Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2

ΘΕΜΑ: Γιατί κολλάμε

Re: Γιατί κολλάμε 16 Χρόνια 11 Μήνες πριν #3454

• roulaki
  • Το Άβαταρ του/της roulaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 57
Λοιπον Dimitris ακου τι επαθα εγω. Πηγα στο χωριο για δεκαπενταυγουστο. Την παραμονη, ολοι νυστευαν και η μανα μου εφτιαξε γεμιστα. Τι να κανω, λεω, θα τα φαω. Την αλλη μερα, γιορταζε η μανα μου, κι εφτιαξε ενα υπεροχο παστιτσιο. Ειχα να φαω μακαρονια απο τον Φεβρουαριο, και υπεκυψα, (οχι με το ζορι παντως). Λογω εορτης λοιπον, το σπιτι γεμισε γλυκα και παγωτα.Εφαγα και λιγο cheese eese cake. Το βραδυ, βγηκαμε εξω, ε, εφαγα κι εκει λιγο παραπανω. Τη Δευτερα, ανεβηκα στη ζυγαρια, κλεινοντας τα ματια μου. Θαυμα!!! Δεν εχασα, αλλα δεν εβαλα κι ολας!!! Αρχησα να τρωω οπως ετρωγα πριν, δλδ στους 20 περιπου. Σημερα το πρωι, ημουν μισο κιλο κατω.
Παντως εχεις δικιο. Προσοχη, γιατι ειναι ευκολο να σε παρει η κατω βολτα.
love your self
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: Γιατί κολλάμε 16 Χρόνια 11 Μήνες πριν #3466

• bluesmartoulis
  • Το Άβαταρ του/της bluesmartoulis
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Έτσι με πήρε η κάτω βόλτα παιδιά κι έβαλα 12 κιλά!
Ακριβώς έτσι.
Έφτασα στο στάδιο της απώλειας του 10% περίπου (κάτι παραπάνω ήταν), κόλλησα, ήρθαν κι οι δυσκολίες και τα προβλήμτα καπάκι (κι ο εθισμένος στον εθισμό του θα το ρίξει - πού αλλού?) κι ήρθαν τα "ωραίαααα".... hungry ngry

Θυμάμαι, τότε, η Marina μου είχε πεί για καμμιά δυό μέρες να πέσω στους 5 υδατάνθρακες... (δεν την άκουσα η ανόητη)...

Μήπως αυτή είναι η πιό σωστή λύση?
:?:

Re: Γιατί κολλάμε 16 Χρόνια 11 Μήνες πριν #3469

• katerina27
  • Το Άβαταρ του/της katerina27
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 10
μην ανησυχεις!! ολοι ετσι το εχουμε περασει! παντως κι εγω συμφωνω με το roulaki αν την κανεις σωστα για μεγαλο διαστημα αλα χωρις καθε 3 κ λιγο να κανεις διακοπες τοτε μπορεις να μπεις χωρις να φοβασαι αν θα παρεις κιλο! ακομα κ αν κανεις την παρασπονδια σου η ζυγαρια παραμενη σταθερη ;) αντε στη χειροτερη περιπτωση να παρεις 1'2 κιλα οχι παραπανω!!οποτε ξεκινα παλι απο τους 20κ προσπαθησε να μεινεις εκει σταθερα!

Re: Γιατί κολλάμε 16 Χρόνια 11 Μήνες πριν #3494

• Νατάσα
  • Το Άβαταρ του/της Νατάσα
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Αχ άνθρωποι είμαστε και όχι υπεράνθρωποι.
Θα υποπέσουμε σε σφάλματα σίγουρα.
Το θέμα είναι να σηκωθούμε.
Να το ξεπεράσουμε γρήγορα και να πάμε μπροστά.
Αυτό τελικά που μετράει είναι να προχωράμε μπροστά.
Στο στόχο μας και την απελευθέρωσή μας.

Re: Γιατί κολλάμε 16 Χρόνια 11 Μήνες πριν #3630

• Marina
  • Το Άβαταρ του/της Marina
  • Αποσυνδεμένος
  • Administrator
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 16
Βλέπουν καλά τα ματάκια μου; Blues χαθήκαμε βρε! Καλώς μας ξανάρθες.

Λοιπόν ολόσωστα αυτά που λέτε. Το ανέβασμα των υδατανθράκων πιάνει πάντα. Απλά για μας που έχουμε και άλλα θέματα, πχ φωτοευαισθησία και κινδυνεύουμε από συμπτώματα, καλό είναι να γίνει για μια μέρα και να είναι κατά προτίμηση Παρασκευή και εννοείται να μην φάμε τον άπακο από υδατάνθρακες.

Το Σάββατο και την Κυριακή θα δείτε ίσως κάποια σημάδια κρίσεων ή ότι κάτι δεν πάει καλά -πχ τινάγματα χεριών, αύρες κλπ-, ή αν είστε άτυχοι θα δείτε κανονική σύμπτωμα. Αλλά επειδή ο οργανισμός θέλει 48 ώρες για να κάψει τους υδατάνθρακες και να ξαναξεκινήσει να καίει λίπος, από Δευτέρα θα είστε πάλι μια χαρά.

Εννοείται ότι στην δική μας περίπτωση ενημερώνουμε τα κοντινά μας πρόσωπα και αποφεύγουμε τα ξενύχτια κλπ. Και επίσης εννοείται πως το Σάββατο ξαναπέφτουμε στους 20 ε;
Να σε προσέχεις, Marina

Re: Γιατί κολλάμε 16 Χρόνια 11 Μήνες πριν #3694

• bluesmartoulis
  • Το Άβαταρ του/της bluesmartoulis
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Marina μου καλησπέρα!
Η αλήθεια είναι πως χάθηκα, αλλά επίσης έμαθα καλά πέρσυ πως η διατροφή αυτή μου έκανε πάρα πολύ καλό - κι ας έπεσα σε τεράστιο ολίσθημα ή μάλλον επειδή έπεσα σε τεράστιο ολίσθημα - ήταν απλά θέμα χρόνου να πείσω τον εαυτό μου να αποδεσμευθεί απ΄τους κακούς υδατάνθρακες. Γιατί από σαλάτες τα πάω μιά χαρά...
Παρ΄όλα αυτά, όλο τον καιρό διάβαζα νέα, μην νομίζεις, και χαίρομαι ιδιαίτερα που βλέπω το φόρουμ - που με τόση αγάπη δημιούργησες - να γεμίζει κόσμο που αγαπά τον εαυτό του!
bravo avo
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.086 δευτερόλεπτα

Syndication