Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

ΘΕΜΑ: Να σταματήσω?

Re: Να σταματήσω? 16 Χρόνια 10 Μήνες πριν #4934

• ευθυμια
  • Το Άβαταρ του/της ευθυμια
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 2
Α!Ναμην ξεχάσω,ότι όταν λέω 3 κιλά βάρους εννοώ 3 κιλά βάρους και όχι την αντιστοιχη των κιλών αύξηση όγκου γιατί επαναλαμβάνω μιλάμε για τα υγρά που δεσμεύει το γλυκογόνο!Για τον ίδιο λόγο ,όταν χάσατε τα πρώτα 3 σας κιλά δεν είχατε μεγάλη μείωση σε όγκο όπως συνέβη με τα 3 επόμενα!
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: Να σταματήσω? 16 Χρόνια 10 Μήνες πριν #4986

• Νατάσα
  • Το Άβαταρ του/της Νατάσα
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Σιγά μην το βάλεις κα΄τω.
Συμβουλή πρώτη: Κάνε ό,τι πρέπει και μην ανεβαίνεις στη ζυγαριά συχνά.
Συμβουλή δέυτερη: Κάνε ό,τι πρέπει και μην ανεβαίνεις στη ζυγαριά συχνά.
Συμβουκλή τρίτη; κάνε ότ,ι σου υπαγορεύει η συμβουλή 2.
Παιδί μου νομίζεις δεν τα περάσαμε όλοι μας αυτά;
Αλλά η επιμονή και η υπομονή μας ανταμοίφθηκαν.
Και βέβαια αυτό για τη ζυγαριά σου το λέω από προσωπική εμπειρία.
Επειδή στην ουσία γυρεύουμε μια καλή δικαιολογία για να ξαναχλαπακιάσουμε ό,τι βρεθεί μπροστά μας, η καλύτερη δικαιολογία είναι η ζυγαριά που δεν δείχνει κάθοδο όχι των Δωριέων αλλά των κιλών μας.
Γι αυτό μην δίνεις στον εαυτό σου δικαιολογία με το να κοιτάζεις τη ζυγαριά. Καποια στιγμή θα πέσουν τα κιλά σου. Φιλάκια.

Re: Να σταματήσω? 16 Χρόνια 10 Μήνες πριν #4989

• ezmeralda
  • Το Άβαταρ του/της ezmeralda
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Ευχαριστώ πολυ για την υποστηριξη αλλα δεν αντεξα εφαγα,ειχα φτασει στο αμην ομως!!Προφανώς επρεπε να σας ειχα μιλησει λιγο πιο μπροστα!! Οσο για τη ζυγαρια εχω ενα παθος, την εχω στην κρεβατοκαμαρα και καθελιγο και λιγακι ζυγιζομαι.Μαλλον πρεπει να τη δωρισω καπου.Το κακο ειναι οτι εχω και στη δουλεια μου μια "πλαστιγγα". Τελος παντων τωρα πρεπει να αρχισω ξανα απο την αρχη....... wordthanx rdthanx

Re: Να σταματήσω? 16 Χρόνια 10 Μήνες πριν #4990

• xristina
  • Το Άβαταρ του/της xristina
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Εzmeralda, σε καταλαβαίνω απόλυτα! Από το Μάρτιο έχω χάσει 15 κιλά, αλλά εδώ και ένα μήνα δεν έχω χάσει ούτε γραμμάριο... tantrum ntrum Η αλήθεια είναι ότι έχω κάπως κουραστεί, κυρίως ψυχολογικά, στο ότι δεν μπορώ να τρώω ότι θέλω. Τους τελευταίους μήνες τρώω περίπου 30 υδ. τη μέρα, για να μην αισθάνομαι στερημένη και να μπορώ τουλάχιστον να τρώω μεγαλύτερες ποσότητες λαχανικών, χωρίς να μετράω τις μπουκιές μου. Αυτό βέβαια μου στοιχίζει απώλεια με μικρότερους ρυθμούς, που με τη σειρά της με ρίχνει λίγο πάλι ψυχολογικά.
Συμπέρασμα: Νομίζω ότι, ότι κάνουμε, πρέπει να το κάνουμε σωστά (κάτω από τους 20 συνέχεια) γιατί οι παρεκτροπές επηρεάζουν τόσο τα κιλά όσο και τη ψυχολογία μας!
Έτσι θα φτάσουμε πιο γρήγορα στο στόχο μας και θα μπορούμε να τρώμε λίγο πιο 'ελεύθερα', ενώ τώρα επιμηκύνουμε μία (ας πούμε) στερητική φάση.
Άντε λοιπόν, τα κεφάλια μέσα και εσύ και εγώ, με πολύ νερό και το δυνατόν πιο λίγους υδατάνθρακες να ξαναμπούμε στο χορό τις απώλειας!!!! hug g

Re: Να σταματήσω? 16 Χρόνια 10 Μήνες πριν #4991

• Νατάσα
  • Το Άβαταρ του/της Νατάσα
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Ε και;
Κι εγώ από την αρχή ξεκίνησα σήμερα.
Μια χαρά θα πάμε.
Φιλιά ;)

Re: Να σταματήσω? 16 Χρόνια 10 Μήνες πριν #4996

• Madraoulas
  • Το Άβαταρ του/της Madraoulas
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Να πω κατι που ισως φανει 'τραβηγμενο' αλλα το πιστευω..
εχετε σκεφτει ποτε οτι σας παχαινει ή δεν σας αφηνει ν αδυνατισετε, το ΑΓΧΟΣ αν θα πετυχει η διαιτα?
Εφ οσον γνωριζετε οτι κανετε το σωστο..αφηστε το και θα λειτουργησει απο μονο του!..τοσο απλα!

π.χ. σε μια σχεση αν φοβασαι συνεχεια (χωρις καν να υπαρχει λογος)αν θα κρατησει, ε τοτε και μονο απο το αγχος του φοβου καταστρεφουμε οτι ομορφο εχουμε

καλη συνεχειααα sitepoint_smilie_v1_2 tepoint_smilie_v1_2
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.121 δευτερόλεπτα

Syndication