα δεν την συμπαθω ιδιαιτερα οποτε κατι αναλογο για να την αντικαταστησω?
Παντως οπως και να εχει μου φαινεται οτι ο οργανισμος μου εχει αρχισει να ξεκολαει. Απο τις 22 Απριλιου που ποσταρα πρωτη φορα εχω χασει σημερα αλλα 2,2 κιλα, αλλα το θεϊκοτερο ειναι οτι χανω λιπος και νερο. Γνωριζω οτι θα χασω και μυϊκη μαζα αναγκαστικα αλλα στο λιγοτερο δυνατο επιπεδο.
Καλη συνεχεια και καλο κουραγιο σε ολους μας, επιθεση και ολα θα πανω οπως τα θελουμε!

D D