Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

ΘΕΜΑ: Να σταματήσω?

Re: Να σταματήσω? 15 Χρόνια 4 Μήνες πριν #12118

• katerina27
  • Το Άβαταρ του/της katerina27
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 10
Ephoebe καλημερα! οσον αφορα το θεμα του να σταματησεις η γνωη μου κι εμενα ειναι ξεκαθαρη ΟΧΙ!!! δεν υπαρχει λογος! θα συνεχεισεις κανονικα κ θα δει ςπως θα πεσει οπως ολα τα παιδια σου εχουν πει ηδη πριν απο μενα! θα το θυμηθεις! απλα ο οργανισμος μας τρωει ενα μπλοκαρισμα ειδικα οταν το εχεις μαθει με αλλο τρποζωης κ ξαφνικα του αλλαζεις τα παντα κ επειμενεις κι ολας! σου λεει κι αυτος ( που θα παει θα λυγισει) εκει ειναι λοιπον να συνεχισειε κι αοσο παει! ο νικητης θασαι εσυ στο τελος θα το δεις!! οσον αφορα τωρα το θεμα της νυστειας! εχοει ξαναναφερθει συζητηση στο παρελθον με απολυτα σωστες κ σεβστες αποψεις! ομως στην προκυμενη περιπτωση σε καταλαβαινω απολυτα! παρολο που νυστεια ειναι η γενικη εγρατεια κ οχι μονο στο φαγητο, ειναι καλο για οσους τελοσπαντων νιωθουν οτι θελους να κανουν κ με το φαγητο, να νυστεψουν! οποτε αν εσυ το νιωθεις γνωμη μου ειναι να το κανεις για μια εβδομαδα κ δεν πειραζει κ συνεχιζει μετα την διατα! με προσοχη ομως να μη βαλεις κιλα!! τ η νυστεια εχει αυτα τα προβληματακια αν την κανεις σε ψωμια κ αρτιειδη σιγουρα θα βαλεις! εχω κι εγω αυτο το καλλημα δεν το κρυβω! βεβαια τωρα πια δεν εχω κιλα να χασω κ ετσι ολο το χρονο ειμαι στη συντηρηση αλλα τωρα κανω νυστεια 50 μερες οσο κραταει! το θελω! αλα φαντασου οτι εχω χασει κ 3 κιλα! γτ ομως ουσιαστικα κανω σχεδων οτι καναμε στη συντηρηση με διαφορα οτι τρωω μονο λαχανικα! κ φρουτα! ψωμια κ τετοια οχι!! μακαρονια κ ρυζια 1 φορα τη εβδομαδα! οποτε ειμαι καλυμενη κ ψυχικα αν θελωα να ναυστεψω αλαλ κ οχι ενετλως αντι-ατκινς ωστε να βαλω κιλα!! φιλια!!!
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: Να σταματήσω? 15 Χρόνια 4 Μήνες πριν #12128

• ephoebe
  • Το Άβαταρ του/της ephoebe
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 1
Katerina27 καλημέρα!
Βλέπω πως απ'την αρχή του post σου αναφέρεσαι σε μένα αλλά μάλλον το πρώτο κομμάτι δεν πάει σε μένα γιατί δεν σκέφτομαι να σταματήσω τη διατροοφή. Μπορεί να μην έχω χάσει αλλά τουλάχιστον νιώθω καλά και έχω ενέργεια και αυτό από μόνο του είναι καλό!
Όσο για τη νηστεία, πραγματικά όλες οι απόψεις είναι σωστές και σεβαστές, σημασία έχει πως νιώθει καθένας, τι θέλει να κάνει και πως.
Έχασες 3 κιλά στη νηστεία???!!! WOW!!!
Αν επιτρέπεται τι έτρωγες; Εγώ είμαι ακόμα στην πρώτη φάση, ακούνητη! Σκεφτόμουν πως θα μπορούσα να τρώω:
-macadamia nuts
-avocado
-γαρίδες σαχανάκι (χωρίς τυρί, με μπόλικο λαδάκι και λίγο από την ντομάτα)
-πράσινα φυλλώδη λαχανικά (μαρούλι, ρόκα κτλ)
Ως εκεί, δεν μου έρχονται άλλες ιδέες. Θα έτρωγα και ταχίνι αλλά με πειράζει το σουσάμι και φοβάμαι.
Έχεις καμιά ιδέα για άλλες επιλογές, από την πείρα σου;

Thanks για τη βοήθεια wordthanx rdthanx wordthanx rdthanx wordthanx rdthanx

I did it once, I can do it again ...

Re: Να σταματήσω? 15 Χρόνια 4 Μήνες πριν #12132

• helene
  • Το Άβαταρ του/της helene
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Ephoebe εγώ νηστεύω απο την Κυριακή της Σταυροπροσκυνήσεως μέχρι το Πάσχα γιατί όλη τη Σαρακοστή εξαντλούμαι. Είναι και ευκαιρία να καθαρίσει ο οργανισμός απο το πολύ κρέας και την τοξίνη, ειδικά για όσους κάνουμε καιρό τη διατροφή. Αναγκαστικά θα περιορίσουμε και την ποσότητα του φαγητού, όχι βέβαια και σε σημείο να μας προκαλέσει αδυναμία. Μπορούμε να φάμε μανιτάρια ψητά, καλαμαράκια τηγανιτά (δυστυχώς εγώ παίρνω κονσέρβα και δεν ξέρω αν είναι ό,τι καλύτερο ποιοτηκώς), γαρίδες όπως προείπες κι εσύ, μελιτζάνες ψητές και σουπιές-χταπόδι νομίζω επιτρέπεται. Το πρόβλημα είναι όντως τις μέρες που δεν τρώμε λάδι, θα αρκεστούμε σε λαχανικά και ξηρούς καρπούς, 3 μέρες είναι θα περάσουνε. Και καφέδες, κακάο και νερό που κόβουν την όρεξη, άντε καλή ύπόλοιπη Σαρακοστή.

Re: Να σταματήσω? 15 Χρόνια 4 Μήνες πριν #12134

• ephoebe
  • Το Άβαταρ του/της ephoebe
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 1
helene ευχαριστώ για την απάντηση! είχα βρει κάπου συνταγή για νηστίσιμη μους σοκολάτας με αβοκάντο, θα ξεσκονήσω λίγο τα τεφτέρια μου και θα αναφέρω.

I did it once, I can do it again ...
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.129 δευτερόλεπτα

Syndication